"Вълци,вампири и ловци"-Тема 2

• 16 630
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Сам ще спечели.
Плами, ти за кой гласува - нали си от отбора на по-малките братя

# 91
  • КиТ
Аз съм номер 4  искам да гледам,ама в пустата замунда го няма  Rolling Eyes

Имаше го ма го изтриха и не беше с кой знае кво качество(да кажа никво Tired),сега чакам с HD,да го гледам Wink Peace

О Алекс верно ако е отказал ще доста тъпо решение верно щото това сега е "модерно",а и от Аз съм вомер 4 добре се пристави отдава му се тоя жанр,що се дърпа Thinking има време и за сериозни роли Mr. Green

Предлагам следващата анкета да е Сам срещу Стефан  Mr. Green

Тъкмо щях да предложа това да е другата амаха Twisted Evil Joy Joy Joy Joy
то въпреки,че пак се знае кой ще спечила,аз държа да има Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

И що сложи сега това да се сменя гласа Crossing Arms,това значи да сменя Дийн с Дамянчоооооооооо Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked

Нели за Дийн бе,нищо че съм за малкия брат Дамян не го дишам,както казах спрямо него съм леко хейтърка Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 92

И що сложи сега това да се сменя гласа Crossing Arms,това значи да сменя Дийн с Дамянчоооооооооо Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked

Аз го оправих  Peace да има мир  Simple Smile

И аз си знам че Сам ще спечели  Mr. Green ама искам да си го вида  Simple Smile

# 93
Ами така де, то с менкане къде ще му излезе края. Който мноооого се колебае (тва би ме учудило) да хвърля чоп за чиста съвест и така.  Mr. Green

Кое ти е толкоз чудно, ей ме - жив пример!  Joy

# 94
  • Разпиляна във въображението
В момента снимат "Подземен свят" 4. Ще е 3D Peace

# 95
# 96
Здравейте и от мен!
Маме, сатрахотна тема   bouquet Heart Eyes
Аз си гласувах за Деймън естествено, макар че и на Дийн няма да му простя  Blush
А Алекс П много ми хареса как играе в "Аз съм номер 4", но ще има продължение май и ще видим после как ще е

# 97
 bowuu bowuu bowuu

За Деймън ли myri  Thinking аз съм се подвела по аватара значи  Simple Smile

Въх,мокка да не гласува за Дийн?? Laughing

# 98
Абе, като ме знаеш каква съм ненаситница, много,много не вервай на аватари и подписи  Joy hahaha

# 99
Абе, като ме знаеш каква съм ненаситница, много,много не вервай на аватари и подписи  Joy hahaha

hahaha hahaha

Да го туря и тука че ми омекнаха краката като я видях  Crazy Heart Eyes

# 100
  • КиТ
Абе, като ме знаеш каква съм ненаситница, много,много не вервай на аватари и подписи  Joy hahaha

А нИдай тъй да заблуждаваш врагЪ,дека ти е тогава Дамянчо Thinking,го пренебрегваш така жестоко или тука го компенсираш в анкета Mr. Green

малко да разнообразим Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 101
Как къде мър Плами у подписа и  Mr. Green

Тука Стефко показва мъдрец ли  hahaha

# 102
Не бе Плами имам си го в подписа  Hug

Маме, На Стефко по рождение са му почти вампирски зъбите и това показват

# 103
 hahaha значи ако види моите ще се окъка  Crazy

# 104
Ами така де, то с менкане къде ще му излезе края. Който мноооого се колебае (тва би ме учудило) да хвърля чоп за чиста съвест и така.  Mr. Green

Кое ти е толкоз чудно, ей ме - жив пример!  Joy

Бе като ти гледам личната титла, хич не ми обяснявай, че много си се колебала.  smile3534

Боже, и какво ще има в Underworld 4, децата на Селина и Майкъл?!  hahaha

Я да разнообразя малко визуалния фон с батко (чичо?) Гари този път като ловец на върколаци:

Общи условия

Активация на акаунт