ОКТОМВРИйското юначе иска вече да седи и мама с поглед да следи!

• 24 853
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас / Св. Влас
дааа сега видях,нещо съм ги пропуснала тези снимки  Blush
много са хубави талисманчетата ни  bouquet
винаги е така в началото трябва с медицински обеци.

# 361
# 362
Тони, честити обички на малките принцеси!
Роси, честито ви зъбче! Да са здрави и бели!
Титка, аз бях писала, че и на моята мома се обрина по раменцата и деколтето. И аз се колебах дали е от моркова или от претопляне. От тогава не съм давала морков. След това и дадох тиква. Иначе май много бързо ги въвеждам храните, на два дена. Пухкавелка всичко харесва. Днес си хапна тиквички с картоф:).
Хубава вечер!

# 363
Мамчета, привет  Simple Smile
Роси, честито зъбче  Simple Smile
Тони, честити обички  Simple Smile
Хейли, има ли апетит малкия сладур?
Днес имах гости, после навън, запознахме се с един адаш  Simple Smile два месеца по-голям, ама много хубаво да си имаш компания, че досега сама си бях.

# 364
Мила, то на цените им няма нищо... докато не се съпоставят с доходите ни Wink И тогава вече, 7 и нещо лева за  200 грама бишкоти ми се струват много! Днес в един от бургаските бебешки магазини оставих 65 лева и като погледнах в торбичката си  #Crazy  - ми то най-необходимичкото, само дреболии, екстри никакви!  ooooh! И определено си мисля, че ще се скокне до Турция за дрешки съвсем скоро! И да те питам "холандските" Dirkje и в Холандия ли са китайски или е така само на българския пазар?

Марвелъс, веднъж, докато приготвям водата на бебчо, свеки беше загряла стаята на 25; миличкият беше още с дрехите, целият потен, зачервен и пъхтящ hahaha Ама ти си знаеш най-добре де, както си я свикнала Евичка, така.  Peace

Хейли, може би е добре да звъннеш на педи..  newsm78
Роси, честито зъбче! Да са бели и здрави всичките. Тони, на вас честити обички. Сигурно са много сладки бебките  Heart Eyes

И моят нещо много се лигави днес. Та чак като спеше му текоха лигите! И постоянно ръфа нещо. Хапва добре, спи добре.. но определено го тормозят венците. Уфф, тъкмо смятахме да го обрязваме след две седмици, дано не ми изкара някой зъб точно тогава Tired Да му изникнат на година и два месеца като мен  Joy говорещо, вървящо и беззъбо, що е то?  Laughing

# 365
  • Сливен
буболеченце и моя на 25 градуса с дрехите е целия потен,ама като е съблечен му е добре,даже в коритото даже е настръхнал,а водата в началото я мерих около 37 а после с лакът

# 366
  • Бургас / Св. Влас
Даа тези градуси са за голо бебче,а не облечено.
Тънко облечена я държа на 21-22 градуса.
Аз съдя по себе си,когато изляза от банята мокра обичам да е затоплена стаята през зимата.

# 367
Здравейте ,мами!Извинявайте ,че се включвам само по мои въпроси,но едва ви изчитам и нямам време за повече. Peace
Имам проблем с захранването и приемам съвети,че като гледам как стават със зор нещата и като знам колко трудно хранех каката, направо ми настръхва косата ,да не стане и с бебка така. ooooh!
В общи линии започнах зеленчуково ,но освен първите дни с морков,после започнах да разнообразявам и всеки ден давам различно ,а не едно и също.Да не би това да е проблем  newsm78,че не свиква с един вкус.Въвела съм основно тиква,морков ,кароф.Това яде най-често .Еднократно съм давала броколи ,карфиол,грах смесени в нещо от горните изброени.Еднокомпонентни не давам.Давам Хип,Гербер(само за проба ,но ги спрях),аз готвя на кукъра също.Въртя всичко за разнообразие.Взе да жълтее явно от каротина и се опитвам да няма моков ,а другите зеленчуци не ги харесва никак.Какво д правя -да давам 3-4 дена само броколи докато свикне или ?И чисти или смесено?Идея си нямам къде греша ,но определено в мен е проблема...
Предимно стиска устата .
Купих и Ганчев за проба-плодовите новите 100%плод определено ги одобрих.
Не иска в стола за хранене,не иска в шезлонга,вчера я сложих легнала на възглавница и беше по-добре.
Плодово пюре и каша харесва и все пак не е да яде по много и да иска,и да зяпа,няма такова нещо!
Мила,от утре смятам да пробвам като теб каша на закуска.

