Математически турнири - 9

• 54 876
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
излязли са резултатите от  Великденското състезание в Бургас в сайта на ОУ Братя Миладинови               www.br-miladinovi.hit.bg

# 661
излязли са резултатите от  Великденското състезание в Бургас в сайта на ОУ Братя Миладинови               www.br-miladinovi.hit.bg
Дала съм линк още сутринта на предходната страница.  Grinning

Готвим се за Шумен - индивидуално да участваме. Преди малко се обадих на посоченият в регламента телефон и ми отговориха, че няма никакъв проблем. Необходимо е само в посоченият срок да изпратя заявка, в графата ръководители да запиша, че сме семейство.Никакви документи не се изисквали, евентуално бележника. 

И разбира се, платена такса-правоучастие. За предпочитане до 29 април.
Моля, ако някой е платил такса за няколко участника от различни училища, да ми каже как точно си е оформил основанието за плащане или просто е пуснал отделен платежен документ за всяко дете.

Последна редакция: ср, 20 апр 2011, 17:10 от Анонимен

# 662
Дидева, на теб отговориха ли ти нещо от Шумен?

Аз съм дала вчера инфо на госпожата ни, тя е предала на децата. Да видим дали ще има ентусиасти...

# 663
Отговориха ми, че нямат време да ми пишат и трябва да им се обадя по телефона.  Mr. Green Обадих се и в общи линии си изясних нещата около заявката, но забравих да попитам дали мога да внеса таксата на всички участници заедно и как точно да си формулирам основанието за плащане в този случай. Когато е едно дете или всички деца са от едно училище е ясно как става.
maggypan, ако от неговия клас не се навият може да пуснете обща заявка с някои форумски дечица ( ако има и други третокласници, които си нямат отбор) или Крис служебно да бъде включен в отбор на място в Шумен.

# 664

Дидева, по телефона ми обясниха - в заявката се записват всички  деца, които ще са от един отбор училище и град/може да са от различни училища или градове/. Таксата може да се внесе  на   всички участници записани в една заявка заедно,като основание за плащане  да се запише  - Математически турнир " Академик Кирил Попов" или СМБ Шумен.
Ние нямаме отбор. Шумен ни е далече и няма от у-ще организирано участие в това състезание. Ще си направим една екскурзия. 

# 665
  • у дома
Извинявам се за закъснението,но бяхме с малкия в болница,а и сега информацията ми е от втора ръка,след празниците ще отида до МГ...Иначе  математическото състезание Свети Георги ще се проведе на 14 май (нямам представа защо толкова късно,засега по спомени винаги е било преди 6 май)-ще има и в  Монтана и в Берковица.

# 666
  • София
Рано-рано, ето резултатите за София:

http://iztok-smb.hit.bg/rezultVMS.html

Синчето е със 70т-1 клас. Май догодина ще навестявам по-често темичката ви.  Hug

Последна редакция: чт, 21 апр 2011, 07:16 от aunt Ogg

# 667
  • София
Браво, че си спазиха обещанието днес да изнесат резултатите!

Моята щерка е на второ място в София.Признали са й отговор Г на 4та задача, което също е похвално.Заплюла съм й една хубава книга и мисля следобяд да я получи Grinning
И нещо , което е много любопитно за мен -с момченцето , което е на първо място са родени на една дата.С майката освен ,че работехме заедно и заедно родихме в Майчин дом.

Леля Ог, браво на синчето ти!Все такива успехи и занапред!

Последна редакция: чт, 21 апр 2011, 08:23 от EliG

# 668
  • София
Рано-рано, ето резултатите за София:

http://iztok-smb.hit.bg/rezultVMS.html

Синчето е със 70т-1 клас. Май догодина ще навестявам по-често темичката ви.  Hug
Благодаря за инфото.
67 точки от моя първолак. За съжаление, не се е справил с поправката на 3-та задача, за да има и той 70 /въпреки че беше убеден, че я е направил добре/.
Но все пак съм много доволна от детето.
aunt Ogg,  EliG, браво на децата.

Последна редакция: чт, 21 апр 2011, 08:59 от *Ирина*

# 669
Здравейте!
И моят син има 70 т. Това му е първо състезание и много се радвам. Някой от вас знае ли дали ще има награждаване ?

# 670
  • София
Legally brunette ,миналата година даваха грамота и парична наградка за първите места.Браво на детето ти!

*Ирина* , добре се е справил, важно е да е доволен!

# 671
  • София
Някой да знае защо в това класиране за ВМС, което уж е общо за София, няма резултатите на децата от СМГ (а не е като да не присъстват математически училища като НПМГ и ПЧМГ)?

# 672
  • София
Някой да знае защо в това класиране за ВМС, което уж е общо за София, няма резултатите на децата от СМГ (а не е като да не присъстват математически училища като НПМГ и ПЧМГ)?

Както и на Коледното състезание, на СМГ задачите са различни (само някои всъщност) и затова СМГ имат отделно класиране, което е сложено във фоайето на гимназията.
Предполагам логиката е, че това е масово състезание за деца, които не са от МГ.

# 673
  • София
Legally brunette ,миналата година даваха грамота и парична наградка за първите места.Браво на детето ти!
*Ирина* , добре се е справил, важно е да е доволен!
Мерси, Ели. 
А как стои въпросът с 4-то място? Има ли грамоти?

# 674
  • София
Carmela, много благодаря и извинете моята неосведоменост!
На мен идеята ми бе по-скоро да има резултатите на всички някъде он-лайн за такива кат мен, които трудно спастрят време да се дотътрузят до СМГ (а и там поне тази сутрин нямаше нищо изложено)

Общи условия

Активация на акаунт