Лечение с протеолитични системни ензими (3-та тема)

• 138 152
  • 762
  •   1
Отговори
# 135
  • в 1001-та нощ
да, аз нямах предид "излекуване", а  newsm78 усещане, че организмът реагира  Peace

мисля, че авторът в първата тема бе споменал з аурината и т.н. .....имах предвид нещо, което се променя, може да е форма на временен дискомфорт или друго Wink) ....  Peace  bouquet

# 136
  • Стара Загора
Първите 2 дни имах ужасно гадене ,после всичко беше наред.Казват ,че е от Бромелаина .Не съм имала други странични ефекти ,нямам промяна в цвета на урината .Някои казват ,че спят като "къпани"-при мен това го няма ,но пък аз съм с малко дете и там е друга тема.Единствено доста по-лесно заспивам.Преди това се въртях поне час  преди да заспя  ooooh! Друго не усещам  Peace

# 137
  • София
Аз тепърва ще поръчвам ензимите за първи път. Ще лекувам основно дискова херния. Изчетох почти всички теми, но така и не разбрах защо отпадна панкреатина? Също, от тази силната серрапептаза, ги броих по 1 на ден. Сега виждам, че трябва по три. В такъв случай за 2 месеца ще трябва да поръчам 2. И още един въпрос, който е по-скоро за другата тема, към тези цени включвам и 20% ДДС + транспорт?

# 138
Аз тепърва ще поръчвам ензимите за първи път. Ще лекувам основно дискова херния. Изчетох почти всички теми, но така и не разбрах защо отпадна панкреатина? Също, от тази силната серрапептаза, ги броих по 1 на ден. Сега виждам, че трябва по три. В такъв случай за 2 месеца ще трябва да поръчам 2. И още един въпрос, който е по-скоро за другата тема, към тези цени включвам и 20% ДДС + транспорт?

Панкреатина, папаина отпаднаха, защото се появи силна серррапептаза - наскоро Пинко го поясни в някоя от темите  Thinking
Схемата, която е дал включва: серрапептаза от силната, наттокиназа и бромелаин 3х1_1_2
По въпроса за другата тема - цените от сайта + 4$ транспорт+ДДС+пощенска такса 3,50 лв.

# 139
  • София
Дааа, първа тема я четох най-съсредоточено и идеята беше повече видове ензими, защото режат веригата на различни места. newsm78 Благодаря ти за пояснението.

# 140
a.l.e.n.a - формулата (впрочем, аз съм я измислил) е годините - 20 . Тя важи за случаите на чисто профилактичния прием на ензими, когато нямате специфични оплаквания.

Приемът - три пъти дневно по едно (бромелаин - 2) на гладно (един час преди ядене и два часа след ядене), с чаша вода.

Що се касае до папаина - ако искате смучите два пъти, ако искате 22 пъти, след всяко хранене.

Magnum - пробвай, седейки на дивана, да се наведеш и да погледнеш под дивана. При синузит това е много болезнено. Пиейки ензими, това става възможно.

sandrella - панкреатинът съдържа не само протеази, а и амилази и липази, които не вършат никаква работа на гладно.
Ефективността като протеаза е много ниска и затова отпадна.

Що се касае до мощната серрапептаза,много се зарадвах при появяването и, защото даде възможност да се достигат дневни дози от порядъка на 400 000 HUT.
Аз  очаквам в скоро време да се приемат още по-високи дози, поради отсъствието на странични ефекги.

Да, за два месеца ще ти трябват две дози, но ефект ще усетиш още през първия месец и ще прецениш дали си заслужава.

afwitch Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 animal037

# 141
  • София
Понеже се рових в немски сайтове, там пият воб- и флогензим/ знам, че са с много ниска концентрация/, но мисълта ми е, че в тях има трипсин и химотрипсин /съдържащи се в панкреатина/. Сигурно не случайно са включени в състава.

# 142
Трипсин и хемотрипсин са полуфабрикати, от които в дванадесетопръсника се получават протеаза, амилаза и липаза. Когото се пият на гладно (няма субстрат) протеазите първо разграждат амилазата и липазата, които също са протеини и каквото остане се резорбира.

Не ме разбирай неправилно, ако искаш пий и панкреатин, все нещо допринася. Много хора се оплакват, че са им много хапчетата и аз се спирам на най-ефикасното.

За мен панкраеатинът е отличен дигестивен ензим.(с храната)

# 143
получих ензимите, като Серапептаза е на Doctor`s Best - 40.000, 90 бр. Това ще рече, че не е от силната? и как да я взимам, може би по 2 хапчета?
благодаря за отговор!

Последна редакция: сб, 28 май 2011, 18:39 от svetlana_ua

# 144
  • в 1001-та нощ
PinkPanther    bouquet благодаря много ! Ще ги приемам за профилактика  Hug

а колко пъти в годината е удачно - всеки сезон по веднъж  newsm78 (4 пъти в годината  newsm78)

# 145
При мен също се забеляза осезаемо подобрение на съня, което много ме радва, също чувствително намаляване на апетита. Чувствам се и по-жизнена, с повече сили. Абе много съм доволна от приема на ензимите.  Grinning

# 146
поредния въпрос към Пинки: някъде из форума се споменаваше за препарат от папая във връзка с дискови хернии. Може ли подробности - как се казва, дали го има в БГ..
отново голямо мерси ))

# 147
Здравейте!Чак сега успях да изчета всичко от трите теми за протеолитичните ензими EmbarassedНие с мъжът ми пием повече от месец ензими,главно от NOW FOODS.И двамата сме с повишени антитела ТАТ и МАТ,мъжът ми има косопад и се бори с десеттина излишни килца Laughing
Обаче:мъжът ми за втори път получава разтройство със светло оранжев цвят на изхождането и мирис на машинно масло/извинявам се за подробното описание Embarassed/.....някой има ли идея къде бърка и какво да направим в случая?
Искам да благодаря на Pink Panter за невероятната тема и да помоля за линк към темата за ненаситените мазнини  bouquet  bouquet  bouquet

# 148
  • в 1001-та нощ
... да помоля за линк към темата за ненаситените мазнини  bouquet  bouquet  bouquet

newsm78 тази ли  newsm78 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=562712.0  newsm78

# 149
Пинко в другата тема за хр.добавки пишеш ,цитирам:
...........Ако искаш да се съсредоточиш върху алергията, добре действат освен ензимите, бромелаин +кверцетин и вит. D.....................
въпросът ми е могат ли да се дават ензимите на малко дете и в каква дозировка?
например от кои ензиви и по колко на ден?
кварцетин от колко мг и безопасен ли е за децата (става въпрос за дете на 4год.)
витамин Д си писал сигурно 100 пъти ,ама прости за амнезията........

Общи условия

Активация на акаунт