# 368
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здрасти  Simple Smile

Цял ден днес обикаляхме мола, Мила изобщо не е спала и се надявам да спи цяла но¨.
На мен ми се е възпалил нерв на кръст аи едва ходя, как издържах и аз незнам. Но беше по- добрия вариант, отколкото да оставя Йована да дивее в къщи. Направо ми се вие от болка, а няма кой пръст да ми подаде да ми помогне с децата. В такива моменти направо ми се реве  Confused

Тук цените на Хип от 190 гр варират от 3 до 3,50 лева като ги обърна, в зависимост от това какви са, ако са био, то стигат и до 4 лева. Нестлето и те са с подобни цени, много малко по- ефтини. Определено, обаче, Хип са по- добри откъм качество. Има и едни Хелио, които повечето са био и качеството е много добро, ама те отиват към 5 лв бурканчето. Иначе са страхотни, много са добри, забравих да погледна какво производство са. Само в един магазин се продават и случайно ги открих, ще си я глезотя Мила от време на време с тях  Simple Smile

Откакто се е родила не затоплям преди къпане. В къщи поддържам 19 градуса и на толкова я къпя. Не ми е настръхвала, температурата на водата незнам каква е, меря с лакът  Thinking

# 369
Пашик, писах ти на лични, но общо взето не е хубаво да разнообразяваш много. Децата са консервативни. Наблегни сега на нещата, които харесва и като посвикне с тях и успееш да ги даваш без проблем, тогава пробвай нещо ново.  Hug

Съвсем изпуснах тази тема, няма изчитане. Ще се похваля само, че днес на разходката имах много приятна компания от две мами (Димяни и Нади), три кукли и двама калпазани, дето много смело тичаха по тротоарите пред нас.  Hug

# 370
мириамсче, марвелъсче,  Flutter аз моя почнах да го къпя в банята (не я затоплям). Практикувам закаляването и мисля, че затова е свикнал на по-ниски градусчета.  Peace

Пашик, идея нямам защо така прави Симонка.  Tired Аз забелязах, че Алтай се храни по-спокойно, докато е полулегнал, а не седнал както в столчето. Притоплям малко пюренцата, но не много. Аз също съм давала нови продукти еднократно... Изобщо до тук нищо не ми звучи нередно от твоя страна! Ти кога я храниш: преди, след, между кърмене? Той и малчо не омита по цяло бурканче, досега е ял най-много 40 гр., а има и дни в които 30 гр. с голям зор изяжда. Аз му давам час-час и половина след цокане.

# 371
Роси - честито ви зъбче Simple Smile Само здрави и бели зъбчета да имате  Simple Smile
Таня - честити обички - сигурно сте много сладки Simple Smile
pashic - може би наистина проблема е че бързо вкарваш различни. Ние всъщност от няколко дни се захранваме, но доста почетох по въпроса. Аз процедирам така: започнах с тиква и давах тиква 4 дни подред като постепенно увеличавах количеството. Не променям часа за хранене, нито го вмъквам между храненията -  просто давам първо пюрето и след това дохранвам с кърма.  След това тиква с морков пак 3-4 дни, след това може картоф с морков и т. н. Идеята е да вкарваш компонента поне след 3-4 дни в началото и да е към стария, за да може да има познат вкус и да видиш ако има нежелана реакция. Ако забележиш, че някой от компонентите не го харесва не го мъчи детето, пробвай да го дадеш пак след 1-2 седмици.
Ние днес бяхме послушни  - цял следобяд бяхме навън и в мола, че много духаше, и вечерта заспа в креватчето без да я люлея  Party - да видим докога ще е такова ангелче Heart Eyes

# 372
Сладки сънища, милички!

Скорпи, никакъв апетит! Сега цедих, но е много малко Crossing Arms .
Буболече, ако и утре е така в понеделник задължително ще се чуя с педиатъра. Ние сна 7-ми сме на контролно теглене и хич не ми се мисли колко нищо няма да е наддал с това неядене ooooh! Tired . И педиатъра пак ще ми каже "трябва да има регулярно ядене на 3.5часа" Whistling . Да дойде той да му регулира яденето baby_neutral hahaha

# 373
  • Сливен
честити месечинки на Максим на Mariana_75,на Георги на Gkpetrova,на Стела на Zuzka80 и на НИКОЛ НА РЕЯ(РАЛИ ) само радост и щастие в домовете им  

а в нашата баня ще мога да го къпя чак лятото че е пристроявана и вътре е бррррррррррр особено както не палим печка,направо ми замръзват шушоните  #Cussing out

Последна редакция: нд, 03 апр 2011, 00:32 от miriams28

# 374
Благодаря на всички    Hug

Момичета, давате ли туя преди и след ваксини и ако да - за всички ли? Имам предвид хепатитната.

s_ivanova, благодаря ти за отговора   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт