Лечение с протеолитични системни ензими (3-та тема)

• 138 206
  • 762
  •   1
Отговори
# 195
  • в 1001-та нощ
добре Wink)) , благодаря много  Hug

# 196
  • София
Цитат
sandrella - Достинексът не беше ли доста скъп?

Eдна таблетка беше около 10лв, но като минах на 1/2 седмично ми излизаше само 20лв/месец. Не се ангажираш с ежедневно пиене, въобще струва си.

# 197
  • София
Моля за помощ!

Нямам време да изчете всичко - върти ми се в главата, че една майка беше лекувала отит при детенце със серапептаза - ако някой се сеща в коя от темите е коментирано - моля за линк!

За протокола - току що поставиха на дъщеря ми диагноза серозен отит - на почти три години е - имат ли приложение ензимите в този случай и как?

Човек никога не знае кога кое ще му потрябва, а може ли да запомни кое къде е ...  Praynig

# 198
cveta3 това намерих, но тук е за слуха, някой ако се сеща за отит, дано скоро да пише  baby_neutral

Отново привет!  Hug Вчера и д-р Райнов потвърди, че не е изключена алергия при малката, а понеже от 10000000 възможни алергени те тествали за 20, а при децата и без това 50% давали фалишиви резултати, сега нямало смисъл да се прави такова изследване.
Да пръскаме спрея, който освен срещу алергии, повлиявал добре и  на третата сливица, която при нас е уголемена, и след 20-30 дни да отидем да направим пак аудиограма, пък тогава ще го мислим. Но според него ще отнеме 2-3 месеца лечението, ако не се повлияе ще мислим за отстраняване на третата сливица...
Аз мисля да поровя и за други начини за борба с алергиите и така.....
Дано всичко се оправи безболезненено!!!  
Във всеки случай не спирам серапептазата.
Пак благодаря за цялата информация!!!  Hug

Един съвсем друг въпрос ме гложди обаче също: чета старателно купищата страници, които сте изписали последните 7-8 месеца, и се натъквам на инфо, че нищо не пречи бременните жени да пият растителни ензими. Следва изводът, че това се отнася и за кърмещите. Обаче сигурно ли е това? Понеже аз поне си представям, че ако организмът почне да се "чисти", ще "изхвърля", образно казано, всички токсини от всякъде, от където може, т.е. дали няма да ги има и в кърмата? На тези мисли ме наява например методът на пречистване на д-р Емилова чрез лечебен глад, който тя позволява по време на бременност, но не и по време на кърмене newsm78 newsm78

PinkPanther:

В петък бяхме на контролен преглед с малката, направиха й пак аудиограма и вече чува добре и с двете уши!!!!  newsm10

Може и да вярват лекарите, че с техните противоалергични препарати се е оправила ( аз не посмях да рискувам и да не й ги давам), но аз съм убедена, че и серапептазата е свършила добра работа. (давах й я 2 седмици по 2 пъти на ден в сокче на гладно, както препоръча).
В крайна сметка е важно, че се оправи детето...  Peace

Така че още веднъж ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ за съветите и безценната информация!
 newsm51

Ние също преживяхме такъв отит, искаха да ни вкарват в болница и да ни слагат макарички, но благодарение на хомеопатията /Слава на Ханеман/ се оправихме без операция. Желая ти успех в лечението  Praynig

Последна редакция: чт, 09 юни 2011, 23:27 от martinata

# 199
  • София
martinata благодаря, ще пробвам със серапептаза, дано помогне.

Би ли споделила (ако искаш на лични) при кой хомеопат ходите и какво лечение беше предписано (напълно съм наясно,че е строго индивидуално, просто ми е любопитно) и при кой УНГ ходихте   bouquet.

# 200
martinata благодаря, ще пробвам със серапептаза, дано помогне.

Би ли споделила (ако искаш на лични) при кой хомеопат ходите и какво лечение беше предписано (напълно съм наясно,че е строго индивидуално, просто ми е любопитно) и при кой УНГ ходихте   bouquet.

Simple Smile писах на лични

# 201
Привет на всички и най -вече на PinkPanther, които така грижливо и компетентно ни информира за най-важното нaшето здраве:)
Бих искала и аз да споделя за резултатите от лечението с ензими. Причината да започна да приемам ензими е че имам гломерулонефрит, който доста се беше активизирал вследствие на чести вирусни инфекции. Традиционната медицина както знаем си знае само едно медикаменти, стабилизирващи един орган, но вредящи на други, даже в случея вредите би могли да са много повече.Предписаха ми лечение  с кортизон и хепаринова терапия, официалната медицина в БГ с това лекува.Стойностите ми винаги са били горе-долу в норма,  благодарение на здравословно хранене, но честите вируси много подклаждат заболяването, това ме доведе и до PinkPantehr, на когото изключително много съм благодарна, след един месец приемане на ензимите стойностите на албумин в 24/ч. диуреза бяха намалели от 2 гр. белтъчна загуба ,последните изследвания, които направих на 10.05. показаха 0,92 за 24ч. Забравих да спомена че приемах кортизон, само няколко месеца, който спрях напълно.  В момента не приемам лекарства,силно се надявам това да продължи.

Отново хиляди благодарности към PinkPanther, бъди жив и здрав, нека има повече хора като теб! Simple Smile
Успех и поздрави на всички Simple Smile

# 202
frequency , радвам се за теб  Hug

Мен ме е хванал някакъв вирус с адски болки в гърлото и ушите. Както си направя гаргара със серапептаза и веднага болката изчезва  Peace

# 203
  • Стара Загора
Здравейте,
искам и аз да споделя резултатите си от лечението с ензимите.След 3 седмици прием се чувствам прекрасно.Започнах ги заради синузита си,който ме измъчваше ужасно  Tired Спря да ме боли главата ,като се наведа силно надолу не чувствам никакава болка или тежест отпред.Продължавам да ги пия.И най-вече-спя като къпана ,а това за мен винаги е било сериозен проблем  ooooh!
Aaa,и още нещо-свалих 2 кг. Мисля си ,че е възможно да е от ензимите,защото не съм си променяла режима на хранене,не съм на диета и т.н.т.  Peace

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 10:43 от Magnum

# 204
Вече съм писал че пия ензими за две дискови хернии, но да споделя за един страничен ефект от приема им. Имам киста на тестиса която беше с доста внушителни размери около 1см диаметър или голямо бобено зърно. След вече 2 месеца приемане на ензимите има бегъл спомен за кистата с размер на зърно леща, и съм убеден че ако продължа приема ще го стопя и него.
Наистина ефекта е в много и различни посоки, но определено е положителен.

# 205
Благодаря на всички за топлите думи. Искрено се радвам на успехите ви!

cveta3 - серрапептазата със сигурност ще помогне! Много е ефикасна в целия "УНГ сектор"

Нека дъщеря ти да пие бавно разтворена в сок серрапептаза. Три пъти дневно.

# 206
simpatiuh4e, бързо възстановяване  newsm10

И аз мога да пробвам със серапептаза за болно гърло, но скоро дано не се налага   Simple Smile
С ензимите излекувах и един дългогодишен синузит, който ме мъчеше, да не говорим за енергията, която имах.

# 207
Здравейте,поздравления на автора за срахотната тема.Похвално е че има такива хора като него,които безрезервно и безвъзмездно дават важни насоки.
Започнах да чета темата от скоро,но съм в началото поради липса на време.
Видях,че много хора,които имат проблем с щитовидната жлеза вземат ензимите.Затова реших и аз да пробвам.Имам хиперфункция на жлезата, кото се лекувам от четири години.Сега хормоните са ми в норма,но искам да вземам  тези ензими за поддръжка.Освен това имам и голям лимфен възел на врата с неизяснен произход.Искам да попитам PinkPanther какво точно да вземам.Благоадря!

# 208
Пинко,

Тази комбинация за жена на близо 60 години, борила рак на гърдата десетина години, добра ли е :

http://www.iherb.com/Garden-of-Life-RAW-Enzymes-Women-50-Wiser-9 … e-Caps/27362?at=0

Не мога да я накарам да пие сто вида хапове, за това търся нещо качествено и комбинирано.
И ако е о.к. как да ги пие?
Тя пита и  за ударната доза на Q10 дали наистина има прочистващо от паразити действие.

Не съм изчела темите още, но отделно то това прочистване и приема преди или след хранене, може ли и с храната да пие ензими за по добро храносмилане?
Да не й стане множко общо?
А за кърмачки как стои въпроса .
Аз съм си харесала тези:
http://www.iherb.com/Garden-of-Life-O-Zyme-Ultra-Ultimate-Digest … ie-Caps/7796?at=0

Но чета че освен ензимите има и някои добавчици в тях, дали ще имат лечебен и прочистващ ефект(взимани отделно от храната)?
И аз не искам да пия хиляди таблетки.А освен ензимите както се сещаш взимам и други добавки( вит.Ц, водорасли,Q10,пчелен прашец и млечице и т.н.).

Благодаря. Simple Smile

Последна редакция: вт, 14 юни 2011, 10:40 от dora7511

# 209
Ето този комплект е най-актуален за момента :

http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-Nattokinase-2-000-FUs-90 … ggie-Caps/33?at=0
http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-High-Potency-Serrapeptas … e-Caps/23747?at=0
http://www.iherb.com/Now-Foods-Bromelain-415-mg-180-Tablets/436?at=0

От 3-те вида х 1 хапче 3 пъти на ден ,2 часа преди ядене или 1 час след ,с повечко вода-250-300 мл.

Общи условия

Активация на акаунт