Пролет пукна, януарчето по разходки хукна!(6)

• 24 100
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
Да се оплача - всеки мой опит да я оставя по корем е обречен на провал - обръща се по гръб. Вие имате ли такъв проблем??

Да и го реших радикално-спрях да ги мъча с това поставяне по корем  Peace
Когато решат да се обръщат, да се търкалят, да се чекнат колкото си искат  Sunglasses

# 406
  • Русе
От има няма 2 часа се мъча да постна нещо, но уви не ми остава време.

Дребосъчка заспива за по 20-тина мин. и после започва някакъв неутешим рев  Rolling Eyes Пада й се да яде към 13ч, затова мисля да я обличам и газ навън поне да подремне, а и да ида до социалните да й прибера акта за раждане.  Confused Ютията ми ме чака включена от 30 мин. и немога да я доближа даже. Сега хлъцка в просъница гушната в мен.

Памперс - ползвам Премиум все още 2-ка - много съм доволна  Peace , марката на ДМ също ми допаднаха, имам едни от Германия донесени 3-ка са и още ни хлопкат, но след използване на около 10 бр. по наблюдение не ми допадат много ( като съм свикнала Премиума да попива акото, а с тези се размазва по нея  Crazy )

Хайде излизаме - по-късно, ако мога ще се включа  Heart Eyes

# 407
  • София

Да и го реших радикално-спрях да ги мъча с това поставяне по корем  Peace
Когато решат да се обръщат, да се търкалят, да се чекнат колкото си искат  Sunglasses

Май и аз така ще направя. Мерси.

# 408
  • София, Лагера
Добрутро!
След гадна следобедна истерия и вълнуващо парти в ДГ на Пресиян, Тервел спа 14 часа!  Shocked newsm78. С три паузи с хранене насън. Е, като се събуди пак рева...  Mr. Green ама аз рестартирах и го приех по-леко.
Днес няма да излизаме... и беб ще си изкара деня в ръцете на мама си (както и в момента  Wink).

Бенджи, ще мине, дано е скоро  Hug

Памперси ползвам на Памперс и на Либеро, но май ще оставя само Либерото. Всички пропускат нощем, ама това е от многото ядене, не от пелените  Mr. Green

Когато решат да се обръщат, да се търкалят, да се чекнат колкото си искат  Sunglasses
Peace

Уф, аз пък спах гола и сега започвам да се разболявам. Ща-не ща, полазих Цитросепта брррр, че гаднооо  Sick

# 409
  • в Надежда-та
 Thinking времето ще си покаже на какво се дължи
etomira той не е от киселяците Confused
гггъбка баткото е така, силно превързан към баща си, мен не ме търси за нищо, ако той е с нас Crazy

# 410
Забравих да се похваля как останах приятно изненадана от доки.
Онзи ден ходих да му оставя картона и бележката за изравнителния болничен (закъснявам, ама време не остава), та почнах да го разпитвам за 2-те ваксини, защото аз много се притеснявам, че са 2 като знам как малката прие първата(наака се от болката). Питах го и дали има Пентаксима и той каза, че има Пентаксим в хладилника и ще бие само него, защото смята, че не е редно да се трупат децата с 2 ваксини на куп, а Синфлорикса ще го разтеглим по-натам във времето. Grinning
Аз съм доволна, че детенцето няма да преживее 2 боцкания.  Party

# 411
  • Пазарджик
И аз спрях да мъча моята мързеланка да лежи по корем.Слагам единствено когато има сополчета в нослето тя почва да сумти и всичко излиза,е няма по добра помпа  Mr. Green

# 412
Сareener, каква марка ти е бирената мая??
И аз смятам да сменям Памперс 3 с някои други, че от самото начало не ми допадат, а и мисля, че пъпчиците по дупарата са му от тях. Иначе не ми пропускат дори големите акита...  Mr. Green

# 413
Аз си мислех ,че само Ванислава не иска да стои по корем ,както я сложа  тя се обръща на момента дори не мога да и направя масажа на гръбчето.Но явно при всички е така.
Като ви чета тук за памперсите чак се изпулих  #ShockedНие ползваме още 1 , а вие сте на 3 .Аз съм най-доволна от Памперс -Премиум, но сега съм взема 2 Актив бейби.
Утре сме на консултация и ще ни слагат 2 ваксини , и не ми се мисли какъв рев ще падне.
За Пентаксима лекарката ми каза да си го купя защото не било сигурно дали ще го има , направо побеснях не ми е за парите , а за това че скапаната ни държава не може да направи нищо за децата ни. #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 414
  • София
Защо ги мъчите да седят по корем, след като им е неприятно и особено след като сами се завъртат по гръб?  newsm78  Аз подкрепям поставянето на бебето по корем в случаите, когато то не може самостоятелно да се завърти от гръб по корем. Но ако на бебето очевидно не му е приятно, няма смисъл да го тормозим.  Peace

Често слагам иван по корем, но като видя, че започва да мрънка си го обръщам, а понякога според пространството, дрехите и желанието му се обръща и сам.

# 415
Крисиа, хич и не се напъвай да го купуваш тоя тъп Пентаксим, и без това от него напоследък май на много деца им се отключват атопични дерматити. По-натам, по-добре, че и без пари.  Peace
Наш бебс има зелено ако и слуз към 20 дена ходихме на деткси гастроентеролог даде Ентерол и в резултат вече не е така зелено, но пък слузта си седи...вече не знам какво да мисля.

# 416
brilliantine ми ние вече го отложихме с една седмица , пък и друго аз съм ЗА ваксините.Ако е нещо за мен мога да се замисля , но за Ванислава всичко което трябва.

# 417
  • Пазарджик
За Пентаксима лекарката ми каза да си го купя защото не било сигурно дали ще го има , направо побеснях не ми е за парите , а за това че скапаната ни държава не може да направи нищо за децата ни. #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Не мога да разбера ,как Пентаксима ще го има в аптечната мрежа ,а докторите ги нямат.Нямат право да те карат да си я закупиш.Обърни се към здравната каса в вашия град и ги попитай кога ще има ваксината в  лекарските кабинети.Ей трепането им е малко  #2gunfire

# 418
Опа пак аз  ама след малко мисля да дръпна една разходка тук още не вали.
За памперси ползвам на Хъджис и съм много доволна.
С риск да разбудя духовете вижте на какво попаднах:
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=9f8b1811dc39dc615 … ff1d47214caaa1740

# 419
Вече говорих с позната която работи в здравната каса при нас , и тя ми каза ,че ваксината ще я има но не се знае кога и не се знае дали ще стигне за всички.Предпочитам да си я купя от колкото да чакам.Само аз ли ще я купувам?

Общи условия

Активация на акаунт