ОКТОМВРИйското юначе иска вече да седи и мама с поглед да следи!

• 24 212
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Rosi,мерси!   bouquet
Аз съм съгласна и сега ще пусна анкета с няколко суми: 10,15,20 лв! Peace
Ще седи много малко  за да се пусна анкета за Нова заглавие!

# 676
Боледувало ли е вашето бебе и кърмено ли е? Мамите на смесено хранене да се считат за кърмещи/Идея Orchids Flower/
Не е боледувало и е кърмено.    - 55 (50.9%)
Боледува веднъж и е кърмено    - 26 (24.1%)
Боледува повече от веднъж и е кърмено    - 12 (11.1%)
Не е боледувало и не е кърмено    - 11 (10.2%)
Боледува веднъж и не е кърмено.    - 4 (3.7%)
Боледува повече от веднъж и не е кърмено    - 0 (0%)

Общ брой гласове: 108

# 677
  • София
Пуснах 3 те сумички и излизаме на разходка!  Party

# 678
Пуснах 3 те сумички и излизаме на разходка!  Party

Димяни, благодаря!  Hug
Приятна разходка! Simple Smile

# 679
  • София
И аз бих се включила вподаръчетата! Само трябва да споменавате по-често че всякакви мероприятия забравям Embarassed

Дани учи думички най-после. Сега ви чета, а образ е изкаран освен на монитора и на плазмата и той гледа там, сочи ви дечицата и вика "бьебьеее" Heart Eyes А току-що имаше и "кучье, бау-бау" на аватара Crazy Разтапя ме като започне да приказва Mr. Green

Съжалявам че и други имат или са имали същия проблем като нашия с храненето! Но, признавам си, успокоява ме че не сме само ние Embarassed Ще си гледкаме дребосъчковци и това е. Аз като чета тук за бебета по 8-9кг и направо Shocked Не че Дани не беше 1-2кг по-вече от малката, но пък тя пак изглежда по-пухкава от него Crazy

Велинке, даже дълго е било цял час! Аз моята я озаптявам вече, но вчера трябваше накрая вече да тичам до тоалетната и докато ида тя изяде паркета и си има мораво рогче сега. Но пък за по-малко от 5мин й минава и забравя.

Аз на малките в нослетата капя Коларгол. Но още и двамата са хремави Rolling Eyes

# 680
  • Варна
ТОНИ не пускай анкета за ново заглавие. Аз умишлено не съм пуснала, вече  го избраха.Октомврийската дружина стана на половин година. Ние сме добре, мързи ме да пиша повече. Лягам с децата, времето е само за сънчо  Mr. Green

# 681
Благодаря ви, милички, за топлите пожелания  Hug

rosi - идеята е отлична! Само да помоля, освен адреса, да бъде уточнен пола на детето, за което ще се избира подаръка, да няма "изненади"  Laughing
hailie -  Joy, аз затова предишните дни, когато Смехи се хранеше на през 2 часа само ви четях, на разходки ходех сама, че със сигурност по-големи бисери щях да сътворя  Hug
Velina - много неприятен инцидент  Hug А защо не го пуснеш да се забавлява на пода върху одеяло, както не веднъж е писала и Бобчето? Аз съм я пуснала щерката да си лази и играе там и ми е мирна главата, защото и ние сме само на теракота - ето и нагледно колко е доволна  Wink http://oktomvri2010.snimka.bg/family/mama-smehorana.487768.22981912

# 682
  • Русе
момичета малко тъп въпрос но неможе ли да се уточни горе долу какви да са подаръците  newsm78

# 683
  • Варна
момичета малко тъп въпрос но неможе ли да се уточни горе долу какви да са подаръците  newsm78
Няма да участвам ,но поне идеи да давам  Rolling Eyes
tani_07 аз бих избрала някоя музикална играчка Flutter

# 684
Здравейте, това с подаръците ми звучи много добре .. само, че аз ще си помисля малко, дали да се включа, че с това местене и незнаене на нещата които ще са около мен ...

Тая сутрин получих такова събуждане, не съм и мечтала за подобно  Shocked .

Иначе после ходихме до доки и си взехме направленията за дерматолог и за пълна кръвна картина и урина, само, че някой знае ли как да дадем урина, че доки не каза нищо, пък на мен ми е пълен Х как ще се получи номера ...

# 685
Тук са дискутирали това http://club.biberonbg.com/read.php?1,893735
И ние ще трябва да даваме такава проба, дано стане лесно  Simple Smile

# 686
Стелисима, има специални контейнерчета за урина на бебенца. Казваш в аптеката че искаш такова за момченце и те знаят, лепи се около чурчето  Peace

# 687
Здравейте мамчета  Simple Smile
Буболече  Joy
Ами аз вчера се запознах с една мама и гледам червена количка, детето облечено с червени дрешки и с дълга косичка и веднага помислих, че е момиче, така се изложих, то било момченце  Laughing ама много неудобно се почуствах пред майката.
Писе, много сте хубави пу пу  Simple Smile

# 688
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здрасти  Grinning

Азнамерих една мацка, много сладка в ютюб,дава някои съветчета за разкрасяване и гримиране и цял ден й гледам видеотата. Има и една друга мама, която показва толкова сладки прически за момиченца, някои от тях изпробвах върху Йована и винаги обира аплодисментите в градината.
Липсва ми да се глезя с разкрасителни процедури. Толкова съм се запуснала последно време, но няма как. Време за мен си няма  Tired А и няма и парички излишни, ще почакам.

Тротинетката претърпя небивал успех. Като ми се нахвърли да ме гушка, милото, толкова се зарадва. Аз направо ликувах от радостта й. Чак вечерта като си легна си я сложи до леглото да й е под ръка.  Crazy

Опитвам се от час да приспя Мила, неуспешно. Спи й се, а реве като съдрана, главата ми бучи вече  Tired

# 689
Бобче и аз се опитвах около час да го приспя и накрая яде и заспа. Представям си какво вълнение е било с подаръка, много мило  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт