Мамо, тати, стягайте забава, АПРИЛчето на 2 годинки става!

• 48 105
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Вери, страхотен, нов дом!  Party
С много здраве, хармония и разбирателство да си живеете в него! Hug

Малко със закъснение, но от сърце желая на Бобчо и Светльо много усмивки и щури игрички! Hug

# 271
  • София
Христос Воскресе!!! Бъдете здрави, позитивни, обичани и обичащи се. Нека живеем в един по - добър и спокоен свят, който да оставим на децата си. Hug

Добре дошъл, малък Мишо Heart Eyes, жив и здрав, и много голям да порастЕш, безкрайно да радваш мама, тати и бати, да имаш голям късмет, да станеш Успял и Добър Човек! Heart Eyes

Преди малко се чух с Ивката, звучеше много свежо, поздравява ви всички. Heart Eyes

Честит рожден ден, на АПРИЛчетата, които не съм поздравила, здраве, щастие и на тях, и весели игри!

Мара Каси, Ч.Р.Д и на теб! Обичана, усмихната и щастлива, и пиши как сте с Ивчо!  bouquet Heart Eyes Hug

И накрая една почерпка, за Именния ден на Голямото ми Слънце - Вели, който цяла седмица е Именяк. Mr. Green
Благодаря на всички, които вчера се сетиха и ми се обадиха/писаха на лс. Hug

# 272
Воистина Воскресе!

Колко хубави събития съм пропуснала!!!
Първо - Ивче, честита радост! Да ви е живо и здраво новоизлюпеното Мише! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Честит 2-ри рожден ден на Пипо, Ния, Ивчо, Боби и Светльо!

Честит имен ден (седмичен Joy) на Вели! Да ви е жив и здрав, Олче, и винаги с такава усмивка да си носи името! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Вери, честит ви нов дом (официално вече).  bouquet Изглежда чудесен, пожелавам ви да го ''напълните'' с много, много щастие!

На нас 4 дни почивка извън къщи ни се отразиха мноооооого добре. Оцелях толкова време без нет, не мога да повярвам. Laughing Mr. Green По-късно днес, или утре ще покажа снимки на селянчетата. Heart Eyes Heart Eyes Но преди това трябва да пусна няколко перални  #Crazy, никакви чисти детски дрехи не останаха (освен някоя друга пижама  Joy).

# 273
Пратих смс, но и тука ще поздравя Ивка, и цялото й прекрасно семество!!! Добре дошъл малък Михаил, да е много здрав, весел, голям късметлия и да радва мама, тати и бати Саши!!!

Вери! Честит нов дом!!! Толкова дълго го чакахте, и сигурно сега сте много щастливи!!! И аз ви пожелавам много положителни емоции, разбирателство и любов!!! Всичко изглежда страхотно, много хубави тапети сте избрали за момичешката стая, а Маги забеляза че имаме единакви кафяви чинии Laughing

Олче, честит имен ден на Вели!!! Много да ви радва, и със здравето да носи името си!!!  bouquet

Честит рожден ден на Боби и Светльо!!! Да растат здравички и умнички момчета! Нямам търпение да се запознаем наживо!  bouquet

Мара Каси, честит рожден ден!!! Бъди много щастлива и обичана!!!

Свалих снимки от рождения ден на Маги, сега ще ги качвам, ако не зависнат както винаги...

