Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 37

• 37 218
  • 730
  •   1
Отговори
# 180
Забравих и за това-как Нихал нагло измъкна телефона от Мадмоазел за да се "накара" на Бешир...............  Sick Как "нямало да му прости"..........Хареса ми реакцията на Бешир, че нямал нужда от прошка.......Колкото по-бързо я загърби -толкова по-добре за него!  Thinking

# 181
Забравих и за това-как Нихал нагло измъкна телефона от Мадмоазел за да се "накара" на Бешир...............  Sick Как "нямало да му прости"..........Хареса ми реакцията на Бешир, че нямал нужда от прошка.......Колкото по-бързо я загърби -толкова по-добре за него!  Thinking
[/b]
  Но няма да може и ще реши да жертва всичко за нея.Може би и за него ще се каже,че е слаб характер,не знам. Но се иска много сила за тази саможертва-на чувства,надежди,бъдеще и живот в името на нейното щастие.

# 182
Много жалко!Чак ме е яд за Бешир!Мисля си, че една Джемиле е по-достойна за чувствата му-отколкото НАхал  упс! Нихал.............   Mr. Green Mr. Green Mr. Green 

# 183
 Ако избирахме в кой да се влюбваме според това дали е достоен за нас /нещо,което няма как да знаем предварително със сигурност/, тогава нямаше да има ни едно разбито сърце, а само цветя и рози.

# 184
Е, да ама има и здрав разум-да прецениш дали човека си струва, дали отвръща на чувствата ти -или е загубена кауза........  Thinking Ако се осланях само на чувствата си, щях да си ходя разочарована от 15-та си година та до днес...............  Mr. Green
Но Бешир също е като кон с капаци  ooooh! /също като избранницата му....../ и не дава шансове на други мацки-е, добре като Джемиле не е по вкуса му има и други-ще слезе в някое пристанище, ще се огледа и ще види,че Нихалчето не е "вся и всьо............"  Mr. Green Laughing Laughing

# 185
Добър ден на всички,

Аз между Б и Б видях основно страст,желание , секс сцени и нищо друго

Има фенове на Бихтер ,които повтарят по няколко пъти на ден ,че Бехлюл  обича като жена  само  Бихтер
, и тя била Голямата му любов

Може ли някой да ни поясни на нас останалите как стигнахте до този извод,?

# 186
  • Бургас
Нали се досещаш, че Нихал не е наясно за причините, поради които Бешир си отиде. Той и е приятел и се измъква без дори да и каже. Аз също бих се карала. Реално трябва да съобразим, че тези хора не са наясно с нещата, които се случват и поведението им е съвсем нормално.
Някой се чудеше Аднан защо не е загрял до сега. Ами как да загрее? Жена му се държи добре с член от семейството. Нима някой нормален ще тръгне да се съмнява, че зад това се крие друго. Все едно аз да се държа добре с на мъжа ми братовчеда и той да ме зачеше, че спим заедно. Това е по абсурдно и от ...не знам.  Реално един честен, почтен човек не вижда зад всеки жест нещо скрито.
Колкото до голямата любов на Бехлюл...те разказваха за нея. Някаква девойка Седеф.
И думите на гроба на Бихтер, за които толкова се хващаме. След като почине близък приятел, любовник...всички търсим и своя вина в това. Търсим начин да върнем лентата, да оценим грешката....За мен тези думи, са думи на отчаяние. На вина. Не любов.

# 187
Много си права Сесана, но човек не трябва да поставя своите желания и необходимости и да не ги налага на другите.Както прави Нихал с Бешир.......  Tired И да уважава правото на лична свобода.Е, да-малко грубо изглежда това внезапно заминаване, но нима те се държат винаги изрядно с другите.......Или на тях им е простено.Както и да е, просто е дразнещ начина по който Нихал си мисли, че може да държи сметка на Бешир и да го навиква все едно е малко дете............  Crossing Arms

# 188
      За Аднан-трябва малко наблюдателност,той не се задълбочава в нещата,жена му отказва да спи с него,а той дори не си зададе въпроса дали няма друг мъж въобще? Кое му е разбираемото,а снощи в колата?
  Нихал попрекали с Бешир,след като го познава ,би трябвало да се досети,че има някаква сериозна причина за постъпката му,но и тя се пуска по повърхността,така че изцяло невинни няма,освен това Фирдевс й каза,че Бешир е влюбен в нея и  тя е запозната с чувствата му.

