Тема Незабравима (Unutulmaz) 183

• 30 128
  • 753
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте незабравима дружина . Hug Heart Eyes Връщам се назад да наваксвам да чета щото като гледам материал много   smile3529 newsm39.

# 346
  • Варна

Както казва Дани: Красив , по - красив , най - красив Харун!!!
И става все по- красив и по- красив! newsm10 Един наистина зашеметяващ мъж! newsm03 Two Hearts newsm09
Много ще ми липсва да го гледам като свърши сериала, и него, и Йозлем! Cry Дано почнат да излъчват новия сезон на "Незабравима" по Нова, че да не се усети тая липса! Пък като свършат сериите по Нова, да е  почнал някой нов проект с негово участие, че пак да гледаме... Hug И нейния нов проект- също! thumbsup Чудно ми е дали ще им се получат нещата с новите им бъдещи партньори толкова добре и незабравимо... Thinking Че тая невероятна химия, дето я има помежду им, не знам дали ще я има и с други или ще бъде само професионализъм... Peace

# 347

Забележете , как жените стоят отзад!!!
Аз знаех ,че тяхната вяра не позволява на жените да влизат в джамия и да ходят на гробищата,но майче частично ме опровергаха. Жените ходят на гробищата ,макар и да не са рамо до рамо с мъжете.

# 348
# 349
# 350

Както казва Дани: Красив , по - красив , най - красив Харун!!!
И става все по- красив и по- красив! newsm10 Един наистина зашеметяващ мъж! newsm03 Two Hearts newsm09
Много ще ми липсва да го гледам като свърши сериала, и него, и Йозлем! Cry Дано почнат да излъчват новия сезон на "Незабравима" по Нова, че да не се усети тая липса! Пък като свършат сериите по Нова, да е  почнал някой нов проект с негово участие, че пак да гледаме... Hug И нейния нов проект- също! thumbsup Чудно ми е дали ще им се получат нещата с новите им бъдещи партньори толкова добре и незабравимо... Thinking Че тая невероятна химия, дето я има помежду им, не знам дали ще я има и с други или ще бъде само професионализъм... Peace
В какъвто и проект да участват ,магията на "Незабравима" ще ми липсва!!
Аз гледах "Клетва", но този филм не успя да ме завладее така, че да ме подлуди!!Не можа да ме накара да гледам ,и гледам всеки епизод десетки пъти  и да ми е интересно сякаш го гледам за първи път!!
 Там Серхан също е Хубав .....,дори е по - млад ,но уви.....гледах го  без страст!!!

# 351
Представете си толкова мъже около нея/по време на снимките/,какви "лиги" точат само, и как ли искат да са на мястото на наш Хубавелко #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy, а той се дърпа като магаре на мост - нищо нямало ...., та нищо нямало.... smile3514

Последна редакция: сб, 26 мар 2011, 21:35 от migi_megi

# 352
Дани поздравления за днешните ти творения   bouquet
Рекси благодаря ти за превода   bouquet
Диди 88 безкрайни благодарности за фрагмента   bouquet

Момичета за фрагмента какво да кажа  newsm78 все по кратичък е напоследък  ooooh!
Голяма болка и мъка за семейство Гюлерови  Tired от началото на сериала та докрая  ooooh!.Няма как жените да не се чувстват разбити от болка и тъга предполагам ,че всяка една от тях се обвинява за допринасянето на това нещастие имайки предвид ,че и трите дъщери нараниха баща си .Тъжен момент.  TiredОпределено ми е мъчно за семейство Гюлерови . Tired На мен за сряда по интересно ще ми е развитието на Харун-Бурак . Thinking Какви ли ще ги дипли тоз Бурак но ми се струва ,че и неговият край настъпи .Жалко и за Ниса .Тотално разбита от всякъде . Tired

# 353
Момичета може ли да ми кажете снощната серия по Диема кой епизод се води ,че не успях да го гледам та сега да взема да свърша тази работа . Praynig Praynig Praynig

# 354
Момичета може ли да ми кажете снощната серия по Диема кой епизод се води ,че не успях да го гледам та сега да взема да свърша тази работа . Praynig Praynig Praynig
25  или 82.
А ко искаш ще ти пусна линк с добро качесво?

# 355
  • Русе
Точно сватбата на Харун и Мелда.

# 356
  • Варна
Май че беше серия 82! Peace

# 357
25  или 82.
А ко искаш ще ти пусна линк с добро качесво?

Меги благодаря ти .Дай ми линк  Praynig Praynig Praynig Heart Eyes Heart Eyes

# 358
Вени ,Дани благодаря ви момичета  lovekiss lovekiss lovekiss

# 359
Точно сватбата на Харун и Мелда.
Точно свърши ,как Харун я забра от стаята!!

http://vbox7.com/play:b9f2afaa
http://vbox7.com/play:e64c3568
http://vbox7.com/play:3fdea6a6

Общи условия

Активация на акаунт