МАРТенчета

• 67 153
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив Белащица
А защо мислите, че в училищната предучилищна ще са по-спокойни и ще боледуват по-малко? Боледуването - зависи от децата и от момента, а за свикването - всичко си е до госпожа, дете и до родител до някъде.

# 646
А защо мислите, че в училищната предучилищна ще са по-спокойни и ще боледуват по-малко? Боледуването - зависи от децата и от момента, а за свикването - всичко си е до госпожа, дете и до родител до някъде.
За боледуването не мога да кажа, но се надявам да е по-спокоен защото не иска да ходи на детска градина, а поне твърди, че иска на училище.

# 647

Дейна, виж за предучилищната в училище тази тема, която се цитира по-горе.
Иначе и аз се чудя като теб дали предучилищната в училище или в детската градина именно поради същото - не й харесва и не иска да ходи на ДГ, но пък се питам, каква е гаранцията, че там ще й хареса...По -скоро ако наистина имате вариант кой да гледа детето следобяд, със сигурност ще се разболява по-малко, ако след предучилищната си е вкъщи, а не по цял ден като в детската градина.

# 648
Здравейте, ние изкарахме цялата седмица болни вкъщи. Мартина се пооправи, но аз кашлям непрекъснато и главата ми бучи като кошер. Дано до понеделник се оправя, защото в началото на месеца имам доста работа. Надявам се също и да не се разболеяят останалите членове на семейството.
Днес се обадих да запазя час за рождения ден в клуб и вече имаше запазени часове за първия уйкенд на март. Утре ще отидем да изберем торта и да уточним подробностите.

# 649
Оф,Вава, грипа е кошмарен ooooh!. Ние се тръшнахме и тримата. Първа аз и съм в къщи от миналия четвъртък, след 3 дни Наско и след още три и таткото. Той въобще не е ползвал болничен в последните 10 години, опита сега и първия ден отиде на работа, но....накрая и той се предаде. Аз не съм лежала откакто родих, но сега 3 дни неможех да стана, втрисане, болки навсякъде, температура и някъде към 4 ден кашлица. Е, такова чудо не ни се беше случило скоро. И при тримата симптомите едни и същи, грипа протече по един и същи начин, кошмар. И най-лошото е, че много бързо прави усложнения.

# 650
vili_ap, съчувствам ви! Аз днес бях на работа. Имам тежест в гърдите и кашлям по-малко, но от дълбоко, дано не стане нещо по-лошо, но поне засега "мърдам". Всички, които все още ближат рани след грипа казват, че много тежко е било.
Мартина остана вкъщи с баба си и тази седмица. Кой кого гледа вече не е много ясно, но поне си правят компания.

# 651
Бързо възстановяване на всички и дано няма повече болни Praynig
Ние за щастие сме ОК, Киара гостува на баба си и братовчедка си тази седмица, засега няма да я пращаме на градина. Изкарахме чудно на ските, надявам се скоро да покажа снимки.

Хъни, за съжаление не мога да ти помогна.

Аз по едно време исках да изпращам Киара на предучилищна в училище, бях ядосана нещо на градината, но ми мина. Няма кой да я гледа следобед, а и нека си поиграе още малко в "детска" обстановка. Положителното на това да са в училище е, че може би преходът в първи клас после би им бил по-лесен.

# 652
  • София
Дейна, Дими ходи ли на градина?

"За" градината съм, аз поне. Ели не е много "за", но пък е категорична в "никога няма да ходя в първи клас... не искам на училище... не мога да пиша..." и т.н. hahaha успокоения - "има много време, че ще се научиш", не помагат.

Плюсовете на градината за мен съм ги казвала и друг път.
Г-жите ни са добри учат ги на много неща, занимават ги, Ели си има приятелчета. Между другото са и с висока посещаемост рядко има отсъстващи деца.  
И още няколко неща
- ходят по пантофи
- гледат ги цял ден
- има следобеден сън.
- има място за игра: вътре и вън.

Малко се редактирах... много букви бях изяла.

Последна редакция: ср, 08 фев 2012, 15:47 от Desem

# 653
Дейна, Дими ходи ли на градина?
В момента не, но скоро ще му се наложи, той сигурно е от малкото отсъстващи и седмица не може да изкара, прави две само ако  преди това си е стоял повечко вкъщи.

# 654

Честит празник на всички празнуващи!
Мили дами,бъдете много влюбени,обичащи и обичани от любимите хора около вас!
Нека всеки ден е изпълнен с положителни емоции,не само в дни като този да се сещаме за половинките,които обичаме!
Наздраве
  Wink

Последна редакция: ср, 15 фев 2012, 13:02 от SunshineMery

# 655
  • Пловдив Белащица
Започва се  nbirthday  ura dazzler1  4uu Tada

Честит рожден дена на първата ни рожденичка Вики.
Да расте здрава, умна и чаровна. Да е предприемчива като мама. Да расте в много любов и спокойствие.

# 656
Ей, вече почнаха рождените дни, а ние не сме напреднали много към края на тази тема  Simple Smile

Честит да е малкия юбилей на Вики!!!!!

Ние у дома се размазахме от какви ли не болести, аз ,майка ми и баща ми, с влизане в болници и т.н. гадости, Ива за сега се държи, хем я обкашлят отвсякъде- и от вкъщи,и от градината.

Поради боледуването не сме водили много разговори за рождения ден, но я виждам,че е силно ентусиазирана. Снощи като се върна от градина, ми разказа какво щяла да й подари Ния за празника. Аз нали съм с температура, не направих веднага връзката....но сещам се в един момент да я питам "Абе от къде се е сетила Ния да ти разправя какво ще ти подарява за РД?" и Ивка, самата невинност, си призна,че вече е поканила половината група на тържество! Трябва бързо да се оправям, за да сложа нещата под контрол,че иначе  ooooh!

Ива иска за подарък грънчарско колело. Още не съм проверявала какво представлява и колко струва. Мисля,че съм гледала по ТВ и се работи с истинска глина, което ме ужасява, защото си представям как по цял ден вкъщи хвърчат пръски глина и се лепят от пода до тавана.

Един подарък вече е готов - брат ми взе от Продавалника скрин-пейка с принцесите на Дисни, ще ѝ хареса, а и имаме нужда от подобна вещ, понеже (срам!) играчките ги бутаме в найлонови чували и е грозна гледка.
Мисля от другите роднини да има дрехи и книжки, за пръв път се оказахме сериозно без дрехи, бързо дръпна, а няма евтино по магазините. Играчките ще ги спестя. Прекомерно сме инвестирали до сега в играчки, знам, че е гадно, че децата на играчки се радват, но това е положението в момента.

# 657

И тук да честитя 5-та годинка на астралната ми близначка Вики!
Да бъде живо и здраво детенце,да расте щастливо и усмихнато с прекрасните си родители!
Честито Гале 
  bouquet

Почерпете се виртуално и за мое здраве!Най-голямото ми желание е всички мои близки и любими хора да са здрави и щастливи!Така че ви го пожелавам и на всички вас,скъпи виртуални приятелки   Hug

# 658
  • Сливен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКИ!!!
ДА Е ЗДРАВИЧКА И МНОГО УСМИХНАТО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МЕРИ!БЪДИ ВСЕ ТАКА НЕПОВТОРИМО ОЧАРОВАТЕЛНА!

# 659
Честит Рожден ден на Вики и Мери!
Да сте здрави, щастливи и винаги много усмихнати!

Колко е хубаво, че започват рождените дни, дори и Ивчето се появи. Разбрах, че нямате сняг в Сливен. Направо сте за завиждане!
Надявам се и другите мами на рожденици да се появят скоро.

Общи условия

Активация на акаунт