"Вълци,вампири и ловци"-Тема 2

• 16 699
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
Малко агитация в полза на ИК Twisted Evil

"С какво Истинска Кръв печели пред Здрач"  - Интересно четиво в 2 части:
  1-ва част
  2-ра част

Последна редакция: пт, 01 апр 2011, 12:53 от Red Sonja

# 616
  • В средата на времето
Та кой ми препоръчвате да гледам? Дневниците или Кръвта? Simple Smile

# 617
О, много добро четиво, особено автогола под формата на писмо от здрачна фенка.  hahaha

Ако някой може да намери обратно сравнение, в полза на Здрач, моля да го пусне, много искам да видя такова.

Миии, чудя се и аз.  Mr. Green

# 618
  • София

кръвта, твърдо...дневниците са боза, стават за убиване на времето, но нищо повече.

# 619
  • София
Оооо, това съм го чела. И май това беше едно от нещата, които ме убеди да гледам ИК след като всички около мен ме бяха сложили в графа "Докат не го ледаш не ми се мяркай".
Писмото на здрачната фенка съвсем истинско писмо ли си е?

Изида, давай с кръвта!

# 620
Съвсем истинско е, според авторите на материала, а не виждам причина да лъжат. Нали разбираш, не им е нужно. Да не говорим, че с очите си съм виждала коментари в същия стил от непълнолетни Здрач-фенки.

# 621
  • София
Е, да то не че лъжат... лошото е, че и аз съм виждала и то не от непълнолетни. Обяснявам си го единствено с факта, че не са чели и гледали вампирски истории.

# 622
Ох, то само достоверността на вампирите да беше проблемът... Аз не крия, че книгите съм ги чела по десетина пъти всяка, бях като зомбирана, направо, но също така по десетина пъти съм чела и книги на Джаки Колинс... т.е. падам си по долнопробната литература, ама си знам, че е долнопробна. Факт е, обаче, че Здрач си стана "феномен", научни трудове се писаха за него.

# 623
И аз се чудя кои са тия 11, гласували за Здрача. Досега никой май не си е признал. Давайте, ние така си пишем само Mr. Green
Аз съм една от тях Mr. Green

# 624
  • в сърцето на един мъж...
Е вие така ги натискате, че те от страх не смеят да се покажат Mr. Green А и що ви е да се разкриват Joy Гласували, гласували, голяма работа Wink

# 625
  • София
За себе си не виждам обяснение за феномена Здрач, освен това, че е по - различна, но откакто чета по - подробно такава литература пък и не виждам кой знае каква разлика... Интересно ще ми е да видя след примерно 10 години как ще се възприема от малки и големи и дали изобщо ще се помни.
А да я прочета повече от веднъж просто не мога. Опитах втори път - не ни се получи.

# 626
На мен първата част на Здрач направо ме омагьоса, без да има някакви конкретни причини, с които да го обясня...но така си беше, няма да отричам. Наскоро пак опитах да го изгледам, но не ме впечатли (меко казано).

# 627
  • София
Относно въпроса на Изида - моето мнение е следното : ако си под 20, даже 25, може би ще ти харесат повече Дневниците, ИК е за по-зрялата аудитория ( има и изключения, разбира се, не скачайте веднага Mr. Green). Не обичам да гледам филма, после да чета книгата, защото винаги се разочаровам, но бих прочела единствено книгата, по която е правен ИК, от 3-те изброени тука

# 628
  • В средата на времето
Това, което съм чула за ИК е, че има много секс. Освен секс има ли и друг екшън, щото само секс не ми се гледа Mr. Green
За Дневниците - по-скоро било като романтична, красива приказка, любовни терзания...ала бала... Все някакви балове и купони. Понеже нещо романтизма ми бяга в последно време, та за това и нещо не мога да се наканя да го гледам Laughing
А иначе съм над 25, ама не ми попречи преди почти 2 години да се зарибя за сравнително кратко, но силно по Здрач-сагата, която си е за тийнове според мен Laughing

# 629
  • София
NellyR -от кое се разочароваш? от книгата ли?

Изи...чак пък толкова много секс да има... не липсва...ама не е като секса и града Simple Smile
Дневниците за мен са като Здрач...само че с малко по-грозни актьори и  повече серии...

Общи условия

Активация на акаунт