Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 13

• 33 666
  • 727
  •   1
Отговори
# 540

-Въпреки че знам,че нямам право да те обичам, въпреки, че ме мразиш, аз все пак те обичам. Това е моято единствена истина. Аз знам, че има само един начин да докажа, че те обичам....

# 541
Отавря ли ви се клипа? newsm78

# 542
Ако има желаещи да му помогнат с гръбчето да заповяда а аз отивам да лягам.

# 543
Не и двата не се отварят.

# 544

Не , Плами !? Sad

# 545
Не и двата не се отварят.

Lilims, ти като се абонира  на теб отвори ли ти - ако да значи Ели и ти трябва да се абонираш.

# 546

При мен нямаше проблем,а и с песента на Шакира и Бейонсе, newsm74

# 547
          В този видеоклип има съдържание от Sony Music Entertainment, който е го блокирал за показване във вашата държава по силата на авторското право.

Това пише !!!

# 548

При мен нямаше проблем,а и с песента на Шакира и Бейонсе, newsm74

Много се радвам, че ти хареса.

# 549
          В този видеоклип има съдържание от Sony Music Entertainment, който е го блокирал за показване във вашата държава по силата на авторското право.

Това пише !!!

Добре, ще пробвам да го изтрия и да го кача на ново.

# 550
             Утре с излъчването на епизода ще изпишем темата , а не знаем Binzi може да е много заета..!? ooooh!     Как процедираме в такъв случай !? newsm78

# 551
ще пуснем нова темичка, бе Мац. Няма проблем.

# 552

Гери , представи си , че утре наистина сериала завърши той в полицията и изрича признанието и край, как ще чакаме до следващата седмица..!?  ooooh!

# 553

Много ми е готино , вече станахме първа тема !? newsm44 newsm44 newsm44

# 554

И така ще завършим , а утре чучулигата Марианка , ще поддържа огъня , защото се включва в 06,00 сутринта..!? Peace   Как става толкова рано , имам чувството , че тогава е най-сладкия сън..!? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт