"Вълци,вампири и ловци"-Тема 2

• 16 677
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
  • в сърцето на един мъж...
Хех, къде съм казала, че трябва да признаваш нещо? Сори, ама точно отнесеното изражение я прави Кристен смотла. Гледала съм я във всичко, което излезе - еми сори, ама едно и също играе, няма нищо за което да се хванеш, че изглежда добре тая жена. А Нина - дори и да изглежда българка, какво от това? Ми на мен си ми харесва, че изглежда така. А при нея има особено излъчване.
Иначе и двете са кльощави, тъмни, и млади, но Нина изглежда една класа над Кристен.
Аз лично имам различни критерии за красота - не са общоприетите.

# 646
  • София
Mother 0f All - хахахах, ами да, всъщност ето за това я харесвам - бе, шматка пълна е...

NellyR - да, властелина и мен и двата варианта ми е любим, другият такъв филм, който не ме е разочаровал след книгата е Изкуплението Шоушенк.

# 647
  • София
Не спорете - имаше едни летищни снимки на Нина и Йън, както и на Кристен и Роб. Мокка, дай ги тука, май ти ги пуска Peace

# 648
Е кво като има летищни снимки? Всеки има право да се направи на маскара колкото си иска, за да не го познаят. Здрач двойката ходи омазана, лекьосана, мръсна и раздърпана, Дневникарите не съм видяла такива снимки.

# 649
  • Разпиляна във въображението
За мен Кристен е красива, но като актриса е гола вода Laughing  Нина за мен играе по-добре. Издава различни емоции и ги предава добре. Кристен е една и съща във всичките си филми.

Изка, промо не излезе, ама може да се каже, че има клипче от секса Whistling ииии почти всички важни сцени в скринове - Ед с окървавена уста и с бебето в ръце, Неси, Джейк и Бела, Бела с червените очи, там където се гледа в огледалото с Ед до нея, още секс Wink

Например

Ние сме качили в сайта Wink

# 650
  • София
Мръсни ли не си ги виждала? Ми как - те са винаги със стил, даже Пол и оная антипатичната от Pretty little liars.
Нека да ги пусне, може да не са ги виждали всички Peace

# 651
  • София
Geia - не да изглежда българка Нина....в това нямам против, а в това дето ми следва след българката... и както казвам, си е лично и субективно усещане...за играта на Кристен вече писах, това няма общо обаче с визията й. Аз лично не те карам  да я харесвам, не виждам защо така персонално трябва да се каже - Ейджъл, колкото и да ти е мъчно Нина е по-красива от Кристина...ми това си е твоето лично виждане...не на цеият свят и още по-малко моето, че да ми е мъчно чак пък за нещо си там....Ако става въпрос за класа за мен Нина е селянче, а Кристен аристокрация и това не идва от дрехите, играта и лекетата, а от излъчване и възприятия на гледащият.

# 652
Ох, ако може да спестим летищните снимки ще е чудесно! Защо е нужно дискусията да се измества към "кой се носи по-добре"? Ничие мнение няма да се промени.

Нали не водим разговор за стил в обличането? Знаете ли колко ми дреме как се облича Роб, примерно? Хубав си ми е и това е, ако ще гол да тръгне. Ирелевантно е това, простете чуждицата.

# 653
Ми Нели, сори, ама не съм ги виждала тях мръсни. Пък и както казах - все ми е тая, не са ми у къщатата Wink
Ейнджъл, ти както твърдиш, че не ти пука, прекалено много се засягаш. На мен всичките са ми еднакви, само дето Нина има повече талант. Тва е положението.
П.С. Да не се приема като хейтърстване, а като реално възприятие на нещата. Peace

# 654
  • София
Щото казахте, че Нина изглеждала като българка и нищо повече, оная пък като изглежда като американка, да не е по-арна. И се сетих за тези снимки, ама ако не искате, няма

# 655
  • София
Нели не съм казала на българка и нищо повече , а "прилича ми на българско селянче, чалгарийче, сметкаджииче с фейс на плъх...(просто прилича на куп момиченца, които познавам с такива характерчета и никога няма да я харесам)"

Geia - не се засягам за мнението ти за Крис, а ме дразни личното ти обръщение към мен, конкретно....с това "колкото и да ти емъчно..." пък ако е било с усмивка и на шега сори...ама не звучи така...

А за таланта на Кристен съм си казала мнението и то не е по-различно.

# 656
Ай стига, стига. Недейте брои лекетата и липсата им, дайте да си говорим за филмите.  Mr. Green

# 657
Нели, всички знаем - Кристен е мърлява, копира стила на Роб. Нина е елегантно небрежна и не си позволява да се появява развлечена. Въпрос на стил и светоусещане, а също как искаш да те възприемат околните.
Е напротив, точно на това се обиждаш. А Нина никога, ама никога няма да изглежда като чалгарийче или селянка. Има прекалено много стил в нея. Нещо, което в Кристен дълги години още няма да има. Кое й е чалгарийското? Да си я видяла по голи цици, неприлично облечена? Или да е имала такова поведение? Аз поне не съм видяла. Няма и да го видим. Докато Кристен си позволява да се държи като нафиркана, надрусана рокаджийка. Не й отива, сори. Peace

# 658
  • София
Ангелче, затова я исках снимката, да ти покажа едно истинско американско селянче hahaha. Как и да е- всеки си има вкус и си решава кой да харесва. Аз пак казвам - не ми харесват нито Бела, нито Суки. И двете ме дразнят и с играта си, и с външния си вид. За Нина Добрев мога да кажа само положителни неща, и не само защото е българка Peace

# 659
  • София
 Peaceспираме да ядем страници за глупости Simple Smile

Geia - последно - не по циците, а по фейса...просто прилича на една дузина момичета, които познавам и характера им все един  и същи...и заради това и нея никога няма да я харесам....асоцияции, какво да се прави...
А Кристен където трябва да е елегантна и хубава - блести достатъчно...другото е личен живот, с който има право да прави каквото си ще.(виждала съм я Нели във всякакви снимки, аз лично се дразня на папарашки снимки на звездите, смятам има някаква граница, след която просто не е нормално такова наблюдение под лупа и дебнене, така че предпочитам филми, официални фото сесии и мероприятия)

Общи условия

Активация на акаунт