След "1001 нощ" приказката продължава с проектите на нашите любимци - 170

• 36 914
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
# 691
marman,страхотна е Нур Айсан!   bouquet  bouquet  bouquet
Прекрасни снимки,може би са от фотосесия за списание..

# 692

newsm51 newsm51 newsm51

Виждаме, че си прекарваш добре!  Hug Hug Hug

# 693

Майката на Берг има рожден ден няколко дни преди Халит. Мисля, че тази година има юбилей. Сигурно ще отбележат 60-тата й годишнина подобаващо.

Вероятно ще има голямо тържество , а ние се надяваме до нас да достигнат снимки! Grinning Grinning
Дано! Hug Hug
Варна,благодаря за превода! Hug Hug

# 694
# 695
marman,страхотна е Нур Айсан!   bouquet  bouquet  bouquet
Прекрасни снимки,може би са от фотосесия за списание..

Може би, не съм наясно откъде са снимките! Grinning

# 696

Вижте какво открих.Дано Варна е тук, за да ни помогне.

Bülent İnal Hz. Hamza'yı oynayacak

22 Mart 2011 Salı, 11:49

Anthony Quinn’den sonra Hazreti Hamza rolünü bir Türk canlandıracak...

Yakışıklı oyuncu Bülent İnal, İranlı ünlü yönetmen Majid Majidi'nin hazırlıklarını sürdürdüğü yeni filminde İslam dünyasının önde gelen portrelerinden Hz. Hamza'yı canlandıracak.

Geçen hafta Tahran'a gidip filmin kostüm ve kamera provalarına katılan İnal, çok heyecanlı. Filmde Hz. Muhammed'in çocukluğundan 40 yaşına kadar geçen evre anlatılacak.

http://www.bugun.com.tr/haber-detay/147786-hz-hamza-yi-canlandiracak-haberi.aspx

# 697
# 698
Привет на всички! Пускам набързичко новата тема, защото не знам дали ще имам възможност - утре да отделя повече време! Благодаря ви за информацията, за снимките, за курабийките  Heart Eyes/много се зарадвах - любимите курабийки за любимия съпруг/, за клиповете, за всичко, за всичко!  Hug Hug Hug

Нова тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=574937.new#new Моля, само някой да прехвърли линка напред, докато изписвате страничките!  Hug Hug Hug Hug

Много се радвам за Бюлент! Харесвам играта му!  Беше ми криво, че филмът приключва, но Варна е била много права - те заслужават нещо много, много по-добро! Берг наистина ще си почине от цялата агония, която ги преследваше с този проект! Най-много се радвам, че всички от екипа се разбираха, че имаха възможност да си партнират заедно, а и Берг си попя! Беше прекрасна!  Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 04 апр 2011, 22:28 от Mydream

# 699
Привет на всички! Пускам набързичко новата тема, защото не знам дали ще имам възможност - утре да отделя повече време! Благодаря ви за информацията, за снимките, за курабийките  Heart Eyes/много се зарадвах - любимите курабийки за любимия съпруг/, за клиповете, за всичко, за всичко!  Hug Hug Hug

Нова тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=574937.new#new Моля, само някой да прехвърли линка напред, докато изписвате страничките!  Hug Hug Hug Hug

С удоволствие! wavey wavey wavey

# 700
  • Варна

И на теб Майдрийм!          

# 701
Прегръщам ви всички!  Hug Hug Hug

# 702
Varna  Hug  bouquet  bouquet  bouquet
Marman  Hug  bouquet И аз много харесвам Нур Айсан ((:

Майдрийм  Hug Hug Hug  Еее, блазе ви - имате си сняг Nature Snowman При нас на Чепеларе имаше само кал  ooooh!

# 703
  • Plovdiv

Марман,
снимките, които си намерила ги има и във Фейсбук в  профил  "İstanbul Life".
Може да има списание с такова име. newsm78

Майдрийм,

# 704

Марман,
снимките, които си намерила ги има и във Фейсбук в  профил  "İstanbul Life".
Може да има списание с такова име. newsm78

Да, възможно е! GrinningАз ги намерих във форум, но са много красиви и изглеждат като фотосесия за списание! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт