Лечение с протеолитични системни ензими (3-та тема)

• 137 384
  • 762
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Цитат
sandrella - съпостави цените и ще видиш защо препоръчвам другия.
Добре, че се мотая и още не съм поръчала. Аз си ги броя за 180 капсули. smile3555

# 166
a.l.e.n.a - само не знам как ще го накараш да го смуче... newsm78

Затова се разбърква със сокче и се пие бавно.

При проблеми с гърлото (и наоколо) се използва серрапептаза.

afwitch Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 animal037

# 167
  • в 1001-та нощ
аи има едни хомеопатични хапченца за зъбките, които ги смуче, понеже има само 8 зъба отпред - не дъвче активно и в повечето случаи смуче  newsm78  май това - за сега - най-добре го прави

общо взето по-големите парченца - не ги гълта, а ги смуче  Peace

# 168
sandrella Имам две дискови хернии, пия ензимите които Пинки е препоръчал вече над 2 месеца, положението е все по-добре и по-добре. Писал съм и друг път, че след като започнах Серазима, на 3 до 5 ден настъпи трайно намаляне на степента на болакта, комбинирането с Босвелия и другите действа доста по-активно в зоната на възпалението. Имам ясно изразено стенозиране на едната херния в централния гръбначен канал. Повечето лекари на са оптимисти, или по-скоро правилно е да кажа че никой не е оптимист за мен освен аз самия. Ефекта от ензимите плюс други терапии като упражнения вече дава ефект, който очудва доста лекари вече.

Преди 2 седмици бях на лечение в Павел Баня , като единия ден , някой беще се поулял в температурата на водата в басейна. Веднага се засилиха болките /възпалението се увеличава/ ензимите се справиха за 3 дена.

Радвам се че другите потребители споделят за нови опакловки с по големи концентрации, за да можем в следващи поръчки да се възползваме.

# 169
  • София
Аз днес направих първата си поръчка на ензимите. Simple Smile В момента нямам болки по които да съдя за ефекта от тях.
PinkPanther, възможно ли е излекуване на самите хернии/т.е. да ги няма/, а не само овладяване на болковия и други симптоми?

# 170
Здравейте! Преди няколко дни в един форум прочетох за протеолитичните ензими, прегледах написаното и в трите теми, но проблемът, който имам е сериозен и не събрах смелост сама да определя вида и дозировката на ензимите. Затова се обръщам с молба за помощ към Pink Panter. Гаджето ми е мъж на 36 години. От 5 години му е поставена диагноза ИГА гломерулонефрит/автоимунно заболяване/. Преди 5 години му направиха курс на лечение с кортикостероиди, но получи тромбофлебит и му спряха стероидите. От тогава не е предприемал никакво лечение, освен един чай с много билки, предписан му от лекар фитотерапевт. Изследванията, които правеше за тези 5 години бяха близо до нормата. Имаше повишени нива на белтък в урината, но предвид на заболяването, това беше едва ли не нормално. Преди два месеца при контролните изследвания, които си направи, нивото на креатинина беше около 700 - т.е. 6 пъти над нормата. Отново му назначиха курс с кортикостероиди. Това е единственото решение, което лекарите в България предлагат. Ако не доведе до резултат - следващият етап е хемодиализа. След двумесечна терапия с кортикостероиди и нискобелтъчна диета, в момента нивото на креатинина му спадна до 460. Четейки за протеолитичните ензими, мисля че са възможно решение на проблема. Моля Pink Panter за съвет какъв пакет от ензими да започне да приема, предвид това, че лечението с котрикостероиди ще продължи. Предварително благодаря за отделеното време и полезната информация!

Последна редакция: нд, 05 юни 2011, 14:47 от simiva

# 171
  • thessaloniki
Пинки, моля те за съвет. Знам че не му е мястото, но не намирам такова във форума. Трябва ми нещо за хронична наследствена хипотония. Нямам никакви здравни проблеми, храня се здравословно, пия 2,5- 3 л вода ежедневно, спортувам си нормално, спя по 8-9 часа. Знам че не е сериозен проблем, но тази пуста атония която чувствам цял ден ме убива. Лошото е че не пия кафе (защото не ми харесва вкуса му)  и мисля да си купя от iherb кофеин на карсули. Какво ти е мнението? Имаш ли нещо друго да ми предложиш? Пия от няколко месеца гуарана, но не съм много доволна

# 172
  • София
И аз имам въпрос към Пинко (ако се включат и други с опит с подобен проблем, няма да се разсърдя) - синът ми, на 4 г., има постоянно проблем с ушите, всичко започна преди 2 г. и нещо с гноен отит, парацентези, постоянно повтарящи се отити, проблем с 3-сливица, нейното махане и поставянето на макарички в ушите, които бяха махнати април месец тази година. Един месец всичко беше добре, но сега пак - преди 2 седмици лека балка, след това 40,2 градуса температура, поредния АБ 9 дена до миналата неделя и в петък вечерта пак болка в ушите. Сега сме на капки, но тези постоянно повтарящи се ушни болки (да не говоря колко АБ е изпил за тези 2 години) ме карат да поискам съвет тук. Сега давам този пробиотик (3 пъти на ден):
http://www.iherb.com/American-Health-Chewable-Acidophilus-with-B … -Wafers/5081?at=0

Вкъщи имам тези, взех ги за себе си да тествам, но не съм ги пила все още:
http://www.iherb.com/Now-Foods-Pancreatin-High-Potency-4x-500-mg … Capsules/716?at=0
http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-Serrapeptase-90-Veggie-Caps/4467?at=0

Признавам си, притеснено ми е да давам добавки на детето, но още повече ми е притеснено от продължаващите проблеми и литрите антибиотици, които е изпил. Моля за съвет, благодаря.

