Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 37

• 37 180
  • 730
  •   1
Отговори
# 225
      За да не оставите не голямата си любов,а някой човек въобще да умре,зависи от това какъв характер си,какъв човек,защо това не се вижда и проумява,не знам.Отначало аз също го обвинявах,но като гледах отново и по-подробно той просто не можа да реагира,той се скова и блокира,има такива типове хора.Пред лицето на голяма опасност едните просто не помръдват,а другите хукват да бягат,така че доводи колко не я е обичал много могат да се намерят.Според мен сложността и противоречието идват от това,че самият Бехлюл като характер няма достатъчна стабилност,а се лашка от една крайност в друга,между разум и чувства и желания и е трудно да се прецени кое и дали въобще нещо надделява или всичко е един емоционален хаос и каша.
  От капана на Фирдевс се опитва да се измъкне,защото иначе го чака Аднан,Нихал,отговорности,роли и театри,поне в началото,да не говорим за Бихтер от друга страна. Страхлив е човек,който не може да понесе отговорност за постъпките си,не да бяга с нея,а да признае истината,тогава няма да нарани Нихал толкова,колкото като се забърка във всичко това.
  Освен това Бех е много голям егоист,така че комбинацията от всичко е ясно къде води.Той нито за момент не е спирал да мисли за себе си,докато Бихтер спря и това я погуби.

leonoel да отговоря на въпроса ти. Няма очи да се яви да се моли на Нихал ,освен това знае че няма право след всичко случило се,а и той не изпитва такива невероятни чувства,които да могат да издържат това изпитание.Изпитва към нея обич и привързаност,но не и любов,ако беше така много неща щеше да направи различно.

Последна редакция: чт, 31 мар 2011, 13:41 от charovnica

# 226
Ама тя Нихал,нека си го обича Бехлюл,ама Бехлюл не изпитва такава любов към нея. Той я има като сестра. И си чакам линка,да видя къде я нарича,че му е голямата любов.

В края на миналата тема има 69 еп-6 части с бг суб -гледай ги всички и пак ще говорим
Гледала съм го,още докато го даваха онлайн по канал Д,ти сигурно не си знаела,за съществуването на сериала.

Пак го гледай и ВИЖДАЙ и чувай какво казват ,а не какво ти си мислиш ,че те си мислят.
Все пак  изводите са  от чуто и видяно нали.В противен случай,някой може да твърди ,
че Бехлюл още обича Седеф или Пейкер............. #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Това е филм и истината е една ,казана от автора

# 227
Нахал .. пхахах, недейте така, държите се като малки деца, наричайте героите с имената им, не с някакви детински измислици .. Глупаво е, не за друго  Peace
А,когато наричате Бихтер-вампир ,не е глупаво сигурно.Хайде сега!
Аз не съм я наричала, така че не мисля, че трябваше да го кажеш точно на мен .. А и не мисля, че е вампир и т.н. Simple Smile

# 228
     leonoel да отговоря на въпроса ти. Няма очи да се яви да се моли на Нихал ,освен това знае че няма право след всичко случило се,а и той не изпитва такива невероятни чувства,които да могат да издържат това изпитание.Изпитва към нея обич и привързаност,но не и любов,ако беше така много неща щеше да направи различно.

Charovnica, на едно мнение сме по въпроса Peace

# 229

а именно: Бехлюл изчезва! Joy Joy Joy

# 230
За какви горички става въпрос и какви гробове???!!!  Sick Нали трябва да коментираме по принцип настоящите серии?  Tired Или бъркам?  Thinking

Та за настоящите серии-Бавно и сигурно се разочаровах от Бехлюл-не че и преди съм била във възторг от него............  ooooh! Обича да му е удобно, сигурно, безоблачно.Понякога и "забранено"........А имаше възможност да каже ,че просто е "увлечен от Нихал, но не е сигурен в чувствата си".Сам се нахендри -окончателно!Става дума за голям човек, а той се държи като лигльо.......  Close

# 231
     За да не оставите не голямата си любов,а някой човек въобще да умре,зависи от това какъв характер си,какъв човек,защо това не се вижда и проумява,не знам.Отначало аз също го обвинявах,но като гледах отново и по-подробно той просто не можа да реагира,той се скова и блокира,има такива типове хора.Пред лицето на голяма опасност едните просто не помръдват,а другите хукват да бягат,така че доводи колко не я е обичал много могат да се намерят.Според мен сложността и противоречието идват от това,че самият Бехлюл като характер няма достатъчна стабилност,а се лашка от една крайност в друга,между разум и чувства и желания и е трудно да се прецени кое и дали въобще нещо надделява или всичко е един емоционален хаос и каша.
  От капана на Фирдевс се опитва да се измъкне,защото иначе го чака Аднан,Нихал,отговорности,роли и театри,поне в началото,да не говорим за Бихтер от друга страна. Страхлив е човек,който не може да понесе отговорност за постъпките си,не да бяга с нея,а да признае истината,тогава няма да нарани Нихал толкова,колкото като се забърка във всичко това.
  Освен това Бех е много голям егоист,така че комбинацията от всичко е ясно къде води.Той нито за момент не е спирал да мисли за себе си,докато Бихтер спря и това я погуби.

