Тема Незабравима (Unutulmaz) 183

• 30 049
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
# 556

party041  party023  party041
Серхане....питиетата сипи
С дружината ни славна се "чукни"
Наздравица ...с обич приеми
Не се срамувай....пич бъди
Бъди  ...щастлив
Но първо -здрав и прав....корав
На воля покорявай филмовия свят
Защото камерите те ....обичат
Ужасно ....сексапилен си и симпатичен
Напред..... върви с усмивка на уста
Живей ....изпълнен с красота

smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51

Браво Боб!

# 557
  • София
Здравейте, мили ми Незабравими!   bouquet
 newsm59 nbirthday newsm67  party023  cook  ura dance dazzler1  bigdance2 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18
На ни е жив и здрав, щастлив и доволен от себе си! Да получи толкова удоволствие от живота, колкото ние от неговата игра!

Ади, клипът е страхотен  newsm51 newsm51 newsm51 Днес направо сяшкаш сме обявили кастинг за най-добър клип за Хубавелко и добре, че няма жури, защото всички са прекрасни!

# 558
  • Варна

party041  party023  party041
И нека винаги да си ...щастлив

Аферим скъпа , страхотно пожелание  Laughing Laughing Laughing

# 559
  • Варна
ето очаква ни семейна идилия през новите серии , благодаря    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 560

party041  party023  party041
И нека винаги да си ...щастлив

Аферим скъпа , страхотно пожелание  Laughing Laughing Laughing

+1

# 561
  • София
Може фрагментът да е тягостен, ама пък снимките зад кадър са направо страхотни. Колкото по-драматичен става филма, толкова по-закачливи стават отношенията между нашичките  smile3508 Ако това ще е цената, аз съм готова да изтърпя още простотии  hahaha hahaha hahaha

Бганио, Боби - супер сте и двамата!  newsm10 newsm51 newsm51 newsm51

Кесарче, не ни стигаха клиповете, ами и фотосесии си надиплила...чудо! Ама днес всичко може - нали имаме празник и ние феновете!  newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

Мокси, права си мила, направо си е време за едно малко след тази разтърсваща красота! Наздраве, компанията!  newsm24 Да пием за здравето на Хубавелко!  Wine Glass

# 562
ето очаква ни семейна идилия през новите серии , благодаря    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Тази семейна идилия много сива ми изглежда...А, и нещо времето е облачно, сигурно се задава отново някоя буря, от проблеми....

# 563
  • Русе
Бганьо, Боб, чудесни стихове! smile3541 newsm74 newsm74 newsm74 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Рекси, благодаря за превода! Hug Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Златнарибке, смяна на аватарчето?! Чудесно е!  bouquet

# 564
# 565
  • Русе

Мокси, благодаря за "дизела"! На днешния ден е задължително условие - за здраве е! Party

# 566
  • Русе
Ехааааааааа! #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked Малко да си поемем дъх!

# 567
bganio,Боб,страхотни стихотворения! smile3501 smile3501

# 568
Тази семейна идилия много сива ми изглежда...А, и нещо времето е облачно, сигурно се задава отново някоя буря, от проблеми....

само да не е нечий сън newsm78

# 569
  • София
Сиво, мрачно, важното е да ги виждаме заедно! Crossing Arms А, дано, че аманннннннннннннн от недоразумения, недозирчени неща и раздели!  smile3511 smile3511

Общи условия

Активация на акаунт