Лечение с протеолитични системни ензими (3-та тема)

• 137 038
  • 762
  •   1
Отговори
# 555
bora123 - и в магазините на NOW foods. Но ти трябва да пиеш всички ензими.

# 556
Да разбира се че ще пия всички, но тази Серрапептаза не я видях за това, има Серазим /комплекс от ензими/, или под друго име? Извинете ако звучи глупаво въпроса ми! Някой ако може да ми прати линк ще съм му благодарна.

# 557
  • в 1001-та нощ
пратен ти е линк от сайта на айхърб, в сайта на нау в бг - очевидно не фигурира в номенклатурата или не се внася (ако няма голямо търсене) или не е добавена  newsm78

можеш да се обадиш и попиташ  Peace

# 558
bora123, тази серапептаза от сайта на айхърб  /на Докторс бест високата потенция/ не се намира в Бг. В магазините на Нау фуудс има Серазим, което е същото, но доста по-слабо, обаче става. От айхърб тази е 120 000 единици, а Серазима - 20 000. От Бг вариантите са или Серазим, или Бодифлекс на Лечител със същата потенция. И двете вършат работа, особено ако пиеш по повече, но пък излиза доста скъпо. Серазима е 40 лв. за 90 капсули.

Последна редакция: пт, 16 сеп 2011, 10:38 от кия

# 559
А какво ще кажете за тази Серрапептаза:
http://www.maxlife.bg/index.php?route=product/product&product_id=5158?

# 560
От около един месец пия стандартния пакет от ензими заради миома и Хашимото. Днес обаче разбрах , че съм бременна /тази година навърших 40/. И сега наистина не знам какво да правя. Да ги спирам ли ? И ако така , какво ми препоръчвате да пия. Наистина разчитам на вашата помощ. Praynig

# 561
bora123 - дозите, които трябва да пиеш са доста големи и ще ги пиеш дълго. Ако си избереш продукти от българския пазар ще платиш доста пари на вятъра.

Единственото предимство на "нашия" сайт са значително по-ниските цени. Ако за тебе това е без значение (дай, Боже, всекму!) можеш да си ги купиш откъдето искаш.

oxyfoxy - дай малко подробности: предполагам, че в следствие на Хашимото-то и миомата, забременяването е било проблематично. От колко време пиеш ензимите и в какви дози. Какво друго пиеш?

bg Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 animal037

# 562
PinkPanther Пия ензимите от един месец:serrapeptase 40000IU-3пъти по 2,Bromelain2400-3пъти по 1, Nattokinase 2000-3пъти по едно.Освен тях от около 8 месеца приемам водораслите AFA. Относно забременяване вече имам едно дете на 19 години и последно време почти се отказах от идеята да бъда майка отново. Особено, когато разбрах преди 2 години за миомата/която е 60-70mm./ и Хашимото. Та , целта ми по-скоро беше да опитам с ензимите да преборя миомата и евентуално Хашимото. Но за общата ни семейна радост и трите теста за бременност днес показаха положителен резултат. Наистина го отдавам на ензимите. Защото нито пия нещо друго различно освен тях , нито сексуалният ми живот се  променил.

# 563
При "гърлобол" с коя Серапептаза се прави гаргара - с по-слабата ли? И колко пъти дневно? newsm78

# 564
oxyfoxy - Поздравления! Радвам се за тебе и за скромния ми принос... Peace

Ти трябва да продължиш ензимите, защото без тях съществува опасност да загубиш плода. Провеждай си всички изследвания (+генетично, предвид зрялата ти възраст).

Изпълявай всички указания от женската консултация, освен такива, свързани с ензимите - те не а чували за тях.

Какво още да пиеш - за фолиева к-на знаеш, джинджифил, ако сутрин ти се гади, коластра за вдигане на твоя имунитет и на детето, рибено масло - 3 капсули и калций и магнезий (1000 + 400мг).

Ако си следила темите - знаеш защо.

Дръж ни в течение, а ние ще ти стискаме палци!

purple ray - със слабата, но в крайна сметка - каквато имаш.

# 565
PinkPanther Благодаря ти много за бързия отговор! От вчера толкова много гадости съм прочела в интернет относно моето положение , че чак се изплаших. Твоят отговор дойде точно навреме. И благодаря за подкрепата. HugОпределено имах нужда.

# 566
Здравейте случайно попаднах на вашата тема и силно ме впечатли. Моя проблем с ,който бих искала да споделя е свързан с малката ми дъщеричка, която утре става на 4 годинки. Всичко започна, когато бяхме на преглед тя беше на  6-7 месеца и открихме с педиатърката ни ,че и се е получило слепване  на външните срамни устни. И така се започна всяка година ходене  на гинеколог в Майчин дом да и ги разлепват. За наше щастие това се налага само веднъж годишно, но тя вече става голяма и се травмира все повече от тази процедура, която всъщност трае секунди ,но си е травма за детенцето. Все пак си я пари отдолу известно време. А и доктора каза ,че това ще продължи докато не и дойде първият цикъл, което направо е абсурдно  Sad .Та въпроса ми е има ли някакъв начин да и се помогне с нещо друго различно от тази интервенция. Някакво мазило или ензимите?!? Благодаря предварително

# 567
pppepppka - честно казано не съм се сблъсквал с подобен проблем в практиката ми с ензимите. Разбирам неудобството, което изпитва момичето и то ще се задълбочава с наближаването на пубертета.

Тъй като ензимите успешно се прилагат за разчистване на вътрешни сраствания, бихте могли спокойно да пробвате да решите и вашия проблем, като се има предвид пълната безвредност на ензимите.

Говоря за вътрешен прием на слаба серрапептаза (40 000), бромелаин и наттокиназа - 3 пъти дневно, на гладно.

Считам, че вътрешният прием е далеч по-малко травмиращ за психиката на момичето от досегашните манипулации или от евентуално използване на ензимен крем.

Преценете сами дали да пробвате, според мен има голяма надежда за успех.

Дръжте ме в течение.

Успех!

bg Код за 5 $ отстъпка в iHerb: ХIХ862 animal037

# 568
oxyfoxy, влизам специално, за да те поздравя и да ти пожелая успех! Със сигурност трябва да взимаш фолиева киселина, колкото по-отрано, толкова по-добре. А по-важно е да се увеличи дозата на тироксина задължително, това ендокринологът ще ти го каже. За ензимите...незнам...Може би е прав Пинки да продължиш да ги взимаш, аз лично не съм много сигурна, но едва ли без тях ще загубиш плода, ако стриктно те следят гинеколог и ендикринолог. Случаи като твоия има на износени деца и без ензими. Аз съм убедена в полезността на ензимите, вярвам на PinkPanther, но бременността си е по-особено състояние, трябва да се внимава. Поразрови се в нета за бременност и ензими. 

# 569
кияБлагодаря ти за добри думи. За сега ензимите ги оставям и ще се опитам да слушам тялото си. Относно тироксина , никога не съм го взимала , просто отказах категорично. Благодаря ти още един път.

Общи условия

Активация на акаунт