"Вълци,вампири и ловци"-Тема 2

• 16 636
  • 727
  •   1
Отговори
# 75

Що?  hahaha

Може ли някой да ме осветли - на последните два реда снимки разпознавам само Алекс Австралийски и Гари, кои са останалите?  newsm78

# 76
 Пуци  Shocked Как не познаваш последния на последния ред???
 Хю Джакман в ролята на Ван Хелсинг!

А за другите и аз се нареждам за пояснения!

Алекс Австралийски Heart Eyes

Последна редакция: сб, 26 мар 2011, 16:59 от Red Sonja

# 77
  • Разпиляна във въображението

Що?  hahaha

Може ли някой да ме осветли - на последните два реда снимки разпознавам само Алекс Австралийски и Гари, кои са останалите?  newsm78

Райън Рейнолдс е първия на предпоследния ред. До него не е ли този от "Подземен свят" първа част newsm78   Следва Алекс О от "Лунна светлина" и един който играе вълк в "Изгубеното момиче" сериала.

Алекс П, първия на последният ред, е сложен защото още няма официално избран пич за ролята на ловеца Джейс У. Снимката до него и Гари не се вижда.

По първия въпрос. Алекс е глупав защото огромен процент от феновете на "Реликвите на смъртните" го иска за ролята на Джейс У. Като казвам огромен, наистина огромен. И не мога да разбера колко трябва да си глупав, за да откажеш. Все пак това е една от хитовете поредици сред младите. Искаха го и за "Игрите на глада". И там май отказа. Абе... толкова ме е яд. Затова и казвам, че за момента едната му хубост го крепи на аватара. Откаже ли на Реликвите го махам веднага.

# 78
На предпоследния ред първи е Раян Рейнолдс от Блейд Тринити,другия е Майкъл от Подземен свят(не му знам истинското име),Третия Мик Сейнт Джон,4. Върколака от Изгубено момиче

Ей Мириел изпревари ме  Grinning

Явно му харесват смотаните роли,гледала съм го в Stormbreaker-нищо особено филма  Simple Smile

# 79
Благодаря!
За Алекс П имах подозрения, приличаше ми на аватара на Мириел, Изгубено момиче не съм го гледала, а от Подземен свят и Блейд Тринити много малко си спомням.

# 80
Ами Рали, защо да е глупав, може би просто не иска да влиза в тези роли, може да има някакви други планове за кариерата си, в по-"сериозни" продукции. Де да знам.

Сонче, срам не срам, не съм гледала "Ван Хелсинг", макар да бях поочти сигурна, че това е Хю, де.  Embarassed

Мерси за разясненията, подозирам, че и при мен не се виждат всички снимки, обаче. Тоя Майкъл от Подземен свят силно ме дразнеше, не искам и да си го спомням. В тая връзка къде е другия Майкъл от Подземен свят, т.е Шийн?

# 81
Моля  Hug

Ами на Шийн не му намерих подходяща снимка,бях сложила една смотана,ама като стана работата с дубликатите,какви ли не промени не направих,нещо дето вика Нелито форума е бъгав,но днеска всичко е наред  Simple Smile

И Пуци да го гледаш Ван Хелсинг  Wink

# 82
Алекс искал да играе в някаква друга поредица с екзорсизъм снимана от руснак. Както и да е. Не знам, мисля, че е хубаво понякога да се съобразяваш и с феновете. Да имаш подкрепата им, да те искат, би ти дал голям тласък и по отношение на съответния филм, ами и по нататък. Но това си е мое мнение.

Сега намерих публикацията. Поредицата е "Последният чирак" от  Джоузеф Делейни.

Последна редакция: сб, 26 мар 2011, 17:23 от Miriel

# 83
О, хич не е задължително, подкрепата на феновете е твърде мимолетна - виж как Remember me не постигна особен касов успех, въпреки мощното фенство, например. Мисля, че започнеш ли да приемаш роли само на база къде най-много са те харесали е най-лесния начин да влезеш в типаж до края на кариерата си, примери бол. Публиката е нещо непостоянно, незаслужаващо доверие, според мен, нищо, че точно от нея печелят.

Ми да го гледам, що да не го гледам, ДескаMr. Green

# 84
Ми да го гледам, що да не го гледам, ДескаMr. Green
Laughing

Аз съм номер 4  искам да гледам,ама в пустата замунда го няма  Rolling Eyes

# 85
Ир, права си. Всички, които му предлагат роли са все дългогодишни ангажименти. И все пак искам да го видя като Джейс, за другите вече не ми пука.

За да не спамим повече ето този пич играе в "Подземен свят" 4

Последна редакция: сб, 26 мар 2011, 17:37 от Miriel

# 86
  • София
въх ама то и 4 ли има? това съм го пропуснала някъде Simple Smile

# 87
Да,ще излезе 2012  Simple Smile

# 88
  • София
аа добре..щом е ще, не съм толкова назад явно Simple Smile

# 89
Предлагам следващата анкета да е Сам срещу Стефан  Mr. Green

Този сериал интересен ли е Blood Ties ???

Общи условия

Активация на акаунт