131-ва Първоаприлска. Няма майтап у американско :)

• 31 629
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
  • У дома
Ау, как сте запразнили. Честито на всички, които са имали повод!!!

Миме, лека и безпроблемна!

Ван, много лошотия може да дойде от лошо обкръжение в тази възраст. От опит го казвам. Важното е, че детето е добре и дано му е за урок.

# 646
  • usa
честито на всички празнуващи каквото празнуват!  добре  дошли на всички новодошли! лека и безпроблемна бременност на всички наскоро забременели! бързо забременяване на всички опитващи!

бубка, на теория е много лесно това с бунтуването през тийн годините, но като дойде, хич не е лесно да се преглътне... бунтуване, бунтуване, но като знаеш какво може да им се случи, по-добре да се бунтуват само в къщи пред тебе... на толкова тийн проблеми с уж до сега много добри и разумни деца на познати или приятели на девойките съм се нагледала и наслушала от както ме вълнува темата и се заслушвам, че направо не мога да повярвам на късмета си какви са ми добри и кротки децата и че за сега нищо не сме разбрали от бушуващи и бунтуващи се хормони! чук-чук на кухата ми глава да продължава все така, че подозирам, че малкият безобразник ще ни плати за спокойните години на сестрите му... ванх, аз лично бих накарала синковецът освен да си плати щетите, да коси тревата на пострадалите поне три месеца. просто идея, ако искаш да я споделиш със семейството, на което спасявате толкова проблеми. нека си почуства младежът последствията от действията.

аз си свърших пазаруването за прома на щерката цяла седмица преди събитието и съм особено щастлива по случая.

# 647
Честит празник на всички празнуващи днес майки  Grinning

# 648
Весел мамин ден! Да сте здрави и горделиви с дечията и с привилегията, която ни е отредена да поучастваме в живота им.
*
Ния днес-мами,учителката каза да ти приготвим закуска в леглото,но ти никога не закусваш и никога не си в леглото,со те чакаме да направиш пенкейкс Laughing

# 649
Happy Mother's Day!!!!  bouquet

# 650
  • WA, USA
Ния днес-мами,учителката каза да ти приготвим закуска в леглото,но ти никога не закусваш и никога не си в леглото,со те чакаме да направиш пенкейкс Laughing
.
Ха така като си толкова дейна Laughing

Моят подарък днес беше 1 час шопинг без опашки и мрънкащи деца и после сладка обедна дрямка с малкия. Откарах 3 часа почти Embarassed

Да ви е весел празника и на вас!!!

# 651
  • У дома
Весел празник на всички мами!

На мен ми донесоха закуска в леглото, но на бележката не пишеше Честит празник, а Simon did all this!

Време ли е за задене на домати из Чикагско, че цял ден обръщам с правата лопата?

# 652
annette, чуден лисънинг компрехеншън показва детето  Mr. Green. Важни са палачинките, пък там кой на кого ги прави са подробности  Laughing.

Aз за малко да получа нов киндъл от детето, ама пусто - баща й показа бързи реакции и хвана стария в полета му през хола  Wink

# 653
Честит Рожден Ден на любимата ми Агентка! Heart Eyes Продължавай да си все такава вдъхновяваща и прекрасна!

Честити Рождени Дни на Атти и Едира! Здрави и щастливи!  bouquet

Честито на малки и големи именници!

Честит Ден на Майката!

Миме, честита и лека!

Ние бяхме в ДС до снощи.

ПС. Изпуснах А. Солей, ако може втора сесия или на ЛС, плийз.

Последна редакция: пн, 09 май 2011, 19:02 от benson10

# 654
Aз за малко да получа нов киндъл от детето, ама пусто - баща й показа бързи реакции и хвана стария в полета му през хола  Wink

Язък!

# 655
Бенс, AJ днес ли е рожденик? Сигурна съм , 4е е през май newsm78

# 656
Специални целувки и мачкотения за AJ! Весел празник за мама и тати!  ura

(Бенс, мерси! какво признание и то от политическия опонент  Grinning )

Миз, напазарува, а да се похвалиш, да опишеш, да покажеш?!?

Джут, не се притеснявай, щом Л. му е вдигнала мерника няма да го бъде Wink избирай си ъпгрейда!

Анет, въведи в семейния календар ден на Супержената и напиши по-експлицитни инструкции  Laughing Ох, тази Ния!

Ops, Миме! Лека и заразна  baby_neutral

# 657
МВК, днес е Simple Smile

Агент, мерси!

Понякога човек учи повече от опонентите си Wink.

# 658
  • USA
Честит рожден ден на чаровния AJ! Много да е здрав и с късмет ( и скоро да стане батко Simple Smile)!  newsm59

Миз, какви обувки взехте?

# 659
ЧРД на AJ здрав да е и щастливо детство! Скоро да го направите батко Бенс Wink Tada

Общи условия

Активация на акаунт