Лечение с протеолитични системни ензими (3-та тема)

• 137 358
  • 762
  •   1
Отговори
# 15
Аз започнах ензимите от  седмица и се чувствам се добре. Следя всичко написано до тук от първа тема. Направи ми впечатление, че доста от вас коментираха много преди мен, че са закупили ензимите и са започнали да ги пият. Не виждам обаче да споделяте как са се отразили, тъй като проблемите при всички са различни....