# 173
Да се запиша  Peace

# 174
sandrella - оздравяването се свежда до калциране, т.е. срастване на двата прешлена. Това намалява малко гъвкавостта, но ти така или иначе не я ползваш поради болки. Подобно срастване е обичайно при по-възрастни хора между торакалните (гръдни) прешлени.

simiva - до сега съм препоръчал лечение на гломерулонефрит на две дами от форума.
Едната се обаждаше редовно и беше много доволна, от другата нямам вест.

Основният проблем при гломерулонефрита е задръстването на гломерулите с фибронектин. Той не може да се изчсти и бъбрекът работи лошо.

Протеолитичните ензими разграждат фибронектина на место. Доказателство за ефективността на ензимите е оцветяването на урината в кафяв цвят - за ден, два или три, докато се изхвърли всичкия лизиран фибронектин.

Доколко това лечение ще бъде окончателно или периодически ще трябва да се повтаря не знам, но при всяко положене е за предпочитане пред хемодиализа.

Ако някоя от дамите се обади, ще ви информирам веднага за резултата.

Статия за лечението на гломерулонефрит с протеолитични системни ензими (от която черпех увереност):

http://www.systemicenzymesupport.org/conditions/glomerulonephritis.htm

Относно състава на ензимите - пакетът е същия - серрапептаза, бромелаин и наттокиназа, които описвам навсякъде.

afwitch Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 animal037

# 175
zoaki - мек и безобиден препарат за вдигане на кръвното няма. Щом отхвърляш кафето, остава да ядеш солено (не те съветвам) или препаратът вазопресин (от който задържаш вода.)

Това са доста груби методи и не ги препоръчвам никому.

Остава да потърсиш помощ от лекар... Sick

ट्यूलिप - (това как ли се чете??) - всички възпалителни процеси от компетентността на УНГ се повлияват много добре от гаргара или жабуркане или бавно пиене на серрапептаза , разтворена в хладък сок. (децата не знаят да правят гаргара...). По този въпрос потърсете година назад опита на alex shu и Lukasa, които постигнаха отлични резултати.

Методът е напълно безвреден и не може и сравнение да става с методите на лекарите, наподобяващи инквизиция.

Така се лекува и синузит и възпаление на средното ухо, запушване на евстахиевата тръба и усложнения със загуба на слух.

Препоръчвам три пъти дневно гаргара или бавно пиене на една серрапептаза (40 000 HUT) разтворена в сок за париод около месец.

So special Simple Smile - по твоя проблем - потърси материали на тема Tocotrienols.

animal037 Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 afwitch

# 176
  • София

ट्यूलिप - (това как ли се чете??) - всички възпалителни процеси от компетентността на УНГ се повлияват много добре от гаргара или жабуркане или бавно пиене на серрапептаза , разтворена в хладък сок. (децата не знаят да правят гаргара...). По този въпрос потърсете година назад опита на alex shu и Lukasa, които постигнаха отлични резултати.

Методът е напълно безвреден и не може и сравнение да става с методите на лекарите, наподобяващи инквизиция.

Така се лекува и синузит и възпаление на средното ухо, запушване на евстахиевата тръба и усложнения със загуба на слух.

Препоръчвам три пъти дневно гаргара или бавно пиене на една серрапептаза (40 000 HUT) разтворена в сок за париод около месец.

Благодаря за отговора. Сега се опитвам да изчета старите теми. Сутринта му дадох разтворена в сок серрапептаза да се жабури, но той много бързо го изплю. Довечера ще му дам да я изпие, но се съмнявам да е бавно, проблем ли ще е? Колко дни да му давам серрапептаза (мисля сутрин и вечер, че през деня е на ДГ)?

Ника ми означава "лале" на хинди.

# 177
Здравей Пинки,
имаш ли наблюдения относно свиване на третата сливица става въпрос за сина на 3 години - дали би се повлияла от серапептазата? Или ако има нещо друго, с което да я свием  Laughing
Благодаря ти  Hug

# 178
ट्यूलिप - трябва да я глътне, не да я плюе. Колкото по-бавно, толкова по добре. Серрапептазата няма вкус. Организацията се пада на тебе... bowuu

martinata - ако хипертрофията се дължи на възпаление - ще се свие. Серрапептазата подтиска всякакви възпаления. Ако тази сливица е хипертрофирала, но не е възпалена, ензимите ще лекуват само последствията.

Всъщност това е целта, нали...

animal037 Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 afwitch

# 179
  • София
ट्यूलिप - трябва да я глътне, не да я плюе. Колкото по-бавно, толкова по добре. Серрапептазата няма вкус. Организацията се пада на тебе... bowuu

Дадох втора доза серрапептаза току що - в сок, на бавни глътки я изпи, мисля, че няма да има проблем. Аз почвам заедно с него да я пия.
Моля само за уточнение на дните за пиене за детето?
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт