Деси,браво за Ани и чудесната адаптация
С Ави едва ли ще имаме такъв успех догодина за градина.Тя е много страхливичка,ревливичка,и завързана за мен.Нон стоп в денонощието все мама,мама.От най-малкото удряне,падане,одраскване е рев.Реша ли да тръгна някъде без нея просто няма начин освен ако няма някой или нещо интересно да я залъже.Като си представя,че в детската градина два пъти ще и дръпне някой играчката от ръцете един път ще я бутнат и край сълзичките са на очите и ще има да ме търси и да се тресе от плач.Но няма как трябва да се мине и през това все пак малко или много ще е за нейно добро да се научи да се спрая в различна ситуация,в която няма да ме има.Рони и вас с Мария,ще чакам да споделяш как е и да разказваш 
Вери,Габи защо е плакала да не съм недопрочела нещо
За Вики явно е новото място,ами Габи?Трябва да ти дам отчет з Баховите капки,но ще пиша в скайп утре.На всичките ни болни априлчета скорошно и вече за последно боледуване желая

рони,къде сте летяли?
олее явно съм чела съвсем м/у редовете
щом не съм разбрала.Искам да разкажеш за полета как е било Мария как възприе това предизвикателство.Питам,защото има вероятност началото на юни да пътуваме за Сф за мало та може да се възползваме от самолета.Ивка,добре дошли
Хайде когато си починеш и намериш време ще чакам да разкаваш за раждането и да покажеш сладкия Мишо 
п.п.Ави май е много добре описана тукhttp://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=3770
Дано детенца свикнат по-бързо на новото хубаво място
За сега имаме голям успех със спането, веднага си е разпознала чаршафчетата, сама си е отишла и се е качила на леглото, сама се е завила и заспала
Не вярвах да спи въобще, в къщи ме прави на луда докато заспи и то много късно, понякога чак към 4ч заспива следобяд.... 

Дано бързичко да се оправят мъничките!
За да не се страхува Габи нямате ли вариант да ги сложите и двете легла на първо време на земята? Преди време си спомних, че бяхме бистрили двуетажните легла. Съжалявам, че на вас ви създават проблем и страхове. 

Тъкмо щях да питам как е минал ритуала,но разгледах подробно снимките.Важното е,че после е имало веслба с чудно вкусна потичащо лигите торта.
Имам едни идеи за увеличаване на осигуровките с цел увеличаване на майчинството първата година, но срещам малки затруднения в пресмятането дали изобщо ще имам полза