Мамо, тати, стягайте забава, АПРИЛчето на 2 годинки става!

• 48 124
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Цитат на: Рая
Момичета, я кажете лек за задна хрема?Няма сополи, но като легне да спи и нослето започва ужасно да хърка и да й пречи, кашля, дразни я нещо, но като стане всичко е ок, няма нито сополи, нито кашлица?Давайте идеи какво да й правя?
Аз дава Цинабсин - хомеопатични хапченца 3х1, втечняват секрета, отбъбват лигавицата. По принцип са за синузит, 3 сливица и т.н., съдържат и ехинацея. Задължително и многократни промивки с физ. р-р. Аз директно си купувам банка физ. р-р и впръсквам по 1 спринцовка в двете ноздри поне 3 пъти дневно. Отпушващите капки избягвам, само преди нощния сън и то в крайни случаи.
Мимето като спомена кремче, можеш да мажеш нослето с Низита.

Нашето празнество приключи, децата спят, върнахме първоначалния вид на къщата....отивам да си допия джина и се хоризонтирам. Crazy

# 376
Нани, Миме, Hug Hug Hug!!!От физ. разтвор много пищи и е абсолютно невъзможно да й пръскам толкова често, а й изобщо не й действа, но кремчето е много добра идея! Hug

# 377
Рони, бързичко да се оправя Мария. Praynig Hug

Миме, вчера се замислих, че Сашко беше точно на сегашната възраст на Ани, когато забременях. ЖЗ ще са с една и съща възрастова разлика дечицата ни, еххх. Rolling Eyes Heart Eyes
Изрових си даже една тема, която съм била пуснала преди 3 години, и съм си мислела, че ми е рано за второ  Embarassed - Идеалната разлика във възрастта между първото и второто дете smile3560

# 378
  • София
Айла, жива и здрава да ти е и тук най- малката принчипеса, и да ни я покажеш барабар с хубавите каки! bouquet
  Мерси много, ето снимки от РД, който празнувахме днес  Simple Smile
  Снежи е добре, видяхме се на рожденният ден на неините девойки Simple Smile
  Отдавна не съм ви навестявала, благодаря много, че не сте ни забравили Simple Smile

# 379
Рони, бързичко да се оправя Мария. Praynig Hug

Миме, вчера се замислих, че Сашко беше точно на сегашната възраст на Ани, когато забременях. ЖЗ ще са с една и съща възрастова разлика дечицата ни, еххх. Rolling Eyes Heart Eyes
Изрових си даже една тема, която съм била пуснала преди 3 години, и съм си мислела, че ми е рано за второ  Embarassed - Идеалната разлика във възрастта между първото и второто дете smile3560

Desiree много миличко ми стана, и как е сега с тази разлика, разбират ли се децата? Wink

# 380
  • София
Добро утро!

Тази сутрин кафенцето е от мен, Голямата ми Любов става на 5г.
ПОжелавам си да ми е жив и здрав, и все такъв усмивчо, и дано до другия рожден ден забравим всички проблеми и перипетии, през които минаваме, всички. Да има щастливо и нормално детство и все така да ни радва. Praynig

Миме, Честито! Много се зарадвах, като видях, да ти е лека и безпроблемна и най- хубавото бебче на финала. Heart Eyes

Терминът ти е на моя рожден ден, и да не дочака до тогава, ще си имате най - хубавия Коледен подарък, ЖЗ. Heart Eyes

рони, бързо да ти оздравява джуджонджи. Praynig

# 381
Честит рожден ден на батко Вели! Мама му е пожелала най-хубавите неща  Hug
Да бъде здрав и да има щастливо и безгрижно детство.

# 382
  • София
ДА Е ЧЕСТИТ РОЖДЕНИЯ ДЕН НА НАЙ-СЛЪНЧЕВОТО МОМЧЕНЦЕ В НАШТА ТЕМА!ОЛЧЕ ВИНАГИ ДА ВИ РАДВА И ДАНО ВСИЧКИТЕ ТИ ПОЖЕЛАНИЯ ЗА НЕГО ДА СЕ СБЪДНАТ. Hug

Мимето чудесна новина!Лека бременост и накрая здрава майка и здраво бебе каквото и да било то синя или розова радост Heart Eyes Hug

Рони да оздравявате бързичко Praynig Hug Heart Eyes
После пак ще пиша  bouquet

# 383
  • София
Честит Рожден ден на батко Вели!!! Да е жив, здрав и все така усмихнат!  newsm59 Да се сбъднат всички пожелания на милата му мама.
Олче, да имате весел и безгрижен празник.   bouquet

# 384
  • София
  Олче, ЧРД на батко Вели Simple Smile

# 385
Честит рожден ден на Вели! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Да е жив и здрав, и тази година да сбъдне всичките ти пожелания, Олче! Hug
Целувки на цялата компания, и весел празник!   Party Time

Цитат
Desiree много миличко ми стана, и как е сега с тази разлика, разбират ли се децата?
Миме, ще ти отговоря с прочетеното наскоро в една статия. Всички казват, че някъде живеели и такива деца, които не се карат и винаги се разбират, но защо ли никой не ги е виждал?! Grinning Важното е да са живи и здрави и да се обичат, пък другото... то прави цветен живота ни. Heart Eyes

Айла, чудесни са принцесите ти! Heart Eyes

# 386
Олче, честит рожден ден на Велизаркин!!! Да е жив и здрав, все така слънчев и усмихнат, много подаръци да получи , да е весел и безгрижен!!!

Миме, честито!!! Много хубава новина! Пожелавам ти едно здраво стрелЧЕ или козирожЧЕ на финала!

С тоЗ дъжд Миша стана след следобедния сън към 18.30 и сега щурееее, как да я сложа да спи пак?
Аз броя дни до 17-ти, мамчето идва!!!!!!

# 387
Честит рожден ден на Вели, малко със закъснение! EmbarassedДа ти е жив и здрав, Олче!  bouquet HugЖелая му много щастливо детство, изпълнено със смях и игри! Heart Eyes
Аила, много красива рожденничка, и каките също са големи хубавици!Да са ти живи и здрави!
Рони, как сте с яслата?Дано Мария бързичко да оздравява! Hug
При нас положението с яслата е зле.Все повече реве за мен, тръшка се, пищи, изпада в истерия!Не дава да й взема куклата и бибата, даже днес с още една кукла от вкъщи я оставих в яслата.Буквално се стига до истерия! ooooh!Все повече реве и вкъщи за всяко нещо, лигави се, прави драми за всичко!На всичкото отгоре и учителката в градината хич не ми помага, за да мога поне малко по-лесно да я оставям.Даже напротив, прави едни изказвания и физиономии все едно съм толкова виновна и смотана, че не мога да се справя с детето.Не ми съдейства особено, едва ли не чака да оставя Ния да реве и тя сама да влезе при децата.Да ама това не може да стане, като се е вкопчила за мен като удавник за сламка, ревяща и пищяща.И как да й взема бибата и куклата при това положение?Пробвах да й ги взимам преди да стигнем в градината, същата работа, побъркваме баща й докато ни кара с колата! ooooh!Не знам, аз ли съм твърде мекушава с нея, период ли е, такава ли си е, не знам как да постъпя и как да се държа с нея, така че хем да разбира кое може и кое не, без да изпада в див рев, хем да не се страхува от мен и да не въвеждам някакъв фашистски строй?! TiredМного ми е криво и се чувствам толкова безсилна. Tired
Съжалявам за оплакванията, много ми се събра, мислех си че вече ще е по- добре като ходи толкова време вече на градина, но уви...Помагайте, къде бъркам и какво да я правя, то и аз не съм от камък, реве вече 2 години нон стоп, не се издържа вече, а става по- зле! Tired

# 388
  • София
принцеске, пробвали ли сте варианта татко и да я оставя на ясла?
При нас минаваше с по - малко драми, с майка си приемат раздялата по - драматично. Вкъщи сме се разбрали така - будим го заедно и с общи усилия (че това голям зор, до ден днешен, то са песнички на компа, гушкане, говорене, увещания, хем е голямо магаре вече Mr. Green, много трудно става... аз му правя закуска и го оправям да стигнем до градината о'Време, но татко му го води. При мен реве до ден днешен и не ме пуска да си ходя. Да кажеш да е толкова болезнено привързан, не е... ама... ooooh! Ето днес, трябваше да сляза и аз, тъй като баща му крепеше голяма торта, сокове, бонбони и не знам какво си, за почерпката в групата... И като се хвана за мен, едни сълзи, вика на госпожата ЧАО и се вкопчил за крака ми... Оставих го ревящ, и цял ден ще ми е супер криво. Хем е голям... Обадих се по - късно и ми казаха, че е спокоен, даже лелката като отишла той си играел вече, тя въобще не разбрала, че е плакал. Но той си изкара и голяма ваканция - 3 седмици карантина, преди това 1 седм беше болничък... свикна вкъщи с баба и Ени... и очаквах такава реакция.
Определено си е до дете, има по - емоционални и ревливи, по - спокойни и адаптивни, по - любознателни... Но и съдействието на персонала е от съществено значение. Не бива да позволяваш да те гледат с укор, с ръце на кръста. Още повече, че имат опит и знаят как да подхождат в такива ситуации... #2gunfire С две думи - таткото да я води, а ти говори с Директорката, малко да си стегне подопечните.  Twisted Evil
Предполагам ще го израсте, а ти не се връзвай толкова, нали не очакваш, че по цял ден плаче така, обикновено спират, щом видят на мама гърба. Спокойно и не се обвинявай ти, че е привързана към теб. Правиш всичко по силите си, но бъди малко по - изискваща, още повече, че наливаш сума ти пари, и имаш право на претенции. Twisted Evil Peace Hug

На теб и Ивка, Айла, Енигма, Jiema, Дес, Мамочка, благодаря сърдечно за хубавите думи, за голямото ми момче. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Миме и аз съм в кюпа с тази разлика. Идеална е! Laughing Peace Blush Моите са много привързани един към друг, и заедно не търсят други деца. Разбират се с поглед и са голяма комбина.
Днес Елината цяла сутрин търси "Де Бати?" и ходи от стая в стая... Tired

Jiema, Честит Имен ден на твоята сладурка и да я покажеш. Wink

ma_lolo, Охридски снимки чакаме Laughing, а и обещаните на Калина, отпреди 2 месеца! Crossing Arms

Айла, невероятни са ти куклите, Ели колко прилича на теб не е истина. Heart Eyes

От мен толкова, снимки от рождения ден ще покажа утре, като наснимат Велизаркин и в градината. Heart Eyes

# 389
Ха, добър ден и от мен!

Миме, честита ти бременност! Лека и безпроблемна да е! Аз, явно напоследък съм станала медиум, само да си помисля за някоя приятелка, че е бремена и тя наистина се оказва бременна Shocked Ти си ми третия случай, ама не съм го споделяла тук пред всички. За съжаление не ми идват такива мисли за една друга приятелка, която вече 4 или 5 пъти прави инвитро Sad

Олче, да ти е жив и здрав добрия батко! Все така усмихнат и чаровен!

Принцеске, защо не й даваш да си влезе с кукла и биба, а там да й ги вземат и после да ги приберат в шкафчето? Знаеш ли в нашата ясла колко деца влизат така и после, които плачат много за биба си им я дават. Какъв им е проблема, ега ти, че и това е частна ясла, я вземи се оплачи!

Цитат на: Рая
Момичета, я кажете лек за задна хрема?Няма сополи, но като легне да спи и нослето започва ужасно да хърка и да й пречи, кашля, дразни я нещо, но като стане всичко е ок, няма нито сополи, нито кашлица?Давайте идеи какво да й правя?
Аз дава Цинабсин - хомеопатични хапченца 3х1, втечняват секрета, отбъбват лигавицата. По принцип са за синузит, 3 сливица и т.н., съдържат и ехинацея. Задължително и многократни промивки с физ. р-р. Аз директно си купувам банка физ. р-р и впръсквам по 1 спринцовка в двете ноздри поне 3 пъти дневно. Отпушващите капки избягвам, само преди нощния сън и то в крайни случаи.
Мимето като спомена кремче, можеш да мажеш нослето с Низита.
Peace
Мога да допълня и още нещо хомеопатично, което при нас действа много добре напоследък - Шуслерова сол номер 4, дава се 3 пъти по хапчета. При нас каза да го  давам поне месец, че вече са ни хронични сополите. Цинабзсин не съм давала на Вики, че е комбинирано хомеопатично и хомеопатката не ги препоръчва такива, но аз съм много доволна от него.

П.С. И аз имах именник мъж в петък, но нямаме нет вкъщи и не съм черпила, та чувствайте се почерпени виртуално за негово здраве.

И пак да допълня: Айла, много са ти нежни и красиви девойките! Така приличат на теб. Изобщо страхотни сте и четирите.

Последна редакция: пн, 09 май 2011, 11:16 от very nice

Общи условия

Активация на акаунт