Koй е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 5

• 200 894
  • 1 578
  •   1
Отговори
# 1 050
  • Italia
GPS-ите не лъжат, но ако не са обновявани картите, можеш наистина да се окажеш в някое дере Simple Smile Там е и смешното на вица - хем с навигация, хем го закарала до нищото. А явно не е и първия, защото е "още един" Grinning
A e "жипиес", щото другото чудо на техниката е "жисием"

# 1 051
  • In The Middle Of Nowhere
Точно така го разбирам и аз  Grinning

Да не съм спам един виц от Дира:

Джепето заварил Пинокио, под одеалото с... каталог на ИКЕА Simple Smile

# 1 052
  • София

Аз не го разбрах  Embarassed

# 1 053

Аз не го разбрах  Embarassed

Миии и аз не съм сигурна, че го разбирам както трябва  Laughing Мисля си, че е правил някои неприлични неща разглеждайкики каталога или пък идеята, че той като е дървен, а пък мебелите също са от дърво и.. не знам по-нататък ...

# 1 054
Ако ще обяснявате всеки виц, се отписвам от темата Mr. Green
Който разбрал, разбрал.
Няма нищо по-тъпо от обяснен виц.

# 1 055
Няма нищо тъпо след като някой е попитал нещо, да му се обясни/не, че аз го направих както трябва, но поне опитах/.

# 1 056
  • забравих си мисълта...
GPS-ите не лъжат, но ако не са обновявани картите, можеш наистина да се окажеш в някое дере Simple Smile Там е и смешното на вица - хем с навигация, хем го закарала до нищото. А явно не е и първия, защото е "още един" Grinning

Ох, ще умра от смях, със сълзи се смея. Те са имали предвид навигационната, а аз го свързах с Jipp-а. Нищо де, излезе още един виц от цялата история.
Позната история с навигационната иначе, нас веднъж ни закара до едно блато, тръстики изобщо диво място беше в Швейцария, развя знамето и ни каза, че сме постигнали целта си.

# 1 057

ooooh!
GSM = Groupe Spécial Mobile
GPS = Global Positioning System

# 1 058
  • София
Симба, малко чувство за хумор никога не е излишно. Иначе мерси за разяснението Laughing.

# 1 059
  • в пералнята
Това с Пинокио ме разби hahaha Joy. За да не е спам, нещо и от мен:

Девойката: Къде ми е подаръкът за рождения ден?
Младежът: Виждаш ли червеното Ферари пред сградата?
Девойката: УАААААААААААУ! Виждам го!
Младежът: Е, купих ти лак за нокти в същия цвят...

# 1 060
Кан Кубрат, на смъртно легло, събрал синовете си и се готви да им предаде прословутия урок за единството.
Обръща се той към Бат-Баян и го моли:
- Синко, вземи този колчан със стрели и го счупи!
- Добре тате, казал Бат-Баян, напънал се и счупил колчана със всичките стрели в него.
- Мама му деба, извикал кан Кубрат, от малък си си глупав такъв и ще си останеш.

# 1 061
Чък Норис, Арнолд Шварценегер, Долф Лундгрен, Силвестър Сталоун, Жан Клод Ван Дам и Брус Уилис били на чалга-клуб в Пловдив. В разгара на купона, покрива на дискотеката паднал. Изпод отломките се извисил Арни и казал на Чък Норис: -Абе Чъки, по-леко хвърляй тия салфетки....

# 1 062
Чък Норис, Арнолд Шварценегер, Долф Лундгрен, Силвестър Сталоун, Жан Клод Ван Дам и Брус Уилис били на чалга-клуб в Пловдив. В разгара на купона, покрива на дискотеката паднал. Изпод отломките се извисил Арни и казал на Чък Норис: -Абе Чъки, по-леко хвърляй тия салфетки....

или на ББ  Mr. Green

# 1 063

ooooh!
GSM = Groupe Spécial Mobile
GPS = Global Positioning System

"жипиес"-а и "жисиема"-а са две различни "животни" и едното няма как да обясни наличието на другото. Иначе ако има нещо, което не е излишно - това е да си спестите обясненията на вицовете.

Да не е спам все пак:

Исус може да ходи по вода, но Чък Норис може да плува под земя Simple Smile

# 1 064
  • Балчик
simba21, ти наистина ли не схващаш за какво иде реч?

Как кокошка прави аборт?
- Снася яйцата върху цимента!

Общи условия

Активация на акаунт