Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 37

• 37 238
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
Дари много си права че Аднан не половинката на Бихтер ,но според мен и Бехлюл не е .Бихтер си дава ясна сметка че Бехлюл не е за нея но не може да се пребори с чувствата си които стават по силни сега когато разбира че го губи.Ужасява я мисълта че ще го вижда до Нихал.Съжалявам Бихтер на сегашния етап защото е оставено сама -няма на кого да сподели какво я мъчи -тя осъзнава че най близките и са срещу нея и няма да я разберат и да и помогнат

# 121
Параноичната Бихтер пак си изкара целия гняв на невинен човек...

# 122
  Дари,съгласна съм и с теб  Peace,само не и с частта,че е отхвърлена,има още време до там.Ако беше оцеляла,не знам дали би й останало какво да даде на някой друг-тя се раздаде докрай и без остатък за Бех и с оглед на признанието му накрая,ми е трудно да си  представя нея без него,въпреки многото им недостатъци.
  Нихал реагира на напрежението като припада,а Бихтер като избухва. Чувствата й към Бех са толкова силни,че е правят неуправляема,убедена съм,че тя сама не може да се познае.
  Lady Vi добре,разбира се  Peace /ако става дума за последния цитат,мисля,че се изяснихме/.Опитвам се да не убеждавам никого,поне се старая.  Peace

# 123
Тази вечер ми беше мъчно за всички - за Бихтер , която почуства как и се изплъзва любовта и осъзна ,че може би я губи завинаги ! Бехлюл - притискан от всички , объркан и нещастен ; Нихал - толкова влюбена и несигурна в чувствата на любимия си ; Бюлент , който е така притеснен от ставащото около него , а няма с кого да сподели и да поговори ... И на фона на всички тези драми - Фирдевс , която с такава лекота "подрежда " живота на всички , така , както реди пасианса си !

# 124
Не съм гледала докрая наистина,но тази вечер си помислих,че е началото на края на тази връзка..
Човек сякаш има някакъв инстинкт за тези неща,а Бихтер точно това смятам,че усеща..че нейният Бехлюл "изчезва".
Когато някой си отива от теб..някак разбираш,усещаш че това се случва.

# 125
 Gospojata, много вярно  Peace,да не забравяме и Аднан,който бди над семейството си и го пази,а представа си няма какво всъщност става,въобще всички уж живеят заедно,в една къща, а всеки е сам,като че ли в пустиня.

# 126
Аднан започва да ми прилича на един рафиран Хилми в някои отношения

# 127
charovnica, все се каня да кажа....
сцената, която си сложила в подписа си е една от любимите ми във филма
много силен момент, изпълнен с тъга, огорчение и мнооого любов  Peace

# 128
charovnica, все се каня да кажа....
сцената, която си сложила в подписа си е една от любимите ми във филма
много силен момент, изпълнен с тъга, огорчение и мнооого любов  Peace
 Благодаря  Hug Изгледах много подписи,но избрах точно този,защо ли...
  Дари,не смятам,че Бех си е тръгвал някога наистина от Бихтер,дори когато реши да се разделят и да се посвети на Нихал.

# 129
Г-жа Фердефс нареди перфектно пасианса си и всичко щеше да е добре ,
ако не бе нечовешката злоба на Бихтер.
Ако обичаше Бех щеше да го остави да е щастлив/както направи друг истински обичащ/,
но в нея няма и грам обич ,а само омраза и чувство за собственост.
Такава жестокост към всички не може да е породена от любов ,а само от егоизъм.

# 130
Аз не случайно не коментирам много Аднан и по- рядко го споменавам ! Той като че ли изобщо не е там , толкова е сляп , толкова е за ставащото около него ! ooooh! Още в самото начало по някакъв повод бях казала , че той заслужава всичко , което ще му се случи по- нататък и продължавам да мисля така !

# 131
В този филм определено всеки заслужава това, което му се случва.

# 132
Силвия,много си крайна,неможе така крайно да бъдат съдени хората StopНе се знае в такава ситуация,на мястото на Бихтер,дали ние самите няма да се държим още по-зле,егоистично и т.н..
Най-лесно е да сложиш етикет на някой наистина,но по-правилното е да се опиташ да се поставиш на негово място и да разбереш неговата гледна точка,.
Ако така съдим крайно хората и техните постъпки,няма да успеем да запазим добри отношения  с никого PeaceНикой не харесва съдници!

# 133
Къде се загуби Славена? Липсва ми чувството и за хумор и дарбата да разведрява обстановката

# 134
В този филм определено всеки заслужава това, което му се случва.
 За Бихтер ми се струва прекалено- да се самоубие,да се разделят,да страда и т.н.,но това,това прекалено крайно и не смятам,че е заслужено,по-скоро това е цената,която тя плати-за мен  неоправдано висока.Нихал също не заслужаваше такава съдба.
  Да попитам снощи защо е имало администратор и за какво е правено забележка,защото аз не видях нищо нередно  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт