"Вълци,вампири и ловци"-Тема 2

• 16 671
  • 727
  •   1
Отговори
# 45
  • Разпиляна във въображението
Аз ще съм пас. Ерик не съм го гледала, а Деймън е прекалено слаб убиец, за да го подкрепя Whistling

# 46
Сериозно ли,че Ерик е култ,а пред него Деймън е млад романтик.

# 47
  • София
Гласувах за Дийн, ама ако дръпне много ще си сменя гласа Mr. Green
В миналата анкета победи отново Деймън, с 1 глас пред Ерик Peace
Пуснахте ли линкове в темите, за да има повече гласове?

# 48
  • София
Нели да, ама миналите анкети бяха с по няколко гласа и вярвам доста хора са дали глас и за двамата, а не им се  налагало да избират, когато вече е малко по иначе положението.

# 49
  • София
Дам, аз затова настоявах за анкета с 1 отговор Mr. Green

# 50
  • София
да, така е по-реално...но ако така е водил Д с 1 глас, без опцията за няколко избора...мисля, че ще води с мнооогоо повече.

# 51
Гласувах за

# 52
Пуци, аз в такава анкета твърдо за Ерик гласувам, но все си мисля, че Деймиън ще го отвее...

Най-вероятно, просто Дневниците са за доста по-широка публика. Количеството фенки обаче, не говори непременно за високото качество на обекта на фенство. Само си ги представете изправени един срещу друг двамата, само си го представете.  hahaha

Сериозно ли,че Ерик е култ,а пред него Деймън е млад романтик.

Peace

# 53
Само си ги представете изправени един срещу друг двамата, само си го представете.  hahaha

Деймън е мъртъв Peace

# 54
А! Такаааа!!!
Да ни е честита новата тема. Хващам се, че някои господа не ги познавам
Като например на 6 ред първа снимка, а изглежда добре!!!

Този пич се казва Кам Гигандет. В "Здрач" беше лошият секси вампир Джеймс. Участвал е и в "Ориндж Каунти", там пак се проявяваше като лошо момче, абе добре му стои да е от лошите Wink. Набира скорост в киното.
Последно го гледах в "Бурлеска".

За анкетата цъкам смело за Дийн.

# 55
  • КиТ
Брех кога отворихте нова тема Shocked Crazy Crazy Joy Joy Joy Joy Joy

Да се възмутя от предешната анкета,ма нещо нещеше да цитирам постовете Thinking за туй копирах Mr. Green
Ваня:И аз замених Стефко с Илайджа. По - вампирест ми е! Shocked Scream Scream Scream Scream,седях 5 минути така пред написаното от теб Shocked
и някой друг също смени Сончето май беше:Накара ме да сменя Стефан с Илайджа Shocked
Е кво правите вие сега Crossing Arms (и само 9т гласа са останали за него smile3544 smile3544 smile3544 smile3544) Вярно Дести позна,че поне ще има повече за мен Mr. Green,като видях 2рата снимка на първия ред и занемях Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Относто това като видят децата ни кво сме правили на младни и какви стоножки сме били,ще си кажат ясно от къде идва лудостта ми hahaha hahaha hahaha hahaha

Гласувах за Дийн Mr. Green дано той бие  newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 56
Гласувах за Дийн, ама ако дръпне много ще си сменя гласа Mr. Green

Сменяййй,че много изостанахме  Crossing Arms  Laughing

# 57
  • София
Ама нещо няма опция за промяна. Я си виж анкетата Mr. Green

# 58
Ама нещо няма опция за промяна. Я си виж анкетата Mr. Green

Йессс!  hahaha Квот' било, било, гласът се зачита.

# 59
Ама стига с това менкане. Какво е натиснато това е Whistling

Общи условия

Активация на акаунт