ОКТОМВРИйското юначе иска вече да седи и мама с поглед да следи!

• 24 189
  • 746
  •   1
Отговори
# 720
  • София
МисФайн, и моята същите номера прави като "яде", само хваща лъжицата да я дъвче. Друго освен твърда бисквитка не иска, а като е гладна хленчи за цица и отказва пюретата още повече Tired
Моите гърди последния месец не знам и веднъж дали се е случило да се повтвърдят леко от кърма newsm78 При хранене почнах да помагам с компресия, че докато потече се изнервя малката, повече от минута дърпа преди да тръгне млякото.. Уж много често я слагам на гърда, но нещата стават по-зле и ме е страх да не стане лошо с това нежелание за пюрета и биберони нямам алтернативи Tired Сигурно и тоя непрекъснат страх играе роля да става по-зле.. Ако консултантите четат ще помоля за съвет Sad
Честити месечинки!
Аз съм пред компютър откак имаше само дос и windows 3.14 ли беше какъв беше, средата на 90те е било.. А от 8г не мърдам от компютъра, та и на мен ми е чудно какво правех преди това Mr. Green
Аримче, честит ти рожденик!

# 721
  • Варна
Здравейте на всички наспани и ненаспани мами!  smile3507
Благодаря, че отразихте 5-тия месец на моя Владо   love001
Да ми е жив и здрав!  Hug
Черпя вас и децата ви със следното парче :
 http://www.youtube.com/watch?v=r6MHmcmUsVM

И на другите месечинки, честито  lovekiss

# 722
Мирче, да ти е жив и здрав рожденника и много да те радва  Hug
Без компютър щеше ли да си имаме тази хубава групичка  Simple Smile и аз незнам какво бих правила без компютър.

# 723
Честита месечинка на Владко-Сладко Simple Smile Да е много здравичък и послушен Simple Smile а майка му все така печена  Mr. Green newsm51

Мирче, Честит празник и на твоето мъжленце Simple Smile Да е много здрав и многои всеотдаен ( и да намери една много хубава работна среда) ! newsm59

Аз живях без компютър цели 3 дни( от които 2 прескачах до наще да ползвам техния)  Mr. Green Не мога,всичко вече минава оттук.Чувам се с приятели в чужбина,намирам стари познати Simple Smile Не мисля,че интернет напълно е заместил всичко,все още децата обичат веселите игри и пързалки,а любителите на книги,биха ги чели дори да имат Интернет!

# 724
  • Stavanger,Norway/ Varna
Компютъра ако ми го вземат ще откача. Всичко и на мен ми минав апрез него- сметките си плащам, данъчни карти попълвам, абсолютно всичко административно касаещо семейния бюджет. В тези самотни месеци той ми е връзката с любимите хора, както и развлечението.
Иначе и аз преди компютрите много четях, страшно много и много ми липсва четенето сега. Имам книги за четене, но като се захласна в нета и то за четене време не останало. Все се каня да се поправя в тази насока и все не устисквам  Crazy

# 725
  • София
Mирче,да ви е много з дравичък и много да ви помага!  Hug  bouquet

Аз доста съм привикнала с компютъра може би защото от близо 16,17 год го използвам Simple Smile а и работатат мие била свързана само с това! Wink
Не мога без него определено!

# 726
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здравейтееее,

Ние днес се причисляваме към групата на поспаланковците... Flutter Младежът яде снощи в 11 и после чааак в 6.30  Party Изпратихме тати на работа и в 7 се гушнахме заедно  Heart Eyes така сме откарали до 9.  hahaha
Иначе вчера успяхме да се поразходим из няколко магазина..,но не си харесахме нищо..Така снощи докато се ровех из ''Продавалника'' му харесах нови сандалки за лятото на ''Найк'' и се спазарихме с мамата утре са си ги вземем Много съм доволна!

И аз искам да се включа към идеята за подаръците, моляяяя!  Hug

Честити месечинки днес!

Честит рожденник на Аримчето! Да й е жив и здрав!Много да се разбират и обичат![/b][/i]

# 727
Здравейте момичета, от толкова време не съм влизала!  ooooh!
Уж съм организирана, а пък все време не остава. А на всичкото отгоре се счупи двд-то и малкия сега си гледа филмчетата на лаптопа и съвсем не мога да се вредя  Joy

Надявам се всички да сте добре!
Много здраве и късмет на всички месечинки!

Бобче, много ти е сладък аватара!
Момичета, аз започнах захранване, но нещо много я боли коремчето Ния! направо такива колики като бебе не е имала! Оня ден давах кратоф ле ле беше ужас нощта!
и днес мисля да й давам инфакол.
много  Hug

ей забравих! малка почерпка, че моето момиче днес става на половин годинка! Да е здравичка и усмихната!

# 728
  • Stavanger,Norway/ Varna
Марис, по- добре сякаш да спреш и да изчакаш седмица да й отшуми неразположението и после пробвай пак  Thinking

# 729
Марис, по- добре сякаш да спреш и да изчакаш седмица да й отшуми неразположението и после пробвай пак  Thinking
Хм, може и да си права, не се бях замислила за този вариант. Но имам чувството, че не й стига вече тая кърма. яде по 100 пъти нощем! Но може да пробвам да спра и да видим какво ще стане

# 730
  • София
Марис, честита полу-годинка на прекрасната Ния! да ти е здравичко и добричко детенцето, да не го боли коремче и да папка  Hug
А картофчето от пюренце ли даде или ти си го свари? Ако е пюренце, разреди ли го с кърма (мляко), че са твърди? Сигурно си направила каквото трябва де, просто прехвърлям варианти от какво може да е подразнило коремчето безобидното картофче  newsm78

И аз оцених по достойнство Продавалника  smile3521 Купих на шушка  тази жилетка (йеее, успях  newsm68) и съм много доволна, много ми харесва  newsm44

# 731
Арим, много слаурска жилетката. и аз имам идея да й взема жилетка за студените летни вечери в българия Simple Smile мерси за пожеланията  Hug
а за картофа - варих й го, смесих го първия път с кърма,а  втория с круша пюре. Просто ми направи впечатление, че след тези 2 дни ядене на картоф нощите много плачеше и явно беше, че я боли нещо. преди това с морков, тиква, банан и круша не е имало проблем  newsm78

# 732
Не смогвам да пиша.. Иначе ви чета редовно, всичко с най-малките подробности, обаче писането ми е голям проблем..
Диването ме е обсебило и напоследък е много нервен, мрънка,а в количката не иска да стои и тва си е.. Направо в чудо се виждам, но се надявам да е период само и пак да си стане малко ангелче после Simple Smile
За подаръците пишете ме и мен. Няма да гласувам в анкетата, каквато сума изберете съгласна съм Simple Smile Страхотна идея, наистина, овации на Роси(дано не бъркам)  Hug
Захранването си върви с пълна сила, но получаваме страшни колики от тоя банан бе.. що така  Thinking 2 дни му давах, докато разбера че е от него. Иначе си спим по цяла нощ - от 9 до 7, но да не дърпам дявола за опашката..
За килограмите да се включа -  и аз имам да свалям, не кърмя вече, но не съм се и притеснила особено.. Диетите нещо не ми се отдават, чакам си лятото - в жегите не ми се яде особено и се надявам тогава да вляза във форма.. Наде мила изглеждаш повече от чудесно, ако и така се чувстваш ти самата, не мисля че има за какво да се притесняваш.. Май много писах, дано да ви се чете..
Само да не ме забравите за подаръците, аз съм си тук, просто не пиша Simple Smile
П.С. Мирче жилетката е страхотна, много ще и отива на Евче Simple Smile
Бобче,а твоите две кукли са копия една на друга.. Невероятна прилика, сладуранки Simple Smile
Тони, честити обички на принцесите, много са готини да си ги носят със здраве Simple Smile
Айде стига толкова..
Изживейте своя динамичен, прекрасен и стремителен ден, днес!  Joy hahaha (въпреки ужасния вятър)  Peace
Малко снимки и от нас : http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1992955786343&set=a.1 … 75158&theater Simple Smile

# 733
Оп, и аз тук Simple Smile

Абе много духа днес бе хора, Варненки, някоя от вас ще излиза ли на разходка ??? Ние още се чудим беее...

# 734
Аз се извинявам какво е това за някакъв подарък? не съм чела назад  Embarassed

Нечовечка, при Ния пръцкаше от банана, а от картофа има явно колики! аз не мога да видя снимките нещо

Общи условия

Активация на акаунт