131-ва Първоаприлска. Няма майтап у американско :)

• 31 646
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
# 586
Благодаря, аз си мислех за нещо др   bouquet

# 587
На тази тема "Какви са американците/българите" съм се научила да не коментирам, защото на практика  и 300 факта да изкараш - файда йок!  Интересното е, че някой от коментарите са от хора били тук...
Аз отварям бара- налейте си  по едно (и по повече може), кой каквото иска. Имам повод  Hug

# 588
 nbirthday newsm59 Еди, много здраве и любов!!! Наздравееее  Hug

# 589
жега е, топло ми е... пот ми тече по врата... отзад  Mr. Green

Едира, честит рожден ден!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 590
Edira, честит рожден ден!  bouquet Много здраве и късмет!

Не ми се пуска в другата тема, че и без това няма да го разберат Mr. Green http://www.bbc.co.uk/news/world-us-canada-13270926

Забележете базата на спец. отряда къде е  Simple Smile

# 591
това го откраднах от Ева на сцена. Лидери сме, лидери http://www.economist.com/blogs/multimedia/2011/05/social_notworking?page=1

# 592
Благодаря ви момичета!  Hug

# 593
# 594
Пихме за Едира, хайде сега и за очарователната ни Агентка.

Агент, и тук, честито и дано годината да е изпълнена с успехи и поводи за снимки! За твое здраве!

П.С. Атти, зло да те забрави, честит рожден ден и на теб! Много здраве, късмет и успех!

П.П.С. Ама и Ирката ли има имен ден?! Въх (както казват бургазлии), ще се напием съвсем, добре че утре е петък Simple Smile. Ирка, честито и на теб! Само с добро да ти се чува името! Хубава ваканция и нова работа Simple Smile!

Последна редакция: пт, 06 май 2011, 04:37 от stella_ars

# 595
Щомто ( както се казва в Добричко  hahaha ) вече честитим и на Агентката, нека да добавим и Атти към списъка  Grinning !

Честит празник Едира, Провокатьор и Атти, живи и здрави, весели, засмени  Flutter !!!  nbirthday newsm67  Gift Tada  ura

Ирка, на теб честит имен ден!
Джоджо и Янажар да се чувстват поздравени в аванс  bowuu !!! За малко да забравя и Гери на Ванхорн  Flutter !
Много празник, много нещо  Crazy

# 596
Агентката и Атти не са ли утре?  newsm78 Съвсем ме объркахте.  Crazy

Честито подред на рожденици и именници.  newsm67 Едира, Агент, Атти, Ирка, Джоджо, Гери и Янажар, здрави, усмихнати, спокойни и уверени! Да радвате близките си и те да ви се радват!  Flowers Bouquet

За индиготата ще замълча, че таман тия дни имах диалог по темата.  Flutter

# 597
Щомто ( както се казва в Добричко  hahaha ) вече честитим и на Агентката, нека да добавим и Атти към списъка  Grinning !

Честит празник Едира, Провокатьор и Атти, живи и здрави, весели, засмени  Flutter !!!  nbirthday newsm67  Gift Tada  ura

Ирка, на теб честит имен ден!
Джоджо и Янажар да се чувстват поздравени в аванс  bowuu !!! За малко да забравя и Гери на Ванхорн  Flutter !
Много празник, много нещо  Crazy
Аууууу, голяма веселба  Joy Момичета благодаря отново  Heart Eyes
Ейдж, жива, здрава, провокативна и креативна! Нека фокуса и светлината бъдат с теб!  Hug
Атти - Честито!
Именичките - да им се славят имената и само с добро да си ги чуват!

# 598
Агентката и Атти не са ли утре? 

Да, утре, ама видях честитки да летят към Агентката и викам да допълня списъка  Laughing .

# 599
Агентката и Атти не са ли утре?

Да, утре, ама видях честитки да летят към Агентката и викам да допълня списъка  Laughing .

Аз си викам изпуснах ги...  Grinning

Последна редакция: пт, 06 май 2011, 06:29 от Solley.

Общи условия

Активация на акаунт