# 189
Нали се досещаш, че Нихал не е наясно за причините, поради които Бешир си отиде. Той и е приятел и се измъква без дори да и каже. Аз също бих се карала. Реално трябва да съобразим, че тези хора не са наясно с нещата, които се случват и поведението им е съвсем нормално.
Някой се чудеше Аднан защо не е загрял до сега. Ами как да загрее? Жена му се държи добре с член от семейството. Нима някой нормален ще тръгне да се съмнява, че зад това се крие друго. Все едно аз да се държа добре с на мъжа ми братовчеда и той да ме зачеше, че спим заедно. Това е по абсурдно и от ...не знам.  Реално един честен, почтен човек не вижда зад всеки жест нещо скрито.
Колкото до голямата любов на Бехлюл...те разказваха за нея. Някаква девойка Седеф.
И думите на гроба на Бихтер, за които толкова се хващаме. След като почине близък приятел, любовник...всички търсим и своя вина в това. Търсим начин да върнем лентата, да оценим грешката....За мен тези думи, са думи на отчаяние. На вина. Не любов.

newsm10

Разбира се ,че е така
Фенките и толкова им се иска Бехлюл да я обича,че се хващат за сламки.
Всяка от тях е изказвала мнение ,че той Бех не обича Бихтер ,ако се съди по отношението му към нея Hug преди Нихал ,а за финал констатират "Тя е голямата му любов"  newsm78

# 190
  • На изток от рая...
Да, Sesana, напълно съм съгласна с всичко.

Нито Аднан може да допусне какво става, нито Нихал.
За мен Нихал беше абсолютно права да поиска обяснение - не е крещяла, не го е обиждала. Ако някой от вас израстне с друг човек в дома си, ако този човек е отгледан от дете и си тръгне така - няма ли да се чудите защо е постъпил така, или да се чувствате обиден ако не виждате причина.

А за думите на Бехлюл на гроба и аз съм на мнение, че това е по-скоро от чувство на вина и от отчаяние. Той остана сам, абсолютно сам.

Аз, поглеждайки сериите малко напред, вече дори не вярвам в "любовта" на Бихтер. За мен това е мания, лудост, фикс идея, всичко друго, но не и любов. Полудялата Бихтер ми напомня на героинята от "Фатално привличане" - не може да приеме факта, че някой я зарязва и решава да гази всички наред, да отмъщава на всички, защото всички други са виновни, само не и тя.

# 191
  Нихал дори не се опита да открие причината,ако беше поразмислила малко щеше да я разбере-знае,че Бешир е влюбен в нея,знае,че се говори за Бех и нея,просто трябваше да събере две и две,за да открие поне част от истината,но тя не го направи. Tя мисли само и единствено за Бех и нищо и никой друг не съществува за нея.

# 192
Много жалко!Чак ме е яд за Бешир!Мисля си, че една Джемиле е по-достойна за чувствата му-отколкото НАхал  упс! Нихал.............   Mr. Green Mr. Green Mr. Green 
Определено Джамиле си е по достойна за Бешир Peace

# 193
  • Бургас
Сега гледах отново кадрите където Бихтер се самоуби. На нея и трябваше една дума, едно изречение. Не го получи. Трябваше и "Обичам теб". Защо според вас не го получи? Защо Бехлюл се изнерви истински когато чу чичо си? Защо предпочете да замълчи когато Бихтер каза: Убиваш мен, за да не убиеш Нихал?
Как въобще някой ще остави любимата с пистолет в ръката и ще я остави да умре. Само при мисълта да видя това и любимият да държи пистолет...и да зависи от мен....Просто той е живота ми. Все едно сама да се убия. Няма начин да замълча и с мълчанието си да го подтикна да стреля.
На гроба и казва: Ако не бях толкова нечестен всеки щеше да отиде по своя път...
Някак по - любовно ми е: Ако не бях толкова...щяхме да сме заедно, а ти жива, до мен. Тук за мен историята би била друга.
Казва и Обичам те. И е напълно нормално да го каже. Но само толкова.

Нихал дори не се опита да открие причината,ако беше поразмислила малко щеше да я разбере-знае,че Бешир е влюбен в нея,знае,че се говори за Бех и нея,просто трябваше да събере две и две,за да открие поне част от истината,но тя не го направи. Tя мисли само и единствено за Бех и нищо и никой друг не съществува за нея.
Когато имаш очи само за един, просто не се ровиш за чувствата на друг. Пък и Бешир и друг път е казвал, че иска да замине. Ако Нихал не подозира за фактите, много по - логично е просто да е заминал. Не да е избягал. Хората не търсят винаги задни мисли, задни причини, скрити факти.
АКо си открит човек и споделяш, мислиш същото и за другите.

# 194
Добър ден на всички,

Аз между Б и Б видях основно страст,желание , секс сцени и нищо друго

Има фенове на Бихтер ,които повтарят по няколко пъти на ден ,че Бехлюл  обича като жена  само  Бихтер
, и тя била Голямата му любов

Може ли някой да ни поясни на нас останалите как стигнахте до този извод,?
Ами филма нямаше да се казва"Забранена любов",а "Измъчената любов" на Нахал.

Общи условия

Активация на акаунт