Бехлюл не спаси Бих ,защото нямаше как да остави любимата си   Нихал.
Бих поиска това от него,да избере нея.
В такива моменти от многото адреналин не мислиш,но инстиктите са най-силни и неговия инстинкт избра Нихал

По какво съдиш кога е бил искрен Бехлюл?
Той каза ,че обича Бих в страстта си ,А на Нихал и го каза ,че истински я обича без да да са в леглото.
Ти не си ли чувала ,че обещанията на мъжете дадени ,когато искат секс не са много искрени?

# 232
За какви горички става въпрос и какви гробове???!!!  Sick Нали трябва да коментираме по принцип настоящите серии?  Tired Или бъркам?  Thinking

Така е, да, но поддържниците на връзката Нихал-Бехлюл в момента нямат мат'риал в защита на тезата си и затова "препускат" напред в сериала и бързат да стигнат до 69 еп. Joy
А другите пък в стремежа си да ги оборят вадят скрити пищови от ръкава...гори, гробове и т.н.... Joy
Но пък е весело и в темата има живот Joy

# 233

а именно: Бехлюл изчезва! Joy Joy Joy

автора наказва жестоко,двамата прелюбодейци
Бихтер изживява истински ад ,защото е презряна от Бех и гледа любовта му към Нихал ...... стига до самоубийство
Бехлюл се влюбва истински  и има шанс за истинско щастие,но автора не му го позволява
 ,защото греха му към Аднан  е голям и го наказва с параноична и луда Бихтер да го
 изнудва и  унищожава всичко,което  можеше да има
/не  позволи да му се размине прелюбодейството/

Последна редакция: чт, 31 мар 2011, 15:11 от silvia_maria

# 234
  • Бургас
Бехюл няма очи да отиде при Нихал. Това, което се разбра я опустоши. Как да се върне? Там връщане назад няма. Да не говорим, че ако посмее може и да се наложи да изчезне бързо. Аднан го предупреди нещо и съм сигурна, че го е изпълнил.
Интересна е позицията, че Бехлюл е лош, женкар, които е и страхлив. А Бихтер е подведена. Горката страдаща Бихтер. Едно нещо знам и то е: Какво сам си причиниш, никой друг не може да ти го направи.

Аз само да кажа: Не съм фен нито на Б и Б, нито на Б и Н. Реално дори предпочитам да си ги разглеждам и тримата отделно.  По принцип съм голям и сигурен фен на външният вид на Фирдефс и само това е. Останалото: разсъждавам си просто.

# 235
  Аз лично не съм казвала,че Бихтер е подведена,но само тя е тази,която се бори,Бех гледа интереса си повече от всичко друго.Освен това и тя има доста недостатъци,но обсъждайки взаимоотношенията им,не може да се отрече очевдиния му страх да не би някой някога да разбере и това е движещият му мотив за всяко едно действие.
  Накарая не е избрал Нихал,защото всичко беше вече ясно-Аднан  е при Бешир,нещата ще се разкрият,така че наистина всеки да вижда каквото си иска.
  leonoel  Hug

# 236
 Аз лично не съм казвала,че Бихтер е подведена,но само тя е тази,която се бори,Бех гледа интереса си повече от всичко друго.Освен това и тя има доста недостатъци,но обсъждайки взаимоотношенията им,не може да се отрече очевдиния му страх да не би някой някога да разбере и това е движещият му мотив за всяко едно действие.
  Накарая не е избрал Нихал,защото всичко беше вече ясно-Аднан  е при Бешир,нещата ще се разкрият,така че наистина всеки да вижда каквото си иска.
  leonoel  Hug
Бех е бил безотговорен и към Пейкер и Елиф,но за тях не го обвиняваш.
С какво очакваше да е по различен към Бихтер ,че стана страхлив
....за какво спрямо жена ,която не обича?.
Предпазлив да не разберат за бившата ми изневяра -да.
И за финалната сцена самоубийството-
избора бе ЯСНО поставен пред Бех от Бих
.Остави Нихал-избери Бихтер
не се самозаблуждавай   newsm78 
  И Бехлюл избра Нихал Hug

# 237
За какви горички става въпрос и какви гробове???!!!  Sick Нали трябва да коментираме по принцип настоящите серии?  Tired Или бъркам?  Thinking

Така е, да, но поддържниците на връзката Нихал-Бехлюл в момента нямат мат'риал в защита на тезата си и затова "препускат" напред в сериала и бързат да стигнат до 69 еп. Joy
А другите пък в стремежа си да ги оборят вадят скрити пищови от ръкава...гори, гробове и т.н.... Joy
Но пък е весело и в темата има живот Joy
Май и поддръжниците и на другата връзка често го използват

# 238
Здравейте  момичета! 

Прекрасный   клип   для  вас:

http://www.youtube.com/watch?v=mEfK3Yj0rso

# 239

Ти си свидетел ,че аз и други форумки виждаме във филма ,точно това ,което имаш може би само ти като инфо от книгата.Не си ли задаваш въпроса :След като виждаме различно  1 филм, някой не вижда това ,което казва автора ,а това ,което му се иска?

Общи условия

Активация на акаунт