"Вълци,вампири и ловци"-Тема 2

• 16 672
  • 727
  •   1
Отговори
# 660
  • София

Ване, обяснението на феномена е простичко: Почти всяка жена е в състояние да се идентифицира с Бела Суон. Точка. Творбата натиска копченцето на всяка бивша неугледна, хормонално буйстваща пуберка, която е бленувала за принца. Ей ти го.

Хич пък не сам се сещала да погледна от тази страна на въпроса.
Никога не съм се имала за особено арна, ама па без принц не съм оставала, та чак и единствения намерих на 19. Може би заради това изобщо не съм се вглеждала в образа на Бела Соун. Винаги ми е била ясна, никога не съм акцентирала върху нея.

Има нещо много важно, за което се сещам. Мен обикновено жените винаги са ме дразнили (ох, мамо знам, че е трябвало да бъда мъж) - обича ме, не ме обича, ша ма зима ли, нама ли да ма зима, винаги нещо драматично става, никога нищо не може да бъде решено без редици сълзи, сополи и пр. В Елена, Суки и Бела такова нещо не съм открила, та може би това е една от причините да ги харесвам и трите. Актрисите няма да ги коментирам - и трите са ми еднакво подходщи.

И стига с тия спорове кой е по - красив. Най - красивата съм АЗ!!!

# 661
  • в сърцето на един мъж...
Е тва пък съвсем ме уби - по фейса е далеч от чалгата, ама на светлинни години е от там. Сори, кофти компания имаш Confused Щом така ти изглежда...

# 662
Ване, ашколсун, моме, либя те!  hahaha  bouquet

На официалните снимки на Кристен посланието на тия дето я обличат е едно в моите очи: Тя има много дълги крака! И толкоз. Което е тъпо, но щом им харесва... Нина я обличат по-добре, а Ана май сама се облича, има и попадения, и лоши решения.

# 663
  • София
Е тва пък съвсем ме уби - по фейса е далеч от чалгата, ама на светлинни години е от там. Сори, кофти компания имаш Confused Щом така ти изглежда...

никъде не съм казала, че са ми компания...Wink както и да е...ако ти се говори още по въпроса може и на лични....

Vanya_I   bouquet  bouquet  bouquet край на спора Simple Smile - ти си най-убуоото Simple Smile

# 664
  • София
На мен единственото нещо, което не ми харесва в актрисите от Дневниците са това, че приличат на току що излезли от нациски лагер - то хубаво да са слаби, но те са само кожа и кости горките. чудя се как се замаскирВат дрънчащите кокали на Елена, Бони и Кари в епизодите...  newsm78

Напра`о заприличах на домат!  Blush

# 665
  • София
хахаха, да друго си е Тара ква е яка и охраненка, а Simple Smile

# 666
Ее Нинчето,не е чак толкаво слабичка,Кандис също  Simple Smile

# 667
  • София
хахаха, да друго си е Тара ква е яка и охраненка, а Simple Smile

hahaha
Истината винаги е по средата нал` знайш!

Деси, маме я пак се огледай само и погледни кокалестите ръчички и малката глава.

# 668
Деси, маме я пак се огледай само и погледни кокалестите ръчички и малката глава.

Grinning Е,не е като да няма мясо,къде да се щипне  Mr. Green

# 669
Е, слабички са, но поне имат женствени форми.  Grinning Защо, защо, защо се стигна до този разговор, бе! Не искам да говоря лоши работи.

# 670
Пуци ти за какви филми искаш да си бъбрим? Grinning

# 671
  • Разпиляна във въображението
Споко

Аз предлагам да говорим за мъже

# 672
Според мен е трябвало по-прецизно да изберат главните герои за Свръхестествено - много голяма разлика имат в ръста, затова може би малкият брат ми е по-симпатичен, а гледам, че всъщност другият е много по-популярен.

# 673
  • в сърцето на един мъж...
Аааа, Мирел, от тва въртящото сега очаквам да изскочи Дамянчо и да завърти дзъркели Joy

# 674
  • София
Чесно! Това ми е любимата тема в целия форум (след британската) Дускисията винаги е на ниво и задължително се стига до същността на нещата - мъжете  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт