След "1001 нощ" приказката продължава с проектите на нашите любимци - 170

• 36 914
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Здравейте момичета HugМисля,че не трябва да се притеснявате от спиране на сериала.Миналата седмица и нашият сериал(Пленителката) нямаше серия,без някой от АТВ да даде каквото и да е обяснение.Сега го обявиха за неделя  ooooh!Сигурно и вашия ще го пуснат следващата седмица HugЗащо правят тази бъркотия обаче само те си знаят!!!Приятна вечер на всички  bouquet

# 31

Може би утре ще ми се отвори малко свободно време. Да превеждам ли последното интервю с Халит или с гугъл се ориентирахте в основните неща от казаното.

# 32
Разликата между тях е 2-3 см и няма как Берг, ако е на ток, да не е по-висока. Може би и затова предпочита в ежедневието спортния стил, но поводът снощи беше официален, остава да сложи равни обувки или маратонки като "Гани".  Joy Joy

Барту (Гани) снощи ме разби  Shocked Все бях виждала стайлинг, ама той ми обра точките просто  #Crazy Вярно - млад е, небрежен, ама то неговото граничеше с прошляк  ooooh!

Не ми харесва,когато Берги стърчи над Халит. Защо носи толкова високи токове?Снощи сигорно беше с 10 см.

Еми нормално - всички жени обичат токчета  Grinning Вярно, че тя и попринцип си е висока, ама какво - да ходи все с равните чипици ли  Grinning Халит ще се качи на стола и готово  Mr. Green
Недай си боже на мен някой да ми вземе високите обувки - с камъни ще го убия  #2gunfire Grinning

# 33
Здравейте момичета HugМисля,че не трябва да се притеснявате от спиране на сериала.Миналата седмица и нашият сериал(Пленителката) нямаше серия,без някой от АТВ да даде каквото и да е обяснение.Сега го обявиха за неделя  ooooh!Сигурно и вашия ще го пуснат следващата седмица HugЗащо правят тази бъркотия обаче само те си знаят!!!Приятна вечер на всички  bouquet

Благодаря ти, миличка за информацията.  Hug То не беше местене, не беше чудо. Като имат нещо предвид - да го спрат в началото - а то навъртяха 28 епизода и наникъде. Поне да си завършат сезона. Или да има някакъв финал. Както и да е, каквото ще става, да става. Поне и актьорите да не се измъчват.

# 34
  • Plovdiv

Добра вечер, дами! Hug Hug Hug

Mydream

Наде , мислили сме за едно и също нещо!
Ама на мен ми спря интернета и сега го пуснаха !
 #2gunfire #2gunfire

Вижте ги как се гледат

А зад червената рокля на Джансу се виждат едва - едва ,
но се виждат в прегръдка Берг и Халит!

# 35

Може би утре ще ми се отвори малко свободно време. Да превеждам ли последното интервю с Халит или с гугъл се ориентирахте в основните неща от казаното.

Варна, всичко ни е интересно, ти знаеш! А и Халит разказва винаги увлекателно. Предварително благодаря! Hug
 Но само, ако имаш време. Hug Hug

# 36
  • Plovdiv
На снимките , пуснати от Варна , са Берг и майка и -  
същите , които пуснах в предишната тема!
Варна Hug Hug Hug

# 37
На снимките , пуснати от Варна , са Берг и майка и -
същите , които пуснах в предишната тема!
Варна Hug Hug Hug
Благодаря ти, Мари! Hug

# 38
добре съм ви заварила,момичета. ми то мъжете,знам обичат високите жени,някои.нали се срещат влюбените им погледи.на нас това ни стига.  Hug

# 39
Разбира се,Мудрим.Официалният тоалет го изисква,
но не е задължително да е толкоз висок.
Още повече обувките не се виждаха.
Ако си обърнала внимание в повечето случеи тя, и когато е с дънки
е с висок ток.Това разбира се е мое виждане,мое разбиране.

.

# 40
добре съм ви заварила,момичета. ми то мъжете,знам обичат високите жени,някои.нали се срещат влюбените им погледи.на нас това ни стига.  Hug

Само по мишлето те познах. Joy Joy Забравих за ника.

# 41

Наде, не е само твое. И аз ги харесвам, когато са поне на една височина.  Hug Hug Hug

# 42
Не мога да видя снимките на Варна. Какво има на тях? Hug

Каква може да бъде причината аз също да не ги виждам, а явно другите ги виждате? Случва ми се за втори път! Коя от настройките на лаптопа ми издиша? newsm78

# 43

Наде, не е само твое. И аз ги харесвам, когато са поне на една височина.  Hug Hug Hug

Споделям това  мнение и единственото изключение което приемам са Берг и Халит. Grinning

# 44
марманчи, по принцип при мен е от интернета. Случва ми се и с подписите на момичетата - да не ги виждам или ако някой от сайтовете, откъдето са снимките  е в профилактика.

Общи условия

Активация на акаунт