# 274
  • Пловдив
Здравейте и Христос Возкресе!!! Мир и любов във всички семейства, много здраве за децата и повече усмивки за майките и татковците.
Искам да поздравя всички изминали рожденници и техните майки. Разгледах много хубави снимки, очаквам и още.
Почерпете се и за нашия изминал рожден ден, който бе на 22 април. Беше цял ден яли пили и се веселили и от там покрай Великден стана три дни яли пили и се веселили Laughing
Ивка,   честито бебче Михаил! Страхотен великденски подарък! Само щастливи мигове ви пожелавам! Като имаш време сподели как приема баткото бебето.  Hug
very nice  честит нов дом с радост да си живеете в него и много приятели да посрещате там Peace страхотно ви се е получило. Много оригинални осветителни тела в хола Peace и детската ви стая е в любимия ми цвят, и нашата е такава,  но още си няма обзавеждане  Heart Eyes
Олче, честит именник да ти е жив и здрав и все така лъчезарно усмихнат!!
Desirée браво на ученичката че така леко е минал първия учебен ден, дано и другите са безпроблемни.
ани4ka надявам се скоро малката да посвикне с отсъствията ти и по-леко да ги възприема. Прегръщам те силно, защото знам какво ти е  Hug
Аз след два месеца се връщам на работа и просто не ми е ясно как ще се гледат с баба и. Миналия понеделник трябваще един ден да отида до София за цял ден и понеже тръгнах рано сутринта преди малката да се е събудила е било голяма драма. Събужда се и  мама я няма. Цял ден е стояла по пижама, защото мама Еми я е облякла и само аз мога да я сваля. Не давала да я преобличат. На обяд майка ми не могла да я преспи. Цял ден ги е направила на маймунки вкъщи. Вечерта като се прибрах - очите и на понички, спи и се и две не вижда но не заспива - чака ме да се прибера. От тогава просто не ме изтървава от поглед. Още повече се залепи за мен. Не че се е отлепяла де. Rolling Eyes И започна да плаче пак през нощта CryОх, как ще се оставяме незнам. Голям ще е рев.
Рони все забравям да ти споделя за нашите среднощни будения -  като се събуди през нощта и в просъница пита - коя е вълшебната думичка и сама си отговаря - моля ти се, дай ми, ци**та Joy
Ето и малко снимков материал от рожденния ден.
http://www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.211551738863751.591 … &l=007660e282

# 275
Воистина воскресе и от нас.

Нека да е светло на душата и топлина да има в сърцата.

И ние сега се завърнахме след дълго гостуване, затова да честитя на патерици рожденните дни на  Ния Пипо и Иво, и на днешните рожденници -Боби и Светльо.
Бъдете много здрави и игриви, и все така радвайте мама и татко.

Ивка, честито бебче. Нека малкия Мишо да расте много здраво и послушно дете. Пиши ти как си. Как е минало всичко.

Вери, честита нова къща! Много ми харесаха снимките ти.

Олче, честит ти именник. Нека името да го прослави навред.

# 276
Олче честит имен ден на Вели! Да ви е здрав, умен и все така чаровно усмихнат Heart Eyes
Вери Найс честит нов апартамент, страхотен е със здраве, разбирателство и любов да си живеете в него и само хубави мигове да посрещате там  bouquet
Много модерна рожденничка зератулка1 двете с мама сте много красиви в бяло Wink
Охх от тези празници наддадох, то не бяха питки, салати, меса ooooh!  Joy

И да споделя днес бяхме на последна ваксина Хепатит А, другата е чак на 4г, и малко мерки и теглилки отчет 12,5кг и 90см дължина, по американските стандарти сме в 50% от към тегло и към 75% от към височина Peace

# 277
Лелеееееее, изпуснала съм купона. Честито бебче Михаил на Ивка! Да расте обичлив, здрав и късметлив! Не дочака значи датата момчето, нетърпеливо да не изпусне Великден Simple Smile
Ние изкарахме вчера рождения ден и Великден на едно. Честит РД на момчетата на Вили! Ох, ЧРД на всички, че просто не насмогвам с проверяването на инфото кой кога беше, няма шега, с две деца си е екшън  Crazy

# 278
  • София
Добро утро на Втория Велик Ден! easter

Успешна и усмихната седмица на работещите, на почиващите след-празнично, леко възстановяване на силите! Mr. Green

Успях да ви прочета, да не пропусна да честитя новия дом на very, страшно ме впечатли и мен, струвало си е чакането! Peace Да сте много щастливи, и само детски смях и стъпки на приятели и добри хора да отекват в него! Hug

брилянтинка, да ти е жива и здрава Зузи, все такава сладкишка, и ги покажи с бЕб. Heart Eyes Heart Eyes

zeratulka, МНОГО сте хубави, всички, разкошно Ели! Heart Eyes

Дес, мамочка, чакам(е) си обещаните снимки и от вас... Naughty

Нищо, че не е понеделник Laughing, традиционния матрИал:
Колко е хубаво на село. family
Панталей Пътник. car003
На тревичка, на полянка Мързелан и Мързеланка. Mr. Green
Вишнева градина.

Kissing Heart

# 279
Благодаря на всички ви за пожеланията Heart Eyes
Първата нощ Вики се събуди 3 пъти, втората 4-5 пъти, а снощи беше безброй пъти, заспа късно и много трудно, пречи и на кака си да заспи и после реве истерично цяла нощ-през 10-15 мин. Tired
Напрово не знам какво да я правя, исках да я взема при мен-вика и не иска, бълнува, че искала това-онова, иска кака, иска тати... Направо ми иде да я упоя с нещо Close

# 280
Олче, няма как да се покрием с Деска Laughing Страхотни са мързеланктовци!
Ето рожден ден на Миша: http://mamo4ka.snimka.bg/children/rojden-den-misha-7-04-2011.587758.23185060
и на Маги : http://mamo4ka.snimka.bg/family/rojden-den-magi-23-04-2011.587748.23184636
Парола както винаги Flutter
Само че ,не знам защо снимките ми се качиха наобратно. Затова линка давам от последна снимка, която трябва да е първа и т.н. Peace

# 281
Вери честит нов дълго чакан апартамент много е хубав Hug
Олче чудесен отчен от иченячето и хубавата му сестричка  Hug
За нас Мади пак се влоши от тази сутрин пак е с хрема и кашлица  Rolling Eyes Този път няма да да пие АБ два и стигат за този месец и снимка на гърдите правиха всичко ок вече не знам какво му има на това дете Ще ходим на инхалации от утре надявам се поне те да подействат и да се свърши това чудо  ooooh!
И нашия великден
Горд собственик на яйце Mr. Green

И още един  Mr. Green

Защо ме снимате

Тоз пъзел мнооого интересен и писането също  Grinning

Приятен ден  Hug

# 282
  • София
За не-фейсърите, с разрешението на Ивето, пускам специален поздрав, от най - малкото ни априлче. Heart Eyes
И една още по - разтапяща.

Дани, много сладки снимки, Мади май е бащичко, а Ники - цялата на теб? Flutter

Мамочка, искам и аз у вас... Joy Blush Heart Eyes Много пораснали принцесите, цУн! Hug

Последна редакция: вт, 26 апр 2011, 15:42 от ღолчеღ

# 283
Привет и от мен  bouquet
Олче страхотни снимки от село, фашиониста Ени ако ходи така на село не мога да си представя как ходи в града? Много е модерна Heart Eyes
Страхотни партита сте спретнали Мамочка Миша и Маги са щастливи деца с такива парти-парти родители Peace
Дани Натева и аз мисля като Олчето че сте си ги разделили с таткото по прилика двете куклички Wink
Оххх това сладко бебче Мишо ще го изпапкам какъв ми е сладур бузан Heart Eyes Олче да пратиш много поздрави на мама Ивка Hug

# 284
Първо да честитя на празничните рожденици, че при нас беше "весело" и нямах никаква възможност да пиша - здраве, късмет и много щастие!
Олче, да ти е жив и здрав именяка и с гордост да си носи името.
Момичета, благодаря за поздравите и пожеланията. Ще кача снимки после, че още спят и да пиша, а като станат ще седна да свалям снимките.
При нас имаше едни планове, а съвсем друго стана, но... Миналата седмица Боби ми беше с температура - за един ден я свалихме и после беше ОК. И уточнихме гостите за двата дни, и пазари, приготовления... И вечерта срещу 24ти - Светльо с температура - 39,2. И едни ми ти сополи, кашля, не може да диша, не може да спи... Пък аз торта правя... посред нощите.
Та така, отменихме детското парти, събрахме се само с баби и дядовци, че да не ги мисля и тях пак, а вчера бяхме на вилата - малко на въздух. Цял ден търчаха и играха. Пу-пу, да не чуе  Twisted Evil, днес вече няма Т, но тия сополи още го мъчат. Представете си, сам идва и ми казва, че има сопол и да му го "мие мама вода" (да промия с NaCl).
Днес и Боби не беше на ясла, а като са двамата е лудница. В моментите, когато се заиграят, са много приятна картинка и звук, но след малко, все намират за какво да се скарат и се започва - рев, писъци, тръшкане, събаряне на брат, скубане, хапане, щипане... Та, особено като си имам болен, предпочитам да е само той в къщи. С едно дете направо се живее  Wink

Общи условия

Активация на акаунт