"Вълци,вампири и ловци"-Тема 2

• 16 650
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
Ами така де, то с менкане къде ще му излезе края. Който мноооого се колебае (тва би ме учудило) да хвърля чоп за чиста съвест и така.  Mr. Green

Кое ти е толкоз чудно, ей ме - жив пример!  Joy

Бе като ти гледам личната титла, хич не ми обяснявай, че много си се колебала.  smile3534

Ами защо ми гледаш половината титла, а другата с Орео-то де я остави  Joy Аз правя баланс - единия в подпис, единия на аватар. Деси, за Деймън гласувах ама се почудих де.  Mr. Green

# 106
  • София
Само си ги представете изправени един срещу друг двамата, само си го представете.  hahaha

Деймън е мъртъв Peace

Оооооо, Дааааа!!! Скандинавецът в пряк телесен двубой ще го направи на пихтия!!!

Плами, да ти кажа баш вАмпира в Дневниците ми е Илайджа!!! Стефан е влюбен лигльо в сравнение с него!

Последна редакция: нд, 27 мар 2011, 01:27 от Vanya_I

# 107
  • в сърцето на един мъж...
Може ли някой да даде сводка за гласовете, че да решавам на къде да клоня Mr. Green
Старши, на ща аз така тематично, искам да боли Joy щото ми е все тая кой ще бие, въпреки че предпочитам да не е Дамянчо Sunglasses

# 108
Geia 21 Дийн 19 Деймън  Simple Smile И да гласуваш Фнимателната  Mr. Green

# 109
Хаха, аз винаги съм фнимателна Mr. Green

# 110
въпреки че предпочитам да не е Дамянчо Sunglasses
Значи все пак клониш към някъде  Mr. Green

# 111
въпреки че предпочитам да не е Дамянчо Sunglasses
Значи все пак клониш към някъде  Mr. Green

Към по-големия подкуп Mr. Green

# 112
Към по-големия подкуп Mr. Green

Laughing ами айде цъквай тогава,че да спя спокойно  Grinning

# 113
Хех, не съм видяла подкупа Mr. Green
Лягай да спиш, нема да е днес Wink

# 114
Даже два подкупа  Mr. Green гледай колко съм щедра  Grinning

# 115
  • София
Гея, мисля че трябва да избереш Дийн

Подкупите скрити щото не са за темата  Mr. Green

http://images2.fanpop.com/images/photos/7600000/HOT-HOT-HOT-rich … 933-1968-2560.jpg
http://images.digitalspy.co.uk/08/44/550w_richard_armitage_2.jpg
http://images4.fanpop.com/image/photos/16100000/Colin-Firth-Prid … 77732-324-380.jpg

И задължително

# 116
Тъй, тъй, тъъъъй, Ване, подкупвай, подкупвай! Аз тъкмо се зачудих с какво мога да допринеса за накланянето на Гея съвсем в правилната посока, щото тя си е на половината път там, нали, все пак. Ама ти си се погрижила.  hahaha

Кво рече Деси за снимка на Майкъл Шийн, ето една много вълча  Mr. Green:

# 117
  • София
от всички филми единственото вълкоподобно, което ми е било симпатично е ето това Simple Smile
Ама то май не се вписва съвсем в темата.... newsm78
А Майкъл Шийн ми е особенно противен Simple Smile

# 118
 Mr. Green На мен много добре ми стоеше като Луциан, а и като цяло много ми харесва като актьор човекът, визуално не чак толкова. Хю така и го пропуснах като вълк, ама що да не е по темата, нали е вълк. И в ИК има един много симпатичен едър вълчо.

# 119
  • София
o Angel Dust, добър избор. Предлагам следващата анкета да е за най-секси върколак, но да не забравите този път Хю Mr. Green
Гея, няма да те подкупвам, но е хубаво човек да избере по-слабият Mr. Green. Някакси жал да ти стане Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт