Лечение с протеолитични системни ензими (3-та тема)

• 137 391
  • 762
  •   1
Отговори
# 105
zoaki - не ми се вярва. По-скоро би се дължало на липса на магнезий, а ако се влияе от месечния цикъл - на прогестерон.

# 106
  Здравейте, днес пристигнаха и моите ензими и Убихинол-а  Simple Smile

Ще лекувам висок TSH (TAT, MAT, FT3 и FT4 са ми в норма). На 29 год съм, тоест трябва да ги пия 9 дни, така ли . А Убихинола newsm78

И още нещо в страни от ензимите...Поръчах тези мултивитамини и после видях, че съдържат и йод. Това означава ли, че не мога да ги пия заради щитовидната жлеза  Sad

http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Alive-Women-s-Energy-Multivita … ablets/24293?at=0

Благодаря   bouquet

# 107
  • thessaloniki
thanks

# 108
  • Стара Загора
Записвам се и аз в тази тема.Огромно Благодаря на Пинки за положения труд   bouquet След негова препоръка и аз ще започвам да пия ензими -Серапептаза,Бромелаин и Натокиназа .Страдам от синузит от доста години и всяка изминала година става все по зле  Tired Поръчах ги ,вдруги ден ще са тук и започвам ,после и аз ще давам отзиви .Успех на всички и най -вече -здраве  Hug

# 109
simpatiuh4e - формулата "годините - 20" важи за профилактика. Когато ще лекуваш дадено конкретно състояние, ензимите се пият до оздравяване , но не по-малко от годините - 20.

Ти би трябвало да ги пиеш поне 20 дни, а след спиране да си изследваш ТСХ. До тогава избягвай йода. А убихинола - едно сутрин с храната.

Magnum - при синузита облекчението настъпва веднага - като се наведеш с главата надолу го усещаш. Но с ензимите ще продължиш пак поне 20 дни.

afwitch Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 animal037

# 110
  • Стара Загора
10x   bouquet

# 111
 Благодаря   bouquet

# 112
От 11.05. и аз приемам ензимите по указаната тука схема.Искам да ви споделя какъв дискомфорт имам в момента /не съм сигурна дали се дължи на тях обаче/ вчера ми се появи хемороид .Като досега такива проблеми не съм имала.Прочетох в коментарите на  Пинки ,че се е излекувал от тях точно с тези ензими,като в началото са кървяли.Дали при мен е няква реакция заради разреждането на кръвта или просто това е следствие на заседнали начин на живот.От три години работата ми е свързана със седене на стол по 8 часа+ вечер времето пред ps-то.Добрият ефект от ензимите засега е ,че се наспивам значително по добре и ми е спокоен съня.

# 113
Pinki,
преди време се допитах до теб за сина ми (7год.) с алергия.

Препоръча ми да взема Bromelain + Quercetin.

Днес ще поръчвам,но  тази комбинация я има в най-различни mg . В какви дози да му давам ,
дневни и максимални съотношения ли да търся?

За деца кои са препоръчителните дози,и поотделно ли да търся съставките?  bouquet

Тук например:Quercetin е 500mg Bromelain250mg:
http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Quercetin-Bromelain-180-Capsules/7?at=0
Тук съотношението е 800/200
http://www.iherb.com/Now-Foods-Quercetin-with-Bromelain-120-Vcaps/330?at=0

# 114
Вземи на д-рс Бест. Ще даваш на детето 3 х 1 капсула на гладно, между храненията.

Ако все още има алергични проявления (не вярвам) можеш да увеличиш дозата.

CuCu Diamant - ензимите лекуват, а не предизвикват появата на хемороиди. Очевидно го имаш (може би от скоро) от преди ензимите.

Ще кърви няколко дни при ходене по нужда, и ще престане.

Съвсем нормално.

Последна редакция: ср, 18 май 2011, 15:10 от PinkPanther

# 115
  • Стара Загора
Здравейте,
от вчера съм на ензимите ,които ми препоръча Пинки!Снощи обаче като легнах изведнъж започна да ми се  гади  ужасно и дори малко повърнах ( извинявам се за думата  Embarassed ) .След това всичко беше ОК!Днес също всичко е наред!Възможно ли е да от ензимите?

# 116
  • Казанлък
Здравейте,
от вчера съм на ензимите ,които ми препоръча Пинки!Снощи обаче като легнах изведнъж започна да ми се  гади  ужасно и дори малко повърнах ( извинявам се за думата  Embarassed ) .След това всичко беше ОК!Днес също всичко е наред!Възможно ли е да от ензимите?
Да,това най-вероятно е от Бромелаина. Аз имах гадене през първите 2-3 дена,но после всичко се оправя. Не се притеснявай.  HugМожеш да пиеш нещо срещу гадене,например чай от джинджифил.

Код за 5$ отстъпка в www.iHerb.com DUR632

# 117
  • Стара Загора
Благодаря  Hug

# 118
В момента по НОВА тв, "На кафе" дават за ензимите Peace

# 119
  • Плевен
Здравейте, имам някакъв хормонален дисбаланс. Имам леко повишен пролактин, който влиза в нормата без да пия нищо, после пак се увеличава. Пъпки ми излизат не знам на какъв принцип, но в определени моменти кожата ми е идеална, в определени като на пъпчив тийн. Според еднокриногът съм ок, според гинеколога няма СПКЯ и се завъртам в омагьосания кръг на здрава съм според лекарите, но пък имам определени оплаквания. Може ли тези неща да се повлияят от ензимите?

Общи условия

Активация на акаунт