Къде да отседнем в Трявна?

• 183 162
  • 787
  •   1
Отговори
# 450
ехххх, а как му се точех на този Майстор Confused Ама не искам да ми е модерно, искам да ми е вкусно! Ще я пробваме все пак тази бирария, но нещо четох негативни мнения тук. Всъщност с доста от мненията в бгмама не съм била съгласна след "проверка", така че се надявам и този път да е така!  Peace Като се замисля в доста заведения не сме сядали- Тревненски кът, Лозата. Имаше едно заведение с гооляяяяяяям двор. Само отвън го видях, по старата улица е в ляво се пада, та и то ми направи впечатление, но не седнахме! Ако имате актулана информация, моля да споделите  Rolling Eyes

# 451
Бирарията ме беше доста разочаровала,а ние често ходим до Трявна,и след няколко пъти гадна храна тази кръчма направо я зачеркнах.
Малко преди Нова Година обаче се наложи да отидем и  всичко беше на висота:манджи,салати,обслужване.Дано се задържи така!
Майстор,не майстор,в такова мазе не можеш ме вкара.Минавала съм оттам,виждала съм го,не сме влизали.Мазета си имаме достатъчно по блоковете,искам да ми е светло,просторно и хубаво,като съм на почивка.
Балабановата къща също ни е много любима.Въпрос на вкус,разбира се,но препоръчвам за проба.

# 452
Преди 3 седмици бяхме в Трявна и ядохме във въпросната бирария. Ами никак не бяхме очаровани.

# 453
 Vami ,имате предвид механа Зограф,веднага след моста и часовниковата кула,вляво се пада в посока възрожденската улица. Хубаво заведение,за лятото е перфектно,голям двор и добра кухня. Пробвайте го,няма да съжалявате.  thumbsup

# 454
Благодаря ви момичета Hug
Механа Зограф я зная, но също не сме сядали, още едно заведение в списъка за посещение Peace Тази, за която ви говоря е по старата улица също, като се върви от центъра към Атанасова къща, в ляво с огромен двор! Ехххх, много съжалявам, че не запомних как се казва, но малкия не стои и 5 мин на едно място и  избягвахме да сядаме много, много в заведение, че ни се губеше смисъла  Close Тази година се надявам да успеем  да се насладим на почивка Peace Живот и здраве май месец сме там Wink

# 455
Калинчевата къща е  Peace И за нашето семейство това е най-доброто заведение в града. bowuu

# 456
ехххх, а как му се точех на този Майстор Confused Ама не искам да ми е модерно, искам да ми е вкусно! Ще я пробваме все пак тази бирария, но нещо четох негативни мнения тук. Всъщност с доста от мненията в бгмама не съм била съгласна след "проверка", така че се надявам и този път да е така!  Peace Като се замисля в доста заведения не сме сядали- Тревненски кът, Лозата. Имаше едно заведение с гооляяяяяяям двор. Само отвън го видях, по старата улица е в ляво се пада, та и то ми направи впечатление, но не седнахме! Ако имате актулана информация, моля да споделите  Rolling Eyes
Калинчевата къща Simple Smile Пробвайте задължително Старата лоза и Старата къща. Готвят много вкусно и цените са съвсем нормални. За Тревненски кът нямам особено добро мнение, от там се разочаровах и от години не сме ходили, за бирарията седнахме един път отвън, но много се бавеше сервитьора, а в менюто като че ли нищо не ми хареса(предимно аламинути и пържени неща) и цените бяха доста солени като за обстановката, нещо не ми хареса и се отказахме. Не бих повторила отново там. На Старата къща единствения недостатък е, че има жива музика, но се изтрайва.  Grinning

# 457
 Vami,сега се ориентирах. Казва се Калинчева къща ,но за съжаление е затворена. Дано за летния сезон я отворят. Има голям надпис ,че набират персонал. От няколко години ту я отварят,ту я затварят. Явно ,че няма достатъчно клиентела. Пък и се влоши качеството на храната миналия сезон. Cry
Най-добрата кухня  в града има в ресторант Бръшлян,намира се след Калина Палас.През лятото на терасата му се открива чудна гледка към Трявна,защото комплекса е разположен нависоко на хълма над Старата част на града. Пробвайте . thumbsup

# 458
Лелеееее, прекрасни сте  Hug много благодаря за мненията  Peace
Замислила съм да посетим Трявна 2 пъти тази година, май и август или септември, така че ще имам време да хапнем навсякъде където сте ми препоръчали  Wink
Дано да отворят Калинчева къща, че тази поляна ми хвана окото. Пускам малкия и да не ме закача на всяка минута- мамооо, мамооооо  Laughing
Старата къща съм писала мисля два пъти за нея! На мен кухнята много ми хареса, оркестъра на ми пречи а танцовата програма е синът ми  Crazy луда работа, не можах да го махна от "дансинга"

# 459
ехххх, а как му се точех на този Майстор Confused Ама не искам да ми е модерно, искам да ми е вкусно! Ще я пробваме все пак тази бирария, но нещо четох негативни мнения тук. Всъщност с доста от мненията в бгмама не съм била съгласна след "проверка", така че се надявам и този път да е така!  Peace Като се замисля в доста заведения не сме сядали- Тревненски кът, Лозата. Имаше едно заведение с гооляяяяяяям двор. Само отвън го видях, по старата улица е в ляво се пада, та и то ми направи впечатление, но не седнахме! Ако имате актулана информация, моля да споделите  Rolling Eyes
  И аз не помня името на това заведение- отляво по старата улица с много голеемия двор, но то е най-доброто за семейства с деца, храната е страхотна, а когато бяхме през уйкендите имаше жива музика-много приятна. При Майстора пък ни хареса точно това, че се чувстваш "като на гости"....имаше много приятна атмосфера и времето мина в сладки приказки. На нас лично не ни хареса много Тревненски кът. Някак комерсиално-битов ресторант, а и храната не беше нещо особено, за разлика от Балабановата къща....например.

Последна редакция: пн, 10 фев 2014, 21:04 от miloto73

# 460
Имах път няколко вечери край Мастора,ами горкия беше се окумил на една маса в предверието на мазата си ,явно никой през уикенда не го беше удостоил с присъствието си на "сладки " приказки. Laughing

# 461
Някой отсядал ли е в комплекс Българка през зимата. Има изгоден ваучер и ми се иска да изненадам съпруга ми с една кратка почивка там, но става въпрос за 28.02. , а с това променливо време и с деца ми се иска да получа отзиви, топло ли е , храната как е, джакузито работи ли и как е,изобщо всичко, за което се сетите ще ми е от полза .

# 462
polia72,не е  много добра идеята.Мои познати бяха там  и се прибраха разочаровани . А и в момента няма сняг никъде и природата не е така красива.Все пак това си е Балкан.

# 463
За 8-ми март една малка компания ще сме в семеен хотел "Бижу", но се оказа, че там май няма ресторант. Тъй като нямам представа от Трявна, кажете наблизо хубав ресторант или механа, за да изкараме празника  Simple Smile

# 464
Трявна е доста малък град и все наблизо до Вас са механи и ресторанти. Най-близо ви е Старата къща,но и също така механа Мераклии,която отвориха наскоро. И двете места имат добри кухни,но Ви трябва предварителна резервация задължително.Приятно изкарване.

Общи условия

Активация на акаунт