Любители на котки - тема 49

• 47 045
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Добре. Утре.

# 151
  • Варна
Шарена сол,
според мен съседите трябва да си контролират котарака. Какво значи огласял квартала като не го пускат? Ами не си длъжна да търпиш чуждо животно на собствената си тераса, да не говорим у вас. А ако попадне на човек, който не обича котки, или дори по-лошо? Може да литне от някоя тераса, защо не го споменете на стопаните? Ако не ги е грижа, че котаракът им досажда на непознати хора, поне за неговата безопасност да помислят.
Котьо,
ама че забавни снимки Laughing

# 152
Момичета здравейте!
Много време не съм писала, но често ви чета.. ще се реванширам някой ден. Имам си лични проблеми и сега не ми е до писане...

Но сега имам лоши новини. Глупавия ми девер изхвърлил в кофата за боклук без да ги обезопаси обелки от салам - заедно с металния край... Рия ги е извадила и изяла... Направила е перитонит и тази сутрин я оперираха. Сега я чакаме да излезе от упойка. Вет казва, че не е много страшно, но до утре е критичен период. Има частично некротирало черво и той е направил каквото трябва. Моля ви стискайте палци Малко Маци да се оправи... Аз съм адски притеснена и едвам си върша работата...

# 153
Стискам палци за Рия  Praynig.

# 154
  • Варна
ganbg,
стискам палци fingerscrossed Ще се оправи мушморочка Hug

# 155
# 156
  • София
gan, стискам палци да се оправи!  Hug

Шарена Сол, според мен няма да се спогодят, но съседите трябва да вземат някакви мерки. Котараците щом вече знаят един за друг, първо при врага отиват. От собствен опит го казвам. Мъро едва издържа за тоалетна, но най-напред поглежда под врата на Мацо, ако е там се сбиват малко и после продължава към тоалетната  Grinning.

# 157
Стискам палци за Рия
Дано да се оправи

Ето и от мен малко котки, които съм снимала в Йордания
Направи ми впечатление че там много ги обичат

# 158
Милата Рия!  Praynig

Стискам палци! Миличките, толкова са уязвими...

# 159
Минавам набързо само да съобща, че Опашатко има нови косми по опашката! Peace

И аз стискам палци за клетичката Рия. Ох, а колко ли клети улични котета така си загиват... Sad

Таша, не само в Йордания и Турция, на повечето места, където съм била котките са на особена почит. Сигурно има нещо общо с епидемиите и плъховете.

# 160
  • София
Таша, не само в Йордания и Турция, на повечето места, където съм била котките са на особена почит. Сигурно има нещо общо с епидемиите и плъховете.

И с ислямската религия - спасила е Мохамед от змията  Flutter.

Колко се радвам за Опашатко! Ще стане той пръв красавец  Laughing.

# 161
ganbg  стискам палци всичко да се оправи и утре вече да не е в опасност котето  fingerscrossed

# 162
Стиснати палци и положителна енергия за Рия!  Hug

# 163
Добро утро.Браво на Опашатко.Как е Рия?

# 164
  • Costa Rica
Добро утро Hug Новини за Малко Маци?

Таша, в първия момент, като видях първата йорданска снимка и изтръпнах. Заприлича ми на десетките, с които ме заливат във фейса - реших, че някой пак си е излял зверството върху коте. Олекна ми, като разбрах, че е живо и здраво.
Честит Александър, макар и с огромно закъснение. Hug Нямам нет и изоставам с новините.

Коте, ако искаш дръпни снимки на моите от тук:
http://www.facebook.com/album.php?id=100000030723099&aid=54874
http://delfinavonu.blogspot.com/search/label/pets

Общи условия

Активация на акаунт