Къде да отседнем в Трявна?

• 183 328
  • 787
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте!
Искам да споделя и  аз моето впечатление от Комплекс "Възрожденци". Тъй като ми се налага
често да посещавам Трявна, от доста време отсядаме във Възрожденци и мога да кажа, че това
е най - чистия, най - добре обзаведен и на най - страхотното място разположен хотел /срещу
"Даскаловата къща"/ в града. Посещавала съм доста от предлаганите хотели и смятам, че
Възрожденци ги превъзхожда не само по качество, но и по цени. Механа "Старата лоза, която е
също към комплекса след обновлението си е станала страхотна. Цените са напълно нормални, а
асортимента доста богат. Горещо препоръчвам! А забравих да добавя, че след последното си посещение, бяха направили "Възрожденско кафене" в едно от помещенията на старинната улица. Там пих наистина уникално кафе на пясък, което нямаше нищо общо с предлаганото до часовниковата кула.

# 166
gorgonzola, голямо хвалене на комплекса  Shocked

# 167
Посетете го и тогава ще говорим пак! Simple Smile

# 168
  • Велико Търново
И аз ще следя темата, въпреки че ми се струва, че се понапълни с "платени" постове  Whistling Собствениците трябва да си вземат поука и да подобряват услугата, а не да сипят фалшиви хвалебствия. Тогава винаги ще има кой да ги похвали. Рекламата винаги си личи  Peace

# 169
  Навярно комплекс Възрожденци е хубав и уютен. Аз за това не казах нищо  в споделеното си мнение.  Разочарованието ми дойде от почтеността  на  служителката.  В разговора ни след като погледна  резервациите  ми каза ,че има 2 свободни стаи.  След час вече нямаше свободни стаи . След още 2-3 часа отново имаше свободни стаи ......... Леле ,казах си то в тая Трявна голяма навалица  Simple Smile

# 170
доста пъти съм посещаваля Трявна - дори и като дете 6 месеца бях на лечение в санаториума но това бе преди  ...... 30години - тогава някак си по по друг начин се гледаше на здравното лечение на децата... Трявна ми е една от предпочитаните дистинации - за съжаление тази година само 3-4часа бяхме там..... но живот и здраве .. Относно "Старата лоза "  впечатления от август 2011 - не бях никак очарована - видимо по скъпо от други кръчми , обстановката беше занемарена - но  повтарям това е отзив от преди 1 година . Тогава ходихме до няколко кръчми , но на нас като храна най ни допадна - ох newsm78  как му беше името - намира се  на 50тина метра до моста който е пред общината в посока към хотел Ралица  - там ни направиха питка / предупредиха ни че се чака 30-40мин /  някакъв разкош  със различни зърна , с мерудийка и масълце  ....

# 171
И аз ще дам мнение в подкрепа на комплекс "Възрожденци". Отсядали сме два пъти там, един път в двойна стая, един път в апартамент. Не мога да кажа нищо лошо. Чисто, ново и приятно обзаведено. Но категорично заявявам, че ресторант "Старата лоза" на нас не ни допадна. Малки порции и не особено вкусно. Избягваме да хапваме там вече. Относно коментираната стая долу до чешмичката също не мога да кажа нищо лошо. Когато ходихме първия път там беше заета от няколко майки с малки деца, вечер бяха до късно навън, имаха една голяма маса и столове точно пред стаята и хапваха там на спокойствие с децата. Нашето детенце също игра там с другите деца. Общо взето си беше лудница. Винаги е пълно с малки деца и не мисля, че отказът от стая е заради малкото дете. Но си е доста грубо като отношение, спор няма. Мога да ви препоръчам и друго място, в което често отсядаме - "Балабановата къща". Съвсем непретенциозно е, но чисто и с много любезни собственици. В цената преди беше включена и закуска. Надявам се, че мненията ми няма да се сметнат за реклама и да съм била полезна!
Хубав ден на всички!

# 172
Здравейте,
искам да дам своя + за комплекс Възрожденци. Много чист и поддържан
хотел и на доста приемливи цени. В двора има място за игра на децата.
Посещавали сме и механа Старата лоза след разширяването й и всичко
много ни хареса. Имаше голям избор от готвени ястия, които бяха на добри
цени. Посетихме също и Балабановата къща, но останахме разочаровани от
персонала и кухнята.

# 173
Оф, извинявайте, ама двама новорегистрирани потребители, и двамата бурно хвалят комплекса, пък и тооооолкова навътре - разширявания, разнообразие от ястие, бла бла, аре нема нужда, бъдете малко по-държеливи на критики, щото аз принципно нито го знам комплекса, нито имам някакво отношение или пък негативно мнение за него, ама след тия опити, дето ги правите, категорично няма да го посетя, щото сте много дразнещи. По-хубаво да бяхте влезли с истинските си образи, а не "доволни посетители" ooooh!

# 174
Какъв е проблема? Не може ли човек да се регистрира и да си каже мнението.
На мен това ми харесва и това е. Този форум е за това всеки да си каже
впечатленията.

# 175
Здравейте,
искам да дам своя + за комплекс Възрожденци. Много чист и поддържан
хотел и на доста приемливи цени. В двора има място за игра на децата.
Посещавали сме и механа Старата лоза след разширяването й и всичко
много ни хареса. Имаше голям избор от готвени ястия, които бяха на добри
цени. Посетихме също и Балабановата къща, но останахме разочаровани от
персонала и кухнята.
  Е,и ако това не е реклама .........здраве му кажи Simple Smile

А що се отнася до Балабановата къща ......... След отказа във Възрожденци звъннах в тая къща. Собственикът беше коректен - каза ,че за тоя период  няма  свободна стая  и разговорът приключи .
  Ако и във Възрожденци  в самото начало ми бяха казали ,че няма свободна стая нямаше да се стигне  до тая полемика .
  Всъщност не е станало кой знае какво .....казали- рекли....минало- заминало. Просто ми стана неприятно от непочтеността на дамата, с която говорих . 

# 176
Какъв е проблема? Не може ли човек да се регистрира и да си каже мнението.
На мен това ми харесва и това е. Този форум е за това всеки да си каже
впечатленията.

Разбира се че може да си каже впечатленията, но ако например 100 човека дадат негативно мнение, това че 2-ма новорегистрирани са се похвалили няма да промени мнението на четящите. Понякога изсилената реклама се превръща в антиреклама.

Моят опит от "Възрожденци" е от преди 1 месец. Говорих по телефона със собственика и ми каза че имат само свободен апартамент за 60лв., съгласих се и минути след това им изпратих имейл да ми потвърдят регистрацията. Отговориха ми че нямат места.
Друрият вариянт ни беше хотел "Рай" , където си изкарахме превъзходно срещу 35лв за нощувка и горещо го препоръчах на още 3 наши приятелски семейства.

# 177
Чета, чета...последните страници само ала-бала  Mr. Green Само че мен наистина ме интересува място за спане, но не в град Трявна, а в някои от селата наоколо. Искам да е по-зелено, тихо, красиво и селско  Heart Eyes В Трявна сме ходили мнооого пъти и все още си ни харесва, но за по-дългичка почивка ми се иска да е встрани от града. Предпочитаме къща за гости -без хазаи, да е чистичко, не много скъпо и да има вода (предполагам знаете, че на много места в района това си е проблем)   Grinning Май това са ни изискванията само. Харесах доста къщи, но в тези села не съм ходила, а и предпочитам с препоръки  Blush Засега съм се загледала по Демиев хан, Горни Дамяновци, Стоевци, Нейковци, Енчевци. Някакви други предложения?

# 178
makoka, погледни "Престолът на Мария", не е точно каквото търсиш, но е извън града и доста интересно направено особено ако сте с деца.

# 179
  • Варна
Здравейте! От няколко дни влизам в темата, тъй като скоро ще ходим на   почивка в Трявна. В крайна сметка направих резервация в хотел Сезони, дано останем  доволни.
makoka, миналата година в почивните дни на септември бяхме в къща Под Орехите в с. Нейковци. Страшно много ни хареса, стаите са големи, просторни, а дворът е идеален за игра на деца. Всъщност там има две къщи, като и двете ги дават под наем. Ние бяхме две семейства в горната къща.  Препоръчвам!

Общи условия

Активация на акаунт