Къде в Пловдив???-20

• 91 157
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Момичета, виждали ли сте в някоя аптека тестери за крем за лице с висок слънцезащитен фактор, на AVENE, Vichy или друго, което ми препоръчвате? Държа да пробвам преди да купя, че кожата ми е доста чувствителна. Много благодаря!  bouquet

миналата седмица си взех на Авене от аптеката в Мола, там винаги ми дават тестери, от  Авенюто до Хепи също съм взимала преди  Peace

Пак ще си подновя питането относно одеалото за пикник, Моля ако някой зърне такова да пише Praynig

orez, видях го на живо в магазин, не е това  Tired

# 31
JeniB - аз купувам здравословни храни направо от ХОУП - намира се на бул.Руски на спирката преди моста на Герджика от страната на х-л Санкт Петербург.

Последна редакция: вт, 29 мар 2011, 12:21 от ВяраВики

# 32
Джей - Апостолова я отпиши. В Кючука, честно да ти кажа, няма читав педиатър. Минах през много лекари, докато стигна до този извод ooooh!
В крайна сметка (вариантът, на който се спрях аз) - най-разумното е или да си намериш добър педиатър, отговарящ на тези изисквания, без значение къде се намира, или да се запишете при който и да е тук в квартала, колкото да ти води консултациите, а за компетентно мнение да разчиташ на друг лекар.

# 33
  • В царството на мечтите
 Crazy

# 34
Момичета, виждали ли сте в някоя аптека тестери за крем за лице с висок слънцезащитен фактор, на AVENE, Vichy или друго, което ми препоръчвате? Държа да пробвам преди да купя, че кожата ми е доста чувствителна. Много благодаря!  bouquet
Аптеки "Авеню" винаги имат тестери, от тази до кафето "Авеню" до "Света Петка" църквата взех онзи ден тестер на Биодерма, крем с висок фактор, имаше и други серии, аз точно този исках да пробвам Peace

# 35
Препоръчайте ми добър педиатър в Кичука
Изискванията ми към педиатъра са точно три:
1. Да си вдига постоянно телефона,
2. Да е за късното захранване и кърменето до късно;
3. да не изписва АБ за щяло и нещяло.
Наистина се надявам на компетентните ви мнения !

Нашата педиатърка отговаря на всички твои изисквания,но е в Тракия.Д-р Мария Рашкова,тел.в кабинета 26-11-68 и GSM 0887 322292.Но има много деца при нея и не знам дали приема още.Аз се уговорих с нея още преди да родя.Не е привърженик на антибиотиците-изписва хомеопатични.Подкрепя кърменето и винаги когато я потърся,дори и в почивни дни вдига телефона.

# 36
Търся едноцветни дамски рипсени потници без панделки и камънчета по тях. Имаше преди време едни български, но не ги намирам по магазините

# 37
  • Пловдив
Търся едноцветни дамски рипсени потници без панделки и камънчета по тях. Имаше преди време едни български, но не ги намирам по магазините

в капана зад халите има
магазина е точно на уличката зад халите-има ги на витрината потниците ще ги видиш

# 38
  • Пловдив
Знаете ли дали се продават предпазители за матраци? Не такива, които се слагат върху матрака, а такива, които го опаковат целия, с цип.

# 39
  • Пловдив
Lubricant,за кошара или спалня.За кошара има във ВВ.
Аз дадох на шивачка да ми ушие-също ти е вариант

# 40
Здравейте,искам да попитам къде мога да намеря стикери за стена с героите от Мечо Пух,а може и с други.Вчера бях в Джъмбо,но не открих това,което ми трябва.

# 41
По принцип, в повечето детски магазини има стикери, но щом в Джъмбо не си харесала нищо, не знам дали би те впечатлило нещо в друг магазин Thinking
Иначе, мислех да ти предложа Вис Виталис...но няма голям избор.

# 42
По принцип, в повечето детски магазини има стикери, но щом в Джъмбо не си харесала нищо, не знам дали би те впечатлило нещо в друг магазин Thinking
Иначе, мислех да ти предложа Вис Виталис...но няма голям избор.

Благодаря,там още не съм проверила,но ако знаеш и друго място,ще се радвам да споделиш.Незнам дали в магазини за фолио и тапети ще има,а и къде са тези магазини?! Simple Smile

# 43
Всъщност, я кажи, какви точно стикери имаш предвид? Едни такива като гумени, имат лепенки отзад и се залепват с тях за стената? Ако става въпрос за тези - наистина ги има във Вис Виталис (2 магазина са, единият е в Ритейл парка - където е Пикадили, другият е на 6-ти септември, до детски магазин Барт). В магазини Бейбиленд също има. В книжарници съм виждала също, по-големи и добре заредени.
В магазин за тапети или фототапети мисля, че ще има по-голям вариант (т.е. нещо като фототапет) Thinking
Ти от кой квартал си, за да мога да те улесня някак?

# 44

Общи условия

Активация на акаунт