Мамо, тати, стягайте забава, АПРИЛчето на 2 годинки става!

• 48 105
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
И аз ви попрочитам набързо тези дни,но няма какво толкова да пиша та само ви чета.Реших да драсна да се отсрамя,че само с четене не става Laughing

Деси,браво за Ани и чудесната адаптация smile3501 newsm10С Ави едва ли ще имаме такъв успех догодина за градина.Тя е много страхливичка,ревливичка,и завързана за мен.Нон стоп в денонощието все мама,мама.От най-малкото удряне,падане,одраскване е рев.Реша ли да тръгна някъде без нея просто няма начин освен ако няма някой или нещо интересно да я залъже.Като си представя,че в детската градина два пъти ще и дръпне някой играчката от ръцете един път ще я бутнат и край сълзичките са на очите и ще има да ме търси и да се тресе от плач.Но няма как трябва да се мине и през това все пак малко или много ще е за нейно добро да се научи да се спрая в различна ситуация,в която няма да ме има.Рони и вас с Мария,ще чакам да споделяш как е и да разказваш Peace
Вери,Габи защо е плакала да не съм недопрочела нещо newsm78За Вики явно е новото място,ами Габи?Трябва да ти дам отчет з Баховите капки,но ще пиша в скайп утре.
На всичките ни болни априлчета скорошно и вече за последно боледуване желая Praynig Hug
рони,къде сте летяли? newsm78олее явно съм чела съвсем м/у редовете  oopsщом не съм разбрала.Искам да разкажеш за полета как е било Мария как възприе това предизвикателство.Питам,защото има вероятност началото на юни да пътуваме за Сф за мало та може да се възползваме от самолета.
Ивка,добре дошли welcome  party006Хайде когато си починеш и намериш време  ще чакам да разкаваш за раждането и да покажеш сладкия Мишо Heart Eyes

п.п.Ави май е много добре описана тукhttp://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=3770

Последна редакция: пт, 29 апр 2011, 00:28 от ssillvvi

# 301
  • Бургас
Добро утро, мами.

Честит рожден ден вчера на София-Рая и днес на Анна-Мария! Много щастие ви желая, мили деца  Hug

Честито и на всички, които съм пропуснала, с рожден или имен ден  Heart Eyes

Ивка, честит ти малък мъж! Имаш си вече пълна къща с мъже да те гледат  Hug Жив и здрав! С много късмет  Heart Eyes

Вери, честит ви нов дом! Чудесен е Simple Smile Дано детенца свикнат по-бързо на новото хубаво място  Praynig Hug

Нани, браво за постиженията!  Hug

Деси, дано градинката върви и занапред както е повлякла крак  Praynig Стискам палци днес за първия цял ден!  Hug

Рони, успех и на вас с първия учебен ден Hug

От вторник Далинка тръгна пак на ясла, първо, за ден, само до обяд и след това спи там и я взимам в 4ч след като са хапнали. Гледам я, че се опитва да казва някои неща вече по-разбираемо  Praynig Иначе както тичаше да влиза при децата и тичаше към градинката... днес вече не искаше да влиза, да я събувам, нито да влиза при тях  Confused Толкова бях доволна, че ходи с голямо желание и е щастлива с тях... Първия ден, в който спа с тях, докато чаках да се нахранят, я видях седнала с децата с баничка в ръка... такава доволна физиономия имаше и с такова щастие оглеждаше децата  Party  За сега имаме голям успех със спането, веднага си е разпознала чаршафчетата, сама си е отишла и се е качила на леглото, сама се е завила и заспала  Wink Sunglasses Не вярвах да спи въобще, в къщи ме прави на луда докато заспи и то много късно, понякога чак към 4ч заспива следобяд....
Успех на всички ученици и болничките да се оправят  Hug Heart Eyes

# 302
Малко снимки от село, и малко от предвеликденската подготовка. Grinning

Хубав ден на всички.

# 303
Добрутро smile3507 smile3558

Вчера Габи паднала в училище на главата си и се обади, че много я боли и да я вземем.
Мъжът ми я взел и тя легнала да спи Confused после писала домашни, като се върнах каза, че много я боли и ревеше Confused Ние все я питахме дали й се вие свят и тази сутрин вече й се виеше свят. ох, ще видим и днес как ще е и май трябва да водя на скенер. Обаждах се на хомеопатката каза, че няма нищо страшно, говорих с госпожата, тя е видяла всичко точно как е станало, тя е паднала на паркета от ниско и не било въобще страшно, по-скоро много се изплашила.

Силви, Габи е много чувствителна, както знаеш. Сега, според мен, се страхува да не падне от горния етаж, също така не е свикнала да спи с друг човек в стаята, може и Вики като плаче да й пречи на съня, въпреки, че не се буди, промениха й се ритуалите за сън, вече няма приказки и гушкане по 10-15 мин. с мама (уф, голямото ми бебе, то, Вики не иска вече да я гушка, но Габи е залепена за мен). Вчера по спешност и направих нова комбинация капки и чак не мога да повярвам, че толкова бързо подействаха, но спа много спокойно тази нощ. Притеснява ме само да не е от удара този дълбок сън  Tired

Деси, разкошно е на село. И ние ще гледаме да избягане на вилата поне за един ден този уикенд. Дано да е хубаво времето.

Последна редакция: пт, 29 апр 2011, 09:45 от very nice

# 304
Съжалявам, че се получава "на час по лъжичка"  Wink - малко снимки от изписването ни.
обичайната парола

# 305
Здравейте и от нас! Hug
Аз също си чета горе-долу редовно, но с писането е трудно!
Вери найс, честит ви нов разкошен! дом!!!Всичко е направено с много вкус и стил!Да сте много щастливи в него!Според мен Габи много се е уплашила от падането и като прибавим емоциите около новия дом и чувствителността й, си мисля че по- скоро търси внимание и утеха и малко преиграва със симптомите, дори най-вероятно го прави несъзнателно!Дано все пак всичко е ок!Браво на Вики, че си поспива по-добре вече! Hug
Вили, Дани, много е трудно като са болнички дечицата, а пък по две... ooooh!Дано бързичко да се оправят мъничките! HugИ да се свършват тея болести вече, лято иде!
Ивка, малкия Михаил е страшен чаровник!Много сте хубави всички!
Деси, страхотни снимки от село! Heart EyesА как само прилежно и внимателно боядисвате яйцата! GrinningАз нашите ги боядисах тайно, защото иначе щеше цялата къща да е боядисана!
Браво на Ани за ентусиазма към градината!Все така да продължава!Много се радвам!Само така!Да я цункаш от мен! Heart Eyes
Рони, как така Мария тръгва на градина сега?В частна ли ще ходи?Дано да й хареса и бързо да се адаптира! Hug
Силви, все едно за Ния си писала!Същата картинка!Особено откакто ходи на градина е станала нетърпима вече!Все още плаче като я оставям и като я взимам, но там иначе се държи супер, играе с децата, яде, забавлява се!Щом ме види обаче се почва рев, гушкане и т.н..Нося е наръце до вкъщи и по рейсовете докато се приберем! ooooh!И тя реве за най-малкото нещо, даже не остана нещо, за което да не реве.Аз обаче вече й се карам, защото я усещам, че много се е разлигавила и скоро съвсем ще ми се качи на главата!
Иначе ние сме добре, всеки си е по задачите.Надявам се утре да сме класирани за държавната градина, защото финансово сме под нулата вече отдавна! Tired
Ето малко селски снимки и от нас с истинско зайче! Wink
http://aprilki2009.snimka.bg/children/vtori-rojden-den.586621

# 306
Вери, изтървала съм вашето преместване! Да ви е честит новия дом и със здраве да си го населявате дълги години в здраве и щастие!   bouquet За да не се страхува Габи нямате ли вариант да ги сложите и двете легла на първо време на земята? Преди време си спомних, че бяхме бистрили двуетажните легла. Съжалявам, че на вас ви създават проблем и страхове.  Hug
Ивче, хайде да си намериш повод за още целувки върху младежите ти красиви! Много мили снимки.  Heart Eyes
Деси, страхотни снимки. Саши даже и сърдит е прекрасен.  Heart Eyes Laughing
Дани, разреши ли казуса?  Ако имаш нужда от още една глава, давай и насам.  Hug
ssillvvi, много добре й понесе на Мария полетът по родните ширини. Тя вярно и че малко екстремистче си пада, така че поне нямах страхове за връщане. Иначе на отиване порева при слизането, че вече много й се спеше, че бяха 4 фърфалака и се редуваха в рева, та и тя да не остане по-назад. Иначе организацията на Софийското летище беше много добра. Подредиха отпред всички бебета и деца да се качват, а после останалите пътници (явно си знаят, че хората са едни широкоскроени и не подбират кой да прегазят, за да се натъпчат). Във Варна нямаше подобна организация, но пък самото летище е някак по-удобно. Даже и клатушка си намерихме там.  Laughing
Бен, дано да успее Дали да тръгне устойчиво на ясла вече - без да плаче и най-вече без да се разболява.   Hug
Рая, аз отдавна бях пресметнала, че шансовете ни за общинска ясла са хич и доста по-малко от хича. Мария ще тръгва в сравнително най-близката до нас частна ясла. Отзивите за нея са добри, вкл. и от Ивчето. Дано да свикне. Мария има вече нужда от по-сериозен контакт с дечица. Сама си ги търси. А иначе и в много общински ясли сега тръгват дечица. Има начини, но те не са моите.  Wink

Последна редакция: сб, 30 апр 2011, 14:53 от рони

# 307
  • София
Здравейте, мами, доста хубави събития изпуснах. На първо място :
Честито Мише на мама Ивка! Да е жив, здрав, да радва мама, тати и бати !!! Много сте сладки на снимките  Heart Eyes
Със закъснение Честит рожден ден на всички априлчета от последните десетина дни. Да растат здрави дечица, весели, умнички и късметлийчета!  Hug
Честит рожден на кака Маги и честит имен ден на бате Вели! И те да са здрави и щастливи!
И ако Светльо на villyh е празнувал през изминалата Светла седмица - Да е живо и здраво и неговото име !

Very nice, честит нов дом! Много е красив! Пожелавам ти само хубави неща да ви се случват там. Дано момичетата ти се адаптират бързичко и особено кака Габи да спи по-спокойно. Дано няма нищо притеснително след падането й в училище. fingerscrossed

Рони, видях и бялата торта  Simple Smile и Мария с разкошен тоалет  Heart Eyes. Радвам се, че сте си направили хубаво пътуване със самолетче. Стискам палци да си хареса  яслата и много приятелчета да има. Лека адаптация и за мама  Hug
Браво и на ясленче Ани - все така добре да се чувства. Много хубави снимки от село, особено полегнали на полянка  Simple Smile

Princessa Raia
, Ния се държи точно като Гергана в първите 2-3 месеца след тръгването на ясла. Не знам дали това ще те успокои, но това залепване постепенно отминава. И аз я носех само на ръце и искаше някак цялото ми внимание поне за час след като се приберем, а беше спряла да плаче при оставяне и взимане, но се тръшкаше за всякакви странични неща. Пожелавам ти при вас да стане по-бързичко. Стискам палци да са ви приели на желаното място.

Бен, благодаря, че попита за нашето боледуване. Слава богу не се задълбочи, но Гери успя да зарази и батко си, та като се върнахме с татко им точно за Великден, тя беше вече добре, а той - хремав, но нещата отминаха бързо за почивните дни. Докато ни е нямало баба й научила Гергана да ляга самичка в кошарата и с четене на приказки да заспива. Много се зарадвах, защото това ми беше голям проблем, а тя е свикнала доста лесно с баба си и сега продължих традицията с любимите към момента книжки. Чета по 2-3 поне, някои по 2 пъти (гледам да скрия по-дългите  Laughing), отнема доста време, но сама се справя и по-спокойно спи и през нощта. Скоро се надявам да я пренесем на двуетажното легло при батко й. Въпреки че това ще промени и неговите навици, защото сега си говорят по мъжки с татко си преди лягане, а като са двамата май ще трябва да четем по една книжка интересна за всеки. Ще видим как ще се чувстват те.
Извинявайте за дългия пост. Накрая за разсейване пускам малко снимки, на който му е интересно да погледне от пътуването до Барселона. http://jiju.snimka.bg/children/2011.583607.23261364
Хубава вечер на всички   bouquet

# 308
  • София
От днес считано, си имам християнче. Grinning
Ето снимките от Събитието:
http://arwen.snimka.bg/holidays/kr-shtenie-na-elina.589126.23262333.big
На който му се гледат - отзад - напред, че ги качи наобратно. Crazy

Деси, да я напапаш хубаво от мен тая сладурана, и батко и.  Heart Eyes
"Домашната" фотосесия, с дяволитите муцки ме размаза, просто. Heart Eyes

Иве, много сте хубави, всички, пупу. Hug

Последна редакция: сб, 30 апр 2011, 20:34 от ღолчеღ

# 309
  • София
Добро утро на всички Hug
Да ви събудя малко и да почерпя по повод нашия имен ден Grinning Grinning

малко от рано с алкохола ма като го налага случая Laughing
Първо да честитя на всички  изпуснати априлчета да са ни живи и здрави и да радват мама и татко Heart Eyes
Ивче добре дошли у дома да сте много щастливи вече 4-мата заедно Heart Eyes Hug Hug
Вери найс чудесен нов дом,но прочетох за децата,че много плачат сигурно им трябва време за адаптация,ще мине  Hug Praynig Heart Eyes
Олче чудесно кръщене много хубава твоята малка моделка както винаги тоалета й е чудесен,но нали знаеш човека прави дрехата,та ти си знаеш каква красавица отглеждаш Wink Heart Eyes
Джиема чудесно е в Барселона и аз бях там миналата година,ех спомени Laughing
Мамочка чудесни снимки си показала от рождените дни на двете принцеси,страхотни сте всички Heart Eyes Hug
Бен78 дано бързо свикне по цял ден Далинка и да не боледува повече Praynig Hug
Рони хайде и вие в кюпа на градинарските априлчета,да свикнете и вие бързо пожелавам и никакви бацили да не долазват до вас Hug
Десито страхотна е твоята Ани много се радвам че така бързо се адаптира и й харесва на яслата Grinning
Силви догодина децата ще са други  и може много по-лесно да свикват,кой знае може и да й хареса много сред други дечица Hug
Принцеса рая чудесно зайче Heart Eyes,може като види мама и да има нужда да се поглези малко Ния,дано да е временно,че  е много кофти така да плачат и ние сме в този кюп сутрин Confused
Вили,дани бързо да се оправят децата че с тея болести край няма.... Hug Praynig
Лек ден от мен  bouquet

# 310
Честит да е Рожденният Ден на Стефания на Яна Кунчева(която отдаавна не е писала Confused)Да е жива и здрава,да расте добро,щастливо и обичливо дете! newsm59 newsm67  Gift  bigdance2

Енигмичка,дано наистина е така и аз на това разчитам и поради тази причина я пускам чак догодина.Иначе тя много обича децата проблема е ,че е страхлива и при най-малката заплаха от някого или нещо се започва голям рев.Има л и смях и веселба и спокойна ситуация нямам грижа,но живота не е само веселба и тя трябва да научи това и да започне по-малко да се справя.Ще я дърпат ще я бутат нямам как.
И така да честитя,че се отплеснах.Да ви весел празника с много хубави емоции и н е на последно място пожелавам здраве и обич.  bouquet

Принцеске,Ния страшно много е пораснала направо се изумих ама така е рядко ни я показваш,а то детето расте и хубавее Grinning

Олче , да ви е честито християнчето Ени да е здрава, и Бог да е с нея.Много много красива с прелестна рокличка,и диадема.Миличката стана ми жал как плачка SadТъкмо щях да питам как е минал ритуала,но разгледах подробно снимките.Важното е,че после е имало веслба с чудно вкусна потичащо лигите торта. Crazy

рони ,благодаря за инфото значи си е било хубаво приключение Laughing

# 311
  • София
Олче, честито християнче!!! Да е жива и здрава елегантната госпожица  Simple Smile Страхотни снимки с много настроение! Особено на полянката с маргаритките Ени е като бяло цветенце сред тях  Heart Eyes
Енигма, Честит имен ден на Тома. Със здраве и радост да си носи името !
Честит рожден ден на Стефания на Яна Кунчева! Да расте здраво, добро и щастливо дете !

# 312
И аз съм с молба за помощ от счетоводител  Blush Имам едни идеи за увеличаване на осигуровките с цел увеличаване на майчинството първата година, но срещам малки затруднения в пресмятането дали изобщо ще имам полза  newsm78 Ако някой има желание да ми помогне  Hug

# 313
Честит имен ден на Тома! Да е жив и здрав и с гордост да си носи името!

# 314
На патеричка Честит имен ден на нашето любимо другарче Томи! Здрав и палав за радост на дом.съвета!  Heart Eyes Grinning
Честито ви християнче, Олче! Да бъде благословена Ени и закриляна свише!   bouquet Heart Eyes
Аничка, вече базата за изчисляване е 18 месеца назад. Може би по-изгодно ще ти бъде да си учредиш касичка и да си пускаш там това,което си решила дато добавка. Да не би да имаш да ни казваш нещо?  Laughing  Praynig Виж, ако работодателят ти е решил да те осигурява нагоре, не се дърпай.

Общи условия

Активация на акаунт