Малко гадно прозвуча това, че е хубаво да чуеш, че и някой друг има проблеми.
На мен на 1 април ми надраха колата с нещо остро по цялата дължина откъм шофьорската страна
И то защото предишната сутрин някакъв идиот беше се паркирал пред мен.Свирих продължително с клаксона,белким някой слезе да се мръдне,ама не.Накрая един съсед ми каза как лека-полека с хиляда маневри да изляза,но някой явно се е изнервирал защо свирих с клаксона и така ме разкраси,че станах красота
Простотия колко искаш!Не искам да разказвам всичко,което ми се случва,защото не искам никой да натоварвам,нито пък мисля че е удачно да пишем само кофти неща в темите ни 

Животът е хубав,въпреки хората,които се опитват да ни го вгорчат!

Вече я записахме, така че от Септември ще си имаме ученичка ( звучи ми много страшно
). Първата година е по-свободно - не стоят на чинове и е по-скоро като в предучилищната, но вече свикват с реда в училище. Ще бъдат там от 8.30 до към 15ч.
Скоро ще получим и списъка с нещата, които трябва да купим, включително униформите 

И ние сме имали много трудни моменти, особено тук, в чужбина - били сме на ръба и т.н. Но сега се радвам на всеки ден, в който се събуждам тук и знам, че всичко, което имаме е благодарение на нас и че имаме възможността да живеем спокойно 
Амели, пробвай да заведеш Ивка в някой магазин и тя сама да си избере паста и четка
Както и може да пробваш номера със стикетчетата - детето получава стикер на блузката всеки път щом си измие зъбите 

Много хубава беше - и ние я гледахме с интерес, а отделно аз като отивах на работа предната вечер видях доста хора с куфарите и английските знамена - ясно че отиваха в Лондон. Тук беше голяма истерия 
Кари много се кефи 
Като помня Бети как се тръшкаше пред вратата на групата й в яслата и не искаше да влезе дори 
Много хубава двойка са двамата - Кейт много симпатична мацка,дай Боже да са много щастиви