Рони ми има телефона така,че за връзка с мен може да вземете номера от нея.
Хубав ден на всички

И за милите думи за снимките Марчести също благодаря.
). просто направи някакъв скок. Днес отново посегна на две дечица, но заради това е с последно предупреждение да спре да цока от мама. Ще видим докога ще действа. 

и
за скорошен положителен обрат!

.Свали температурата, но тук при нас е адска жега.
Забелязах, че и рожденичка е имало в събота: 
Пускам ви малко снимки как си прекарват децата там времето, докато мама и тати се трудят. От тази : http://jiju.snimka.bg/children/decata.565039.23951041

Ени и Вени сияят много пораснали и пременени са
А погачата леле минаха ли вече 40 дни от както Мишето се роди, та той е вече голям мъж като го гледам на снимките с мама Ивка и бате Саши
леле колко бързо лети времето само 
нямам търпение вече, гледам я на камерата бърбори все повече, даже вчера ми демонстрира как ползва гърнето по предназначение, каза на баба си бабо ака ми се и си взе гърнето, свали си сама гащичките и си свърши работата, аз бях като гръмната, за 3 седмици от както почнаха тренинга и вече си казва и върши работата там

Та засега все още не мисля да се връщам насам ако не се налага(тъй като има една мааалка вероятност).
.Възползвай се да си почиваш,да потриваш коремчето и да се наслаждаваш на спокоен сън
Поздравления за гърнето много хубав успех 
Макара и да не успяхме да се видим много и да си поприказваме понеже овнетата си искаха своето забавление се надявам другия път да компенсираме 
Мен много ме е страх от слънцето тук последните 5-6 години,да не говорим сега с Ави съвсем.Навън сме до към 11ч. сутрин,а следобед след 17ч.,а в жегите юли и август дори след18ч.
Днес взех два изпита така, на майтап, но чакат ме още 5, които хич не са 
Гуш на теб и малкото ти юначе. 
Личи си, че си разпуснала добре. А малките сънаборчета нацелувай много от нас, душичките ми те!

Да е живо и здраво най-малкото априлско братче!

Аз днес си взех Анелия от яслата със същия брой памперси, с които я оставих сутринта.
Този на дупето й също не беше никак пълен. Или детето ми се справя много успешно с гърнето, или са объркали нашата чантичка с памперси с нечия чужда.
Снимки?
Гуш на теб и малкото ти юначе. 
Аз днес си взех Анелия от яслата със същия брой памперси, с които я оставих сутринта.
Този на дупето й също не беше никак пълен. Или детето ми се справя много успешно с гърнето, или са объркали нашата чантичка с памперси с нечия чужда.

дано и занапред да е така де, иначе коремче вече си личи доста, за задни части няма да казвам пък колко са нараснали
но после си знам Дюкан е голям
Между другото за бибата, и аз имам чувството, че ако я откажа сега насилствено, ще се видя в чудо с приспиването и със среднощните зъбни ревове 
. 
И все така да те изненадва приятно с нови постижения и умения 
, та се гушкахме и ние тази нощ)
. Надявам се следващата седмица престоя на морето да помогне в тази насока. Само да сме здрави до тогава
, пък другото ще се нареди.

, мило ми е да си спомням тези моменти. 
.

А Ивчето направо сияе!
И къщичката е страхотна! ъс здраве да лудуват там Гери и бати.
Мишенка така сладко цокаше биба, направо не мога да повярвам, че си я е дала на котетата.
и за двете все по огащващи се девойки.