С Дюкан килцата ще сваля и като в приказка ще заблестя - 249

• 38 965
  • 724
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Kali_tod- много си мила  bouquet  bouquet Аз сега съм много сериозна. Иска ми се да вляза във форма до лятото. Нещо се  бях депресирала и за кратко време качих над 10 килограма, но както казва един познат това е само оправдание. На снимката обаче ми изглеждаш по-слабичка от мен, може би си по-височка, аз съм едва 1.58.
Продължавам да съм стриктна, може би тябва си разнообразя менюто.
Хубав и отслабващ ден Hug Hug
Ами да,малко по-висока съм(165см.),но не се заблуждавай от снимката...На нея съм 72кг.,просто на мен всичко ми се лепи на дупето,корема,бедрата...От кръста нагоре съм като акордеон - "четат ми се ребрата",както казваше баба.И откъм бюст съм доста ощетена,да не кажа направо лишена,та визуалната измама от такива снимки е налице!Ама ще оправим тая работа,няма как! babydust7

# 106
Мрънмот, Hug Hug!

# 107
Здравейте! Аз пък да се оплача. За първи път от 11 години на сам си останах гладна у свекървата. Жената е готвач по професия. Готви много вкусно и винаги съм си тръгвала като плондер от тях. Обаче днес- не. Направила печена риба. До тук добре. Но на всеки по една рибка. Нали ми е ПЗ хапнах и един домат. Ама само толкова. Те ядоха хляб и картофи и се нахраниха. Аз обаче си останах с тази рибка и домата. Дадох си сметка за пореден път, защо съм се доверила точно на този режим за отслабване. Аз просто не мога да гладувам Embarassed Като станах от масата, запалих колата и отидох до селския магазин. Там нямаше богат избор на режимни храни. Търкаляше се някакъв телешки салам, обаче за мен той е табу. Учудващо намерих кисело мляко 0,1 % и прясно 1,5 %. Киселото го изпих, докато се прибера. В къщи отворих прясното и си го разделихме със синчето. Казах си по добре да ям повече от 1 л. млечни за този ден, от колкото да ям нережимни неща. Това ще ми е като обица на ухото да си нося навсякъде режимна храна. Снощи като ходихме у майка ми си носих печена скумрия, млечен крем, зеленчуци и си хапнах добре. Ама днес що се доверих на свекървата, че е приготвила печена риба. Thinking

# 108
  • София
veroni76, а ти не можа ли да си поискаш още нещо или да си направиш едно омлетче само с яйчица. Пак щеше да залъжеш малко глада  Hug

# 109
Опаа,здрасти.Да се разпиша съвсем за кратко ,че сърцето ми спи направо,ще отивам да гушвам възглавницата. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Снощи бях танцьорка-купонджийка  Party Party и днеска гледам на панички,недоспала много.
Обаче пък си изкарах разкошно.Доказателството у фейса. Joy

Варненкииии,почвам да мисля по въпроса. Joy Ама сИрозно Ша мислА. Joy
Верони,да бе наистина що не си поиска или направо да идеш в кухнята да си спретнеш нещо/Другият вариант е да хапваш в къщи и там да замезваш.Може би свекито си мисли че като си на диета,значи че ядеш малко. Laughing Не знае сигурно ние дюканките кви лами сме. Joy

Мрънчо,не ти погледнах тортата,щото със сигурност щях да олигавя клавиатурата. Joy
Но съм сигурна ,че е разкошна.Браво,момиче,много добре се справяш.  bouquet

Айде бегам да си обличам пижамата за сладки сънища и на вас пожелавам лека,мека,топла и приятна вечер и утре много минусчета на сутрешния отчет. Hug Hug Hug

# 110
  • Варна
И аз съм тук да се разпиша набързо. Утре ми е пети ден на П и нещо кантара въобще не мърда. Ще станат 15 дни утре и съм свалила почти 4 килограма, малко ми се вижда, исках повече да са. И ми е много чудно, че за последните пет дни на П не смъкнах и грам. newsm78 Малко се обезверявам. Продължавам пък каквото стане.

# 111
Здравейте,от мен!
Днес няма промяна в кг.,което е по добре от покачване и от утре съм на П дни.

Кали,желая ти от сърце да успеете двамата! luvbed preggo  ylinfant

Дидочка,аз за 1.5мес отслабнах 6кг.,така че си много добре.При мен по едно време имаше застой от 2-3седм..Свалянето зависи и от това колко кг. започваш,тези които имат повече за сваляне в началото губят по-бързо кг.  bouquet

Последна редакция: нд, 27 мар 2011, 21:54 от gardenia1979

# 112
  • София
..Ще станат 15 дни утре и съм свалила почти 4 килограма, малко ми се вижда. ..

newsm78

Аз 4 килограма ги свалям половин година, а на теб за 15 дни ти се гледат малко. Ти искаш по 4 на седмица ли да сваляш?!?!?!? Не си ли чела, че здравословното отслабване е до 4 кг. на месец, а при затлъстяване-до 6кг/месечно?

# 113
Добър вечер Simple Smile
Минавам да се обадя, да не си помислите, че съм се отказала Simple Smile
Режимствам си. Вчера ходихме на разходка до Турция, но устоях на всички изкушения. Утре продължавам с 3дни П, карам 3/3. Промяна в кг нямам. Даже съм с +, но това е заради едно голямо умопомрачение което изядох. ooooh! Сега вече търпеливо си хапвам пържолки и чакам да мръдне кантарев във правилната посока. Тази седмица трябва да има вече движение. Беше преди 8 дни.
Приятна вечер от мен и успешна режимна седмица   bouquet

# 114
  • София
  chefТоку преди да заспиваме всички, да ви покажа и аз каква пица сътворих.

Ще сложа само линк, че на някой да не му се прияде толкоз та да почне да я прави посреднощ  Joy
http://maridi.snimka.bg/photos-from-gsm/food.579256.22858044

Хайде лека и отслабваща нощ!  Simple Smile

Аз след тази пица няма начин да не осъмна с още по-голямо плюсище, ама нейсе  Embarassed  От утре съм на П, ще ги боря тези гадории.

# 115
  • Лутаща се
  chefТоку преди да заспиваме всички, да ви покажа и аз каква пица сътворих.

http://maridi.snimka.bg/photos-from-gsm/food.579256.22858044
Я сподели как сътвори тази вкусотия? Подробно - блат и т.н.
Плийййййййз  Praynig

# 116
  • София :(
         Добро утро  Hug
     От доста време не бях ставала по тъмно...  Определено не става без кафе по тези ранни доби  Wink

Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 117
Добро утро и от мен мили дами. smile3525
mimensita благодаря ще си взема от това кафе имам нужда.
Аз нали съм вече четвъртофазничка, но не е лесно.Реших почивните дни да си хапна нормално без ограничения.И тази сутрин веднага един плюс.Но тази седмица ще го разкарам и за напред така ще е.
Хубав ден, макар и да е мрачен. newsm03

# 118
Добро утро.Вземам си и аз от кафенцето на мимс,че просто изглежда умопомрачаващо,пък и аз кафе не отказвам никога. Heart Eyes Party
Днес съм с +,обаче е в рамките на нормалното.Ще карам с мъжо на П май.А него да го поФаля ,много добре се справя ,вече 7кг са в миналото. Party Party Иска до 99 да стигне ,да видим .То не е въпроса да ги свали и после да си ги навакса ,ами да се превъзпита.Поне мисля,че се справихме с нощните му похождения в кухнята. Heart Eyes
Мариди,пицата е невероятна ама дай точна рецепта ,че се олигавихме тука. Heart Eyes Hug
Варненки,как сте с плановете за 2.04. събота? Party Heart Eyes
Ставам да приготвям триците и се чудя ще се разболявам ли или ще ми се размине само с хрема/ newsm78 Искам да пия нещо за първи симптоми ама не мога да го измисля.Я кажете какво да е ? newsm78

Днес имен ден имат всички с имена Боян и Албена ! Да сте живи и здрави  и да почерпите !

# 119
  • Бургас
Добро утро и от мен  Hug
Леле, нямах нет почивните дни и вие сте изписали света  Laughing
Да ви следя тук, че да не кривна от правия път  Heart Eyes
Tonny_bg и моят мъж така - при него 10 кг. паднаха, има още 5 да свали, но те нещо зациклиха и сега е много изнервен милия  Whistling Обяснявам и аз по сто пъти, че това е тотална промяна на начина на хранене, ама... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт