Пъстроцветна пролет посрещна вече ЮНСКОТО човече! - № 17

• 33 068
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
Добро ви утро!!
Честито порастване на мама Мони Simple Smile Да си жива и здрава и винаги усмихната!!!  bdbaloni
Добре дошла сред нас на новата мама  newsm03
Моята лигла от една седмица ми отказва млякото, пиеше по 40 до 80 мл и до там, повече нямаше как да я накарам, лошото е, че и вечер пиеше по толкова и имах чувството, че спи гладна. Смених 2-3 марки, никъв резултат. Сега минахме на Хумана с банан и ванилия - еее, снощи си изпи всиииичко... явно й беше писнало само чисто мляко Simple Smile Иначе пюрета и каши яде съвсем спокойно и си изяжда всичко.
От две-три вечери насън се обръща по корем и се почва едно пъшкане и мрънкане, докато не стана да я сложа нормално да спи, не престава. Ако пък не стана, се събужда  Confused Големи нощни приключения Simple Smile  Тъй че, obi one kenobi, не сте само вие с нощните обиколки на леглото  Joy
Стела, честити ви стъпчици. Simple Smile
Честити зъбчета на новоозъбилите се бебоци  tooth Да растат белички и здравички!!

# 376
Мама мони, Честит РД, миличка! Да си здрава и много щастлива!!!!

Добре дошла на юнското мамче!!!!!

И аз като теб на РД винаги ми е криво..

# 377
Добре дошла на obi one kenobi !!!  wavey

Мама Мони, Честит Рожден Ден !!! Аз пък си мислех, че ще почерпиш с някое топло хлебче от новата хлебопекарна, ама хайде другия път.  Laughing Пожелавам ти да си я ползваш със здраве и да си много, много щастлива в живота !!!

На малките Боил и Гери пожелавам безпроблемно да им избият първите зъбки, без да разберат майките им.  Mr. Green

Ети, при вас нови нощни приключения.  newsm32  Hug Приключихте ли с кърменето вече ?

Момичета, преди малко гледах трейлъра на новия Бг филм ... Много суперлативи, много нещо...
Някой успя ли вече да го гледа ??? Споделете впечатления.  Hug

# 378

Момичета, преди малко гледах трейлъра на новия Бг филм ... Много суперлативи, много нещо...
Някой успя ли вече да го гледа ??? Споделете впечатления.  Hug
Слънчо, ако става дума за LOVE.NET - за мен е страхотен филм. Лично, повече ми хареса от TILT и съм сигурна, че доста хора биха открили нещо от своя живот във филма. Струва си да се гледа!
 Peace

Добре дошла на obi one kenobi !!!  wavey

Happy Birthday, mama_Moni! Много късмет и прекрасни моменти.

# 379
Аааа, Слънчице, още не сме приключили кърмаческите страсти Simple Smile Даже дребна почна да ми дърпа блузата, като иска да смуче. Кърмим се за приспиване през деня и вечер, плюс за добро утро сутрин Simple Smile
А, за кой нов филм говориш, че сега май пуснаха няколко ?

# 380
  • малкия йеросалим
Мерси момичета за пожеланията!
Слънчо първият ми опит с хлебопекарната беше пълен провал.Сега се уча още ,но скоро ще се похваля със снимков материал.

# 381
Слънчев лъч,аз гледах LOVE.NET,СТРАХОТЕН ФИЛМ,много ми хареса,определено е от филмите които бих повторила,потретила Flutter другата седмица ще гледам ТИЛТ Simple Smile

добре дошла на новата мама  bouquet и мойта беба е много подвижна и с кг е назад от повечето тук Grinning

# 382
  • Пловдив
Мама Мони  newsm59 Пожелавам ти да си жива и здрава и много хубави моменти с твоето страхотно семейство   bouquet
А за хлебопекарната е нормално да имаш няколко провала   Peace

# 383
  • Пловдив
Слънчев_лъч, сърдечно благодаря за пожелания за зъбчетата на Гери и Боил. Дано да се сбъднат    Hug

mama moni, честит рожден ден! Нека си здрава и щастлива с хората около теб!!!    newsm59      newsm38      Tada

П.п. - и аз нещо взех да се заглеждам по тези хлебопекарни, но дали няма да ми се отразят на килцата     newsm78   

# 384
Мама мони  bdbaloni Да не се отърваш от семейно щастие и много късмет.Нека живота ти бъде лек и щастлив.Весело изкарване на празника.

LOVE.NET ,не съм го гледала все още-нали си нямаме кино в града.....чакам да го качат на торент да го гледам.

Добре дошла на новата мама- obi one kenobi !!!

StellaQ, Честити ви крачета.

Цитат
С ваксините приключихме зимата още, сега чак след годинката.

И ние сме така.

Йогурт,не съм давала ,но кисело мляко-да.Не го харесва,но аз съм упорита и го предлагам всеки ден.

# 385
П.п. - и аз нещо взех да се заглеждам по тези хлебопекарни, но дали няма да ми се отразят на килцата     newsm78    

Няма да сбъркаш, Ванюша  Peace  И ние откакто имаме машина за хляб, ядем само истински хляб, знам какво има в него, а на килограмите изобщо не ми се е отразило  Grinning  Аз съм изключително доволна от тази ни покупка  Peace  А какви козунаци ставааат  Mr. Green

И да се похваля, Матей вече си има раница за планината  Grinning  Такава дето се носи детето на гръб. Вчера пристигна, пробвахме я, много му е добре. Ако времето позволи, в неделя сме някъде на разходка, да видим как ще се представи. Вчера му намерих и страхотно яке, готови сме да покоряваме върхове. Иначе чакаме и още една да пристигне  Laughing  То от презастраховане, спечелихме и двете.

И на него страшно му хареса кисело мляко с плод. Омита всичко, даже реве като стана за нещо от стола, докато го храня, много е смешен. Толкова много яде това дете, майка ми вика, че ще ни разори, няма да можем да му насмогнем да го изхранваме Simple Smile Нооо, как пълни памперса не е истина. Върши работа No2 докато яде или мааалко след това. Как ще се учим на гърне не знам, ще трябва да го храня на гърнето  Mr. Green

ЧРД на мама Мони, жива и здрава и много обичана   bouquet

# 386
Добре дошла на новата мама- obi one kenobi! Hug

Мама мони честит рожден ден, newsm67

# 387
И да се похваля, Матей вече си има раница за планината  Grinning  Такава дето се носи детето на гръб. Вчера пристигна, пробвахме я, много му е добре. Ако времето позволи, в неделя сме някъде на разходка, да видим как ще се представи. Вчера му намерих и страхотно яке, готови сме да покоряваме върхове. Иначе чакаме и още една да пристигне  Laughing  То от презастраховане, спечелихме и двете.
Ааа, dion, що така ме караш да завиждам... Embarassed От три месеца търся, търся и... нищо (щото съм с претенции - не стига, че искам евтина, но и да е хубава и по възможност - нова Wink). Сподели, моля те, каква, от къде, за колко? Може и на лични, да не спамим тук. Мерси съм предварително! И - честита ви придобивка, със здраве да си го носите и много незабравими планинарски приключения!
Мама Мони, newsm67
Добре дошла на новата мама и от мен и бързам да кажа, че Никола е 7.400 - точно толкова, колкото преди месец. Успокоявам се с факта, че той е суперподвижен - няма умора това дете. Постоянно се върти, лази, катери някъде, абе загивам с него. Дори и насън понякога така прави.
И да се оплача, пък и предупредя, ако на някой се наложи - от Здравната каса ми върнаха протокола за безплатен Фризопеп на Нико, не бил коректно зададен. Липсвали данни от изследвания и анамнеза. Абе, само разправии, а тия от Мцентъра лапнаха талона без да им мигне окото. #Cussing out

# 388
Дионче, кажи каква марка са вашите, че сега има промо на една и аз се услушвам. И честита ви придобивка! Много планини да пребродите и много приятни спомени да имате.

Аз снощи в 23ч се боядисвах сама, напоследък и за това не мога да се организирам добре, децата късно лягат,на мен ми се доспива...и като резултат- стана страхотен цвят, отдавна търсех подходящото русо..Доволна съм много.

Да  споделя днес в ДК имаше за основно боб #Crazyза следобяд има макарони с кремче, чудя се как да й ги дам.
Вчера дадох за пръв път сама да гризе бисквита и о, чудо, детето се справи без задавяне.
Любимото ни занимание напоследък е да отваря банята и да се качва на стъпалото, че е едно ниво по- високо от останалата настилка  вкъщи. И сме там-качва се и слиза и после кръгом отново.

Все още кашля малката , но докторката ми каза, че Проспана е слаб и по- бавно действал, дано да не греши, но утре пак съм при нея, че пак се задава уикенда.
Ети, Лорка, как са вашите кукли?

За филми- не сме ходили двамата на кино откакто забременях, чакам да отидем в Благоевград, там има кино и да гледаме пропуснатите филми.

Ох, малкото мрънка и не мога да си събера мислите.
Ставам

Лека вечер

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 18:01 от alexova

# 389
Роска, дребна е вече по-добре, мерси, че питаш  Hug Ако Проспана при вас не свърши работа, ти предлагам да питаш вашата лекарка за капки Синекод. Аз със тях оправих кашлицата на Стела на два пъти. Ама, дано не ви се наложи и бързо да оздравеете Hug
Иначе, свекърва ми има машина за хляб и наистина става страхотен. Даже оня ден я молих да ми омеси само тесто в нея, че мъж ми си беше в Ловеч, та като си дойде си опекохме една хубава питка... мляс-мляс  Laughing!!!

Общи условия

Активация на акаунт