Къде в Пловдив???-20

• 91 277
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Днес изпробвахме тортичките на новата италианска сладкарница срещу Пожарната в центъра. Добри са наистина. Въпреки че обясненията, че рецептите са италиански, материалите - френски, а шоколадът - белгийски, ми бяха в повече.  Crazy
Сметаната им май е италианска Simple Smile Може би и еспресото, но аз не пия такива неща и не обърнах внимание на марката Simple Smile
 На нас не са ни обяснявали излишно. Хапнахме си и накрая аз разпитах собственика каквото ме интересуваше. Детето го почерпиха с бисквитки, които също бяха вкусни Peace

# 601
Ами всеки си продава продукта както сметне за възможно най-добре
мен пък ме дразни като влезна някъде и виждам, че продават уникално нещо и хабер си нямат какво е... Случва ми се по-често отколкото обратното.

Ще проверя задължително скоро сладкарницата.
Въпреки че ако наистина е такава, с такива продукти, цените ще са добри също и на това място в този град, не искам да съм песимист, но явно собственикът е голям оптимист. Simple Smile

# 602
  • Хасково
Извинявам се за глупавия въпрос,но тъй като не знам къде точно е Пожарната,тази италианска сладкарница някъде около радио-телевизонния център ли се намира ? Whistling

# 603
Дано им потръгне. Градът ни определено има нужда от подобни места. В интерес на истината очаквах по-високи цени, а за първи път нямам никакви забележки към вкуса Peace.
Много ме е яд за една друга сладкарница, която доста коментирахме тук. Атмосферата е създадена с много вкус, тортите им се правят със скъпи продукти - усеща се от първото опитване. И накрая като намажат цялата торта с най-евтината растителна сметана и ти заминава цялото удоволствие Sad

# 604
  • Пловдив
Извинявам се за глупавия въпрос,но тъй като не знам къде точно е Пожарната,тази италианска сладкарница някъде около радио-телевизонния център ли се намира ? Whistling

точно срещу пожарната е , няма как да не я видиш . А пожарната се намира до училище "Алеко Константинов", ул. Преслав Peace

# 605
Точно срещу пожарната? По скоро не е ли срещу училището, или бъркам мястото?

# 606

Ще проверя задължително скоро сладкарницата.
Въпреки че ако наистина е такава, с такива продукти, цените ще са добри също и на това място в този град, не искам да съм песимист, но явно собственикът е голям оптимист. Simple Smile
Мисля, че цените са нормални като за по-хубава сладкарница, но аз рядко ям торти и може и да съм в грешка. Парчетата са по-малки, но не са въздушни, от 1.40 до към 2 лв. Цели торти имаше 8-10 парчета за 20-22лв, кремчета около 4лв.

Срещу училището е, да. Peace

# 607
  • Пловдив
Точно срещу пожарната? По скоро не е ли срещу училището, или бъркам мястото?

Ох, ми ние днес минахме от там и аз останах с  впечатлението, че е точно срещу пожарната  Embarassed

# 608
Опитах, имам много какво да кажа, но ще замълча заради искрени пожелания за успех

# 609
Здравейте!Търся си торбичка за пералня за деликатни тъкани, а никъде не съм виждала досега или поне не съм обръщала внимание.Моята изкара няколко години и не помня вече откъде е

Като купувах вакумни торби за дрехи, видях че в ХИТА до кино Тракия имат такива торбички. Може да провериш и там. Peace

А извън темата, но се чудих онзи ден защо са тези катинари на моста над Гребната база?

# 610
Катинарите са нова мода - влюбените си ги заключват - нещо като ВОЛ едно време по стените  Mr. Green

# 611
  • Пловдив
здравейте!искам да ви питам дали знаете нещо за магазин ПИНОКИО който се намираше между хотел САНКТ ПЕТЕРБУРГ и практикер.преместиха ли го или го затвориха.където и да чукна в интернет ми дава  все още че съществува пък като мина от там с колата виждам че го няма newsm78

# 612
  • Пловдив
сладкарницата е върха, благодаря на когото е споделил! използват материал, не само умения на сладкар. а аз съм яла мнооого сладки неща из широкия свят.    bouquet

# 613
  • Пловдив
искам да попитам дали мога да намеря в нашия град детски пясък за пясъчник? майка ми бяха последно в австрия и там е видяла, но няма да си мъкнем от там  Laughing

# 614
  • Пловдив
Мисля, че цените са нормални като за по-хубава сладкарница, но аз рядко ям торти и може и да съм в грешка. Парчетата са по-малки, но не са въздушни, от 1.40 до към 2 лв. Цели торти имаше 8-10 парчета за 20-22лв, кремчета около 4лв.

Цените са повече от добри, тези дни ще пробвам произведенията им. Дано са вкусни! Simple Smile
В "Скалата" и в "Неделя" цените отдавна надминават 3лв за парче. А като се замисля и качеството им не е никак добро. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт