Жената Лъв - 50-та тема!

• 17 850
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
Познайте какво ще готвя - картофените кюфтенца на Хаясчето.  Laughing
Вени, сложи ги в рецептите моля те и рецептата за еклерчета на Рени, която отивам да търся, че обещах на детето еклери.
Хаясче, ще почерпя, няма проблем само ела насам.  Hug

# 676
  • София
Ками, моля те, метни еклерчетата на лични или тук, че нямам време да ги търся  Hug. Сега ще сложа картофите.
Ками, имаш ли идея бива ли го мобилния интернет на бибаком? Няма да го експлоатираме сериозно, търся някакъв евтин вариант за вилата, че М-тел ме изнервиха леко.

# 677
Ами Вени да не те подведа, ама на служебния лаптоп съм с Виваком и бива общо взето. В Ямбол като ходих добра работа ми свърши. Иначе май си зависи от самото 3G покритие в района. В сайта имат карта на покритието, ако искаш я погледни.
Сега ще метна рецептата.  Hug

# 678
Охо, Камче кулинарства. После мини да кажеш лесно ли стават  Grinning

Ние след 2 часа ще сме на гости, така, че няма да готвя  Mr. Green

Вени, аз съм от около 2г на вивком и за сега съм доволна.  Peace

# 679
  • София
И аз се опасявах, че ще зависи от 3G покритието. Видях картата в сайта, ама там не фигурира Своге (а вилата дори не е точно в Своге, ми малко преди него на един баир  Mr. Green). Мацката в офиса на виваком каза, че щом има покритие на гсм-а, нямало да има покритие и за интернета, ама а де...
Рейчо, ти с мобилен интернет ли си?

Добавих двете рецепти  Peace.

# 680
ОООО Вени, не съм с мобилен бе, аз си мислих, че питаш за "по принцип" Simple Smile

# 681
Вени , рецептите за еклерите са от Ренката.  Peace

# 682
Ооооо, Кам вярвам, че няма да съжалиш за кюфтетата, много хубава и лесна, че и бърза  рецепта е. Аз много я тача, от както  се налага да готвя все по-често и по-често. Рецептата е форума. Аз също се каня на еклери и съм решила ако пак изляза отпуска да направя. Но първо ще чакам от теб да кажеш някакви отзиви.

Вени, ти за мобилен нет ли говориш или чрез телефона с рутер. Що тъй не ги тача много мобилните, може би, защото шефа плати едни 400 лв. без да знае, че ако браузва хаби МБ за няколко часа.

Рейче, завидях ти благородно за гостито и неготвенето, защото ние пратихме джуджи на бабиндом за няколко часа и ще се борим с манджи с мъжа ми.

ooooh!Ужас, сами сме, а ще готвим, вместо да се занимаваме с по-приятни неща двамата, ние ще готвим  Sick

Гери, лек път ти желая.

# 683
  • София
Вени, ти за мобилен нет ли говориш или чрез телефона с рутер. Що тъй не ги тача много мобилните, може би, защото шефа плати едни 400 лв. без да знае, че ако браузва хаби МБ за няколко часа.
За мобилен, пиле. Сега сме с телефон и рутер, ама той пак е мобилен, обаче не е със стикче, а със сим карта. Стикчето поне мога да го разнасям (щот нали сме се счупили да пътуваме, де  Mr. Green). Виваком има оферта за неограничен трафик в момента.

# 684
Вени, пробвай. Всъщност аз не разбрах за покритието нищо. Щом телефоните имат, нет- няма. Как така?  Мисля, че и те премахнаха клаузите, които те обвързваха от договорите.
А и при оферта "неограничен трафик" си е екстра.

Ставам да метна телешкото в гювеча, че да взема да преровя малко обувките и да поприбера баш най-зимните неща. Да използвам, че мъжа ми е тук и може да помага  Mr. Green

# 685
  • София
А аз съм адски изморена  Crazy. Снощи на нашите им се счупи бусчето и късно вечерта се наложи да ги караме до вилата. Аз бях преяла и по завоите на дефилето така ми стана лошо, че щях да пукна. Спах кофти, а днес от 11 и 30 до 17 ч. бях в МОЛ-а на Цариградско на детски РД  Shocked! Не успях да купя нищо за главната виновница и подаръка й връчих кеш, но тя май се зарадва повече  Mr. Green.
Утре съм на прощапулник на племенницата, а след това на имен ден на свекър ми  ooooh!. В понеделник мъжото има РД, обаче той предвидливо заминава в командировка зад граница. Според баща ми - за да се отърве и да не се върне повече при мен  hahaha!

# 686
ВенчО, стига спамихме там, дай тук да обсъдим, дъл в кръчмата или срещу нея шъ съ чакаме.  Mr. Green Joy

# 687
  • София
Джули, няма да мога и цигара да изпуша сигурно, че ще бързаме (ще мина с домочадието)   ooooh!! Нали ви казвам, че първо сме на прощапулник, а след това трябва да търчим на имен ден. Детето има да учи 18 урока за тест по ЧО... ужасТ!

# 688
Джули, няма да мога и цигара да изпуша сигурно, че ще бързаме (ще мина с домочадието)   ooooh!! Нали ви казвам, че първо сме на прощапулник, а след това трябва да търчим на имен ден. Детето има да учи 18 урока за тест по ЧО... ужасТ!

Е, Убаво де, ми моя имен ден нЕма ли да го полеем?  Crossing Arms

# 689
ВенчО, стига спамихме там, дай тук да обсъдим, дъл в кръчмата или срещу нея шъ съ чакаме.   Mr. Green Joy

Оооооооо, тайни срещички си уреждате пак, а?  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Ама гле'Й ся, ко Вени не може, да взема да се 'дигна язе  Joy

Вени, бат' Бойко ще се върне, все си мисля, че това ще е твоето наказание  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт