"Вълци,вампири и ловци"-Тема 2

• 16 627
  • 727
  •   1
Отговори
# 120
  • София
е щото е мутант, не точно вълк Simple Smile тъй де...мутантите са ми друга порода, не е като чистокръвните вълко-вампиро - подобни Simple Smile

А за Луциан може и да е пасвал, но  има нещо в него ужасно отблъскващо  за мен в него...

# 121
  • София
Е сега, мутант. Ще се преструваме, че е чиста порода

# 122
Е, добре, де, подробности. На мен лично ми е все тая, но е хубаво да има разнообразие в снимковия матертиал, затова съм 'за'.

o Angel Dust, добър избор. Предлагам следващата анкета да е за най-секси върколак, но да не забравите този път Хю Mr. Green
Гея, няма да те подкупвам, но е хубаво човек да избере по-слабият Mr. Green. Някакси жал да ти стане Mr. Green

Що пък?  Crossing Arms А и предвид всичките класации за 'секси', които оглавява младежа, кво му е по-слабото? Я недей манипулира нежната душа на Щурмовакаhahaha

Ангеле, да не е носа?  Joy

# 123
  • София
тц, не е носа..

и като отворих темата за мутантите9експерименти сещам се един друг мнооооооогооо сладък

hahaha hahaha hahaha ама и като Дийн стига като присъствие Simple Smile

# 124
Първото млад Дженсън, ама второто?  newsm78

# 125
  • София
пак той Simple Smile с очила Simple Smile като Алек в Дарк Енджъл.

# 126
  • КиТ
Не бе Плами имам си го в подписа  Hug

Бе в лявата половина верно имаше,ма беше за мили секунди,ся като си сложила и снимка си добре Wink Peace
Деси Стефко си по рождение вампирче Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,чакам само да се раздели с проятелката си Whistling Whistling Whistling
Ване може въпрос на вкус и поглед,просто ме учуди ваднагическата ти сманя или ти покрай Бъфи са просветли Crazy

o Angel Dust, добър избор. Предлагам следващата анкета да е за най-секси върколак, но да не забравите този път Хю Mr. Green
Гея, няма да те подкупвам, но е хубаво човек да избере по-слабият Mr. Green. Някакси жал да ти стане Mr. Green

Нели няма да мине тоя номер Naughty,гледам Ването стабилно я е подкупила тЪй че нЕма начин Mr. Green

# 127
пак той Simple Smile с очила Simple Smile като Алек в Дарк Енджъл.

Хихи, като не съм свикнала д го виждам с толкова много коса, че и с очилца. Сладур.  Grinning

# 128
Ей ама Ване какъв подкуп си пляснала  Mr. Green

# 129
  • София

Що пък?  Crossing Arms А и предвид всичките класации за 'секси', които оглавява младежа, кво му е по-слабото? Я недей манипулира нежната душа на Щурмовакаhahaha
Тя, Гея знае, че трябва да цари мир и разбирателство Mr. Green. Най-добрият резултат е равният Mr. Green

# 130
  • София
Ване може въпрос на вкус и поглед,просто ме учуди ваднагическата ти сманя или ти покрай Бъфи са просветли Crazy

Стефко като мъж нИ гУ давам!!! ни като визия, ни като отношение, начин на поведение - идеален.
Но Илайджа е... това е вампира от тримцата. Бъфи няма тука пръст. И Ейнджъл е един лигльо и не става за вампир, въпреки красУтЪтЪ.

# 131
  • в сърцето на един мъж...
Ване, срази ме Mr. Green Признавам твоя подкуп е по-хубав и много по-желан Mr. Green Може ли сега и една сводка за гласовете и да дам и моя Sunglasses
Пуц, къде нежна душа у мен, бе Joy

# 132
  • София
 Party

Дийн 22
Деймън 19

# 133
Ване, срази ме Mr. Green Признавам твоя подкуп е по-хубав и много по-желан Mr. Green Може ли сега и една сводка за гласовете и да дам и моя Sunglasses
Пуц, къде нежна душа у мен, бе Joy

Там, там, дето тупка ти сЪрце за подкупа.  Whistling Whistling Whistling  Mr. Green

# 134
  • КиТ

Стефко като мъж нИ гУ давам!!! ни като визия, ни като отношение, начин на поведение - идеален.
Но Илайджа е... това е вампира от тримцата. Бъфи няма тука пръст. И Ейнджъл е един лигльо и не става за вампир, въпреки красУтЪтЪ.

Ахам,да след това предположих,че това имаш предвид ръководиш се най-вече от въпроса Wink Peace
Да ако гледаме така нещата Илайджа е баш вампир,още не сме видяли Клаус разбира се,но това е наистина истински вампир,без зайчета,емоции и други такива признавам,няма кво да си кривя нещата,но присъства ли някъди Стефко не съм напълно обективна Blush

Общи условия

Активация на акаунт