Къде в Пловдив???-20

• 91 142
  • 740
  •   1
Отговори
# 1
  • Пловдив
първааааааааааа

# 2
Втора. Пепи, не мога да те намеря в ск.

# 3
Преди време бях писала за детско турско бельо с много добро качество, което продаваха в Евроленд. Вече се продава и във Вис Виталис - Donella мисля, че пишеше на етикетите - много красиви потници ,тениски, бикини   Heart Eyes А цените  Peace

# 4
# 5
Аз за Hauck да кажа, че намерих сайт hauck.bg, в който пише, че се намират на ул."Васил Левски"214.
В bgmaps-a ми излиза някъде на Карловско.
Иначе ще проверя във Вис Виталис за това, което търся. Благодаря  Simple Smile

# 6
# 7
  • Пловдив
Днес мернах един нов магазин за детски работи-точно до хранителния магазин Триумф,който е до Новотела и мисля,че на витрината пишеше Hauck,а до колкото знам тази улица се води Васил Левски  newsm78   Дано само да не подведа някой  Embarassed   Утре ще вляза да разгледам и ще докладвам какво има и как са цените Wink

# 8
  • гр.Пловдив
и аз тук пак с питанка за добро козметично салонче около ВХВП за кола и вежди

# 9
Пепи   bouquet Hug

За тези като мен, които купуват разни по-рядко срещани по пловдивските магазини неща като амарант, киноа, семена за покълване и др. био продукти, да кажа, че посетих днес май единствения био магазин в града ни и беше доста добре зареден. Намира се в една пресечка на улица Христо Данов, първата в дясно от Джумаята като тръгнете Peace

# 10
mamasvetla,
доплер си правих миналата седмица в МЦ Филипополис мисля беше/този на Васил Априлов до Копчето/ при Цанова-невролог.Доволна съм от лекарката,много подробна,внимателна и работи с касата.

# 11
Да следя темата  Hug  Hug

# 12
и аз тук пак с питанка за добро козметично салонче около ВХВП за кола и вежди
Има козметичен салон на бул. Марица, но от другия край на реката.На приземните етажи на голямата сиво-червена жилищна сграда. Отзив не мога да дам, само информация за местонахождението... Peace

# 13
  • Майничка
Днес мернах един нов магазин за детски работи-точно до хранителния магазин Триумф,който е до Новотела и мисля,че на витрината пишеше Hauck,а до колкото знам тази улица се води Васил Левски  newsm78   Дано само да не подведа някой  Embarassed   Утре ще вляза да разгледам и ще докладвам какво има и как са цените Wink

"Васил Левски"214 се пада след моста на Ален Мак, трябва да е някъде отдясно след "Киров и Син" и "Сарс груп", по посока "Атаро Клима".

# 14
Аз за Hauck да кажа, че намерих сайт hauck.bg, в който пише, че се намират на ул."Васил Левски"214.
В bgmaps-a ми излиза някъде на Карловско.
Иначе ще проверя във Вис Виталис за това, което търся. Благодаря  Simple Smile

Hauck на ул.Васил Левски е само офис и цех.Няма магазин.Аз също ги търсих преди време,защото им направих една рекламация.Мисля,че имаше метан станция точно до тях.Влиза се през една бариера.Иначе във Вис Виталис има тяхни продукти.Зависи какво търсиш.И в магазин Касида ги има.А там може и да се поръча,дори и да го нямат.Дано съм била полезна.
А аз само да попитам къде в Пловдив са най-евтини памперсите?На Брезовско ли или в Кауфланд?

Общи условия

Активация на акаунт