Тема Незабравима (Unutulmaz) 183

• 30 136
  • 753
  •   1
Отговори
# 225
Еда-Харун(след тръгването на Арас)
Е-ако искаш
Х-Не аз.Ти ще решиш.И ти знаеш кое е правилното решение.
Е-знам едно нещо,този път всичко ще е различно.Този път ти обещавам.Любимата ти жена никога,никога няма да си отиде(да те остави)

Еда-Харун-Ямур(в болницата)
Е-кошмарът приключи вече нали?
Х-да свърши.Този мръсник го чака затвор.
Е-добре,а Едже,тя как е?
Х-операцията не е  приключила
Е-добре ли е?
Х-Още незнам нищо.Доктора казал че състоянието й е сложно(парализирана е)
Е-парализа ли?
Х-мхъ.Ние не можем да направим нищо
Е-кой сега е до нея?
Х-няма никой
Е-Значи се бори  сама с живота?Мразех я,но...Сега мисля,че тя стана жертва на брат си.
Х-забрави вече.Всичко забрави.Само аз и ти сме важни
(целувка)
Я-ооооооо,забравихте за мен,виждам
Х-чу ли нещо?
Е-не,нищо не чух!
Я- Ямур ли забравихте?
Х-ти познаваш ли това малко момиченце?
Е-нека да я опитам на вкус,може и да си спомня
Я-ааааа,мамо,стига,това е несправедливо.Аз не мога да се справя и с двамата.

(Ямур им гледа халките)
Я-Ядосана съм ви.Оженили сте се без мен.
Е-още не сме се оженили,бебчето ми.
Я-така ли?Тогава ще направим голяма сватба.Всички ще дойдат
Х-добре,както ти искаш.Хайде подготви се. Като те види  доктора да изпълни  искането ти, да те отведем в къщи.
Я-съгласна

Кой каза, че на Еда не й пукало за Едже, че дори не била попитала как е... Ето, че все пак разпитва за нея и то по доста нормален начин. Проявява съчувствие. Е, няма да хукне да реве и заради нея де, но това е достатъчно.

# 226
И аз искам да благодаря за всички дами, които превеждат!!! Хиляди благодарности!!!

# 227
Мдааааа! Благодаря за преводите на Рекси!Изгледах отново и тези моменти от филма!
Тия клетви на Еда и думите на Ямур не са на хубаво! Ако няма отворен финал, 100 % процента лош финал! Другото би било изненада за мен!
Еда при Арас! Да не би такива да са плановете на Бату?
Впечатли ме изражението на Харун, когато разговаряше с мед.сестра! Загриженост и неосъзнато чувство на вина, че не е бил справедлив към Едже!
Ако има скок във времето Харун ще бъде с Едже!  Без да я обича, без да е щастлив, ще лекува рани след тази незабравима история, но няма да е сам и самотен, защото това е истинско нещастие за  всеки човек!
Сценаристите имат симпатии към Едже и затова ще утвърдат нейния образ като символ
на свободната жена! Всички останали са сенки от миналото и роби на предразсъдъците.

# 228
Сарони:Кой каза, че на Еда не й пукало за Едже, че дори не била попитала как е... Ето, че все пак разпитва за нея и то по доста нормален начин. Проявява съчувствие. Е, няма да хукне да реве и заради нея де, но това е достатъчно

Аз казах! Така ми се стори! Не разбирам диалозите! И затова  давам малко назад! Но в интерес на истината, думите на съчувствие  ми звучат формално!И очаквах повече, защото постъпката на Едже го заслужава!

# 229
  • София
Понеже е турският Джеймс Бонд , пускам нещо от филма

http://www.youtube.com/watch?v=bkBYVNrjjIs

Здравейте, мили ми Незабравими!   bouquet

Ади, идеята ти е много добра и аз подкрепям предложението на Кесарчето за Джеймс Бонд - мисля си даже дали да не стане тематично като изнамерим снимки на бат Серхо от екшън сцени и да се навържат в стил Джеймс Бонд! Това определено ще му хареса. Ето една тава снимка

Иначе за любима снимка Ади, а и всички знаете - любимата ми фотосесия е с бялата ризка и скъсаните дънчици, въпреки че последната фотосесия с черното кожено яке в хотела в Ава беше направо зашеметяваща. То пък коя ли не е! Но, за да не се разпиляваме ви предлагам наистина да се съсредоточим в екшън снимки - ще стане супер.

Ето линк и за всички песни за Джеймс Бонд - на мен обаче най-много ми харесва вариантът на баба Тина, но преценете и вие  Hug

http://zar.bg/view_article.php?article_id=2198

# 230
  • Варна
Добър ден Незабравими ,

Дани за снощната поезия , хубави са наистина   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Рекси , слънце благодаря за преводите , златна си , на госпожа Броненосец , също благодаря   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Ади във връзка с клипа , помисли върху идеята , мелодия Джеймс Бонд и погледите на Серхан , има култови снимки и е нестандартно.

П.С  С послание от сорта , да превземе Холивуд или успех в Холивуд , нещо такова и се вързва с филмовата музика

Последна редакция: сб, 26 мар 2011, 13:52 от kesara

# 231
Здравейте  Hug
Хайде да постна и аз една от любимите си снимки  Heart Eyes

# 232
Мдааааа! Благодаря за преводите на Рекси!Изгледах отново и тези моменти от филма!
Тия клетви на Еда и думите на Ямур не са на хубаво! Ако няма отворен финал, 100 % процента лош финал! Другото би било изненада за мен!
Еда при Арас! Да не би такива да са плановете на Бату?
Впечатли ме изражението на Харун, когато разговаряше с мед.сестра! Загриженост и неосъзнато чувство на вина, че не е бил справедлив към Едже!
Ако има скок във времето Харун ще бъде с Едже!  Без да я обича, без да е щастлив, ще лекува рани след тази незабравима история, но няма да е сам и самотен, защото това е истинско нещастие за  всеки човек!
Сценаристите имат симпатии към Едже и затова ще утвърдат нейния образ като символ
на свободната жена! Всички останали са сенки от миналото и роби на предразсъдъците.

Привет и от мен.
Каламитси, твоят финал мисля, че надскача и най-смелите очаквания.
Не ми се вярва да стане, защото си е чисто харакири за целия екип на филма.
1.Харун при предния скок от време беше с Едже и
от това не произлезе нищо друго освен проблеми.
Т.е. отивайки към финал се предполага разрешаване на недоразуменията,
а не наслагване на нови нюанси на такива.
Съчувствието и съжалението към някой е далече от любовта.
Даже ги намирам за унизителни.
За Едже реабилитацията е в прошката и на Еда , и на Харун.Е получи я.
Оставайки я инвалид(ако стане така), ще бъде индиректна оценка на сценаристите
на нейните постъпки от преди разкаянието й.
Защото тя си има грехове и то нелеки за носене.
2.Еда при Арас ,ако Бату си прави такива хисапи,
то това е сметка без кръчмар.
Ако Еда е пила газ може, но чак дотам не е стигнала до сега.
Просто Харун си е Харун. Арас е пигмей до него.
За Еда друг освен Харун няма, а и няма как да има  Wink.

# 233
  • София
2.Еда при Арас ,ако Бату си прави такива хисапи,
то това е сметка без кръчмар.
Ако Еда е пила газ може, но чак дотам не е стигнала до сега.
Просто Харун си е Харун. Арас е пигмей до него.
За Еда друг освен Харун няма, а и няма как да има  Wink.

Добър ден  Hug
Незнам откъде си правите такива заключения,  newsm78 newsm78 newsm78 че Бату прави планове Еда и Арас да бъдат заедно.Досега няма никакви такива индикации,дори винаги Кенан е приземявал Арас,когато се е вманиачавал в мечтите си по Еда-самия той му каза че Еда никога няма да бъде с друг освен Харун,дори и да са разделени,тя няма да бъде с друг.След подписването на съдружието пак Бату му каза че Еда няма да приеме да се ожени за него в никакъв случай,въпреки че работят заедно.Дори самият Арас сънува това,как Еда му казва перифразирам "аз вече си имам семейство и винаги ще е така".Следователно вариант Еда-Арас на финала ми се струва повече от абсурден   #Crazy #Crazy #Crazy

# 234
  • София
Не са кой знае какво, но ето няколко варианта на снимки а ла Джеймс Бонд

# 235
Ммммм......... Бобо.
Много харен наш Харунчо, чокккккккккк. newsm81 newsm81

# 236

Добър ден, Незабравими!
Относно финала, моето мнение напълно съвпада с мненията на Златна рипка и Рекси.
И аз да се включа в постването на екшън снимки.

# 237
Здравейте и от мен момичета в днешния прекрасен съботен ден!!

Много е напомпен Хубавелко тука!!!
Дали тази снимка е нова? newsm78 newsm78 newsm78Сякаш не съм я виждала!!

# 238
Сарони:Кой каза, че на Еда не й пукало за Едже, че дори не била попитала как е... Ето, че все пак разпитва за нея и то по доста нормален начин. Проявява съчувствие. Е, няма да хукне да реве и заради нея де, но това е достатъчно

Аз казах! Така ми се стори! Не разбирам диалозите! И затова  давам малко назад! Но в интерес на истината, думите на съчувствие  ми звучат формално!И очаквах повече, защото постъпката на Едже го заслужава!

Абсолютно те подкрепям, Каламитси.
Но този път набрах яд много и на Харун, от Еда какво да очаквам... спрямо Едже, то е ясно, тя гое показала.... за мен това не е съчувствие, но ето тези думи на Харун
Е-Значи се бори  сама с живота?Мразех я,но...Сега мисля,че тя стана жертва на брат си.
Х-забрави вече.Всичко забрави.Само аз и ти сме важни(целувка)

направо ме изумиха.
Това не го очаквах от него в такъв момент, когато Едже сама се бори за живота си,
след като е спасила детето ти.
Не, не само той и Еда са важни !!!
Но за него явно е така. Та той захвърли и собственото си семейство и там едната му сестра е с психични проблеми, другата , омъжена за престъпник, но не го виждам много да се е загрижил.
За първи път нещо толкова силно да ме подразни в Харун !
Още страдания го чакат, и него и Еда, няма как да са щастливи ,
ако всичко край тях е в пепелища.
Не са справедливи за Едже, да я оставят съвсем сама да се бори за живота си.
Това, което показаха сценаристите, не е състрадание.
Може би такива са им разбиранията, моралът.
За добрия край на филма, не се надявам на такъв изобщо вече.
Единствено истинско състрадание към Едже прояви Ямур.

# 239
Кой знае какъв фрагмент ще ни сервират ,затова  да се зарадваме поне с някоя и друга хубава снимчица!!

Общи условия

Активация на акаунт