Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 13"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 22 730
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • в очите на дъщеря си
Сега се поуспокоих малко. Има и друго но одеве пощурях. Зехра нищо не направи, просто си стоеше отстрани. Когато Емир искаше да говори с Фери на стълбите тя му каза, че всичко е свършило между тях. Тогава Емир я дръпна за ръката и като се обърнаха видяха се лице в лице с мустакатия. Ние мислехме за романтика..., а то по-голяма трагедия от това. Сега и Емир не се знае в каква посока, ще тръгне.

от какво бе мила си се успокоила, аз направо изтръпнах

# 586
Аз се чудя сега как даже Риза я е пуснал на училище  newsm78

# 587
пак ще има бой, оня мустакатко да каже на Емир ти какво искаш от годеницата ми smile3514

# 588
Е нали мустакаткото е с нея и я пази  hahaha

# 589
Ами той Риза е прехвърлил отговорността в/у халил вече, тпй м и за това да е ходил в уч-щето  #Crazy

# 590
  • в очите на дъщеря си
Емир ще я навие да избягат , как ще се омъжи за тоя

# 591
Мале иде ми да гръмна Джансу  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire горката Фери и да избягат с Емир за да сме в напрежение ще ги намерят и ще искат да ги убият познат ли ви е сюжета  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 592
пак реклами Тинче тоя път на нас тр да го пуснат

# 593
  • в очите на дъщеря си
ПОЧВАТ

# 594
# 595
Айде дано вие видите нещо повече от мен  Laughing

# 596
Е нали мустакаткото е с нея и я пази  hahaha
Да, за съжаление.
Аз се чудя сега как даже Риза я е пуснал на училище  newsm78
Ами той Риза е прехвърлил отговорността в/у халил вече, тпй м и за това да е ходил в уч-щето  #Crazy

То май в турските сриали така става.Като сгодиш момичето и вече мъжът решава какво да прави  #Crazy

# 597
Айде дано вие видите нещо повече от мен  Laughing
При мен не прекъсва  Peace

# 598
Страх ме е Фери да не каже на Емир, че е влюбена в мустака за да го отдалечи от себе си и Емир да я намрази, защото тогава вече няма управия.Дано Фери да сподели с Гюндже и тя да каже на Емир, че я женят насила, защото иначе не знам.

# 599
Ами той Риза е прехвърлил отговорността в/у халил вече, тпй м и за това да е ходил в уч-щето  #Crazy
Е нали мустакаткото е с нея и я пази  hahaha

Габи, с теб винаги по едно и също време еднакви коментари  hahaha Откога все така я караме.

Общи условия

Активация на акаунт