След "1001 нощ" приказката продължава с проектите на нашите любимци - 170

• 36 914
  • 735
  •   1
Отговори
# 675

Последна редакция: пн, 04 апр 2011, 20:43 от marman

# 676
# 677
# 678
# 679
# 680
марман  Hug Hug Hug
Много харесвам тази снимка! Hug
Откога я търсех и сега ти  много ме зарадва! Hug
Мисля,че е от рождения ден на майката на Берг.
Благодаря ти! Hug Hug
Всички снимки са чудесни!  bouquet

# 681
Великолепният век - резюме

На Хюрем й е трудно да повярва, че Махи е прекарала нощта със Сюлейман. Изправя се срещу Ибрахим.  Заплашва го. Махи е много щастлива, че ще прекара нощта със Сюлейман, но е много озадачена от неговото отношение.

Ибрахим не може да поеме риска да живее далеч от Хатидже. Напуска двореца като оставя две писма след себе си. Връща се в родината си Парга.

Махи излиза от покоите на султана. Разказва на околните, че нощта е била много хубава. Чувайки това Хюрем не може да сдържи нервите си. При първата възможност ще се озове до султана. Дали Хюрем ще разкрие пред Сюлейман истината за Ибрахим и Хатидже?

# 682

Varna  newsm51 newsm51 newsm51

# 683

Благодаря на всички за информациите и снимките от днес.

Много сладък ми се стори жестът на Берг да изпраща на Халит курабийки. Типично в нейния фин и елегантен стил.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 684

Майката на Берг има рожден ден няколко дни преди Халит. Мисля, че тази година има юбилей. Сигурно ще отбележат 60-тата й годишнина подобаващо.

# 685
# 686

Майката на Берг има рожден ден няколко дни преди Халит. Мисля, че тази година има юбилей. Сигурно ще отбележат 60-тата й годишнина подобаващо.

Вероятно ще има голямо тържество , а ние се надяваме до нас да достигнат снимки! Grinning Grinning

# 687
# 688
# 689

Общи условия

Активация на акаунт