Къде да отседнем в Трявна?

• 183 323
  • 787
  •   1
Отговори
# 180
Хайде и новорегистрираната да си каже мнението относно къща извън Трявна.
Препоръчвам ви комплекс Българка в село Радевци или Йовчовата къща в село
Нейковци. В комплекс Българка съм почивала и е доста добре, има басейн, сред
природата е и е отдалечено от града. Идеално за пълен релакс. В Йовчовата къща
бяха наши приятели и казаха, че са останали доволни. Успех

# 181
  • гр.Варна
Аз резервирах в Калина Палас -имат оферта в сайт за колективно пазаруване - на ден е около 35 лв, със закуска ,обяд, деца до 7г безплатно  Peace

# 182
Аз резервирах в Калина Палас -имат оферта в сайт за колективно пазаруване - на ден е около 35 лв, със закуска ,обяд, деца до 7г безплатно  Peace
Ох дано да изкарате добре.Като знам закуската си представям обяда/май барбекю беше в офертата/Няма много хубави отзиви за хотела.И не чакайте басейна да е топъл. Peace

# 183
Българка и аз бих я препоръчала, то аз и за нея съм писала в началото, де, стига да не им пречи, че е на около 14 км от Трявна, иначе мястото е разкошно, 2010 прекарахме страхотно там.

# 184
Този тип комплекси не са нашето място за почивка, пробвали сме...Искаме истинско спокойствие, тишина и релакс, без други хора, музики, басеини и други подобни. Йовчовата къща обаче е в списъка ми, а тези орехи са направо в десетката  Grinning Благодаря, Роси, точно това търсех  Hug Ако ми кажеш, че и хазаите са точни, не досаждат, но стават за компания на раздумка, цена няма да имаш. Аз събирам още инфо, не се знае къде кога ще има място, че август месец много отпускарски си пада. Благодаря на всички, които се включиха и на тези които тепърва ще го направят  Peace

# 185
  • гр.Варна
Аз резервирах в Калина Палас -имат оферта в сайт за колективно пазаруване - на ден е около 35 лв, със закуска ,обяд, деца до 7г безплатно  Peace
Ох дано да изкарате добре.Като знам закуската си представям обяда/май барбекю беше в офертата/Няма много хубави отзиви за хотела.И не чакайте басейна да е топъл. Peace

Басейна не представлява интерес - във Варна сме се находили на море ,басейни не ползваме . Закуската -все ще има какво що, а барбекюто с 4 вида салати също е о.к. Харесаха ми стаите ,изгледа, близостта до санаториума,където ще ходим на процедури.  Peace

# 186
Този тип комплекси не са нашето място за почивка, пробвали сме...Искаме истинско спокойствие, тишина и релакс, без други хора, музики, басеини и други подобни.
Между другото аз от Българка имам спомени за абсолютно спокойствие и тишина. През деня на басейна хората не идваха особено, някъде щъкаха и бяхме почти сами, следобяд пък ние излизахме на разходка, вечер не е имало особено много глъчка и музика, а пък нощно време беше такъв мрак и тишина, че чак притеснително Laughing
Както и да е, де, само споделям иначе се радвам, че сте си намерили къде да отидете Grinning

# 187
Калина Палас имат 5 и 7 дневни пакети, които също са изгодни. За близост до санаториума - не е много близо... но предимство е 4е си на 1 кра4ка до гората и усещането сутрин рано е неповторимо. Това е голям + в сравнение долу в града. Храната си е зле......за хотел 4 звезди си е направо отбиване на номер.... И то4но на барбекюто има що годе приемливо меню като разнообразие и ка4ество на храната. Вси4ко друго си отговаря на звездите  Wink
Миналата година бяхме там за 7 дни с детето, тази пак живот и здраве Peace

# 188
  • Варна
makoka, собственика на къщата ни чакаше в Трявна, в някакъв комплекс, но не помня кой (ще питам мъжа ми. Закара ни до къщата, даде ни ключовете и си тръгна. Той не стои там, а си е в Трявна. Не сме го виждали докато почивахме там. Дойде чак като си тръгвахме, за да му дадем ключовете. Така че няма да имате грижи с хазяи  Hug Я, сега в сайта им видях, че къщите са в с. Черновръх, не в Нейковци, извинявай за объркването.

# 189
  • Русе, у дома
Аз търся малко инфо за хотели и къщи за гости в съседното - Плачковци, някой има ли пресни впечатления от там?

# 190
Rosi, благодаря ти много! Знаех си аз, че тук ще получа помощта, която ми е нужна. Имаме леееки спорове с половинката за мястото за почивка, а времето почти дойде. Ще го измислим. Успех на всички!

# 191
  • Варна
Аз търся малко инфо за хотели и къщи за гости в съседното - Плачковци, някой има ли пресни впечатления от там?

Виж При Таневи.Ние бяхме миналата година там и ни хареса.Голям двор,спокойно.Готвехме си сами или си купувахме от Трявна .Местото се пада в началото на резервата Българка,нещо като вилна зона на Плачковци.

# 192
Дружинка , хайде да се съберем почиващите в Трявна  HugАз тръгвам в края на август ...в парк хотел " Панорама" ...Желаещи за Трявна има ли за този период ?!  Wink

# 193
Ние ще сме в Калина палас 7 дни от 13 Септември. Дано да са поостанали хора, 4е миналата година ве4е пооредяваха де4ицата в на4алото на септември. Ходихме и до Панорама, на тяхната площадка да търсим компания за игри Party

# 194
  • Варна
Този тип комплекси не са нашето място за почивка, пробвали сме...Искаме истинско спокойствие, тишина и релакс, без други хора, музики, басеини и други подобни.
Между другото аз от Българка имам спомени за абсолютно спокойствие и тишина. През деня на басейна хората не идваха особено, някъде щъкаха и бяхме почти сами, следобяд пък ние излизахме на разходка, вечер не е имало особено много глъчка и музика, а пък нощно време беше такъв мрак и тишина, че чак притеснително Laughing
Както и да е, де, само споделям иначе се радвам, че сте си намерили къде да отидете Grinning
Абсолютно подкрепям! Ние бяхме там в края на юли, много бяхме доволни и наистина не сме имали усещането за навалица, лудница (освен тази, която беше с нас-4 деца на възраст между 6 месеца и 6 години Crazy) Карй басейна рядко имаше повече от 4-5 човека. Peace

Общи условия

Активация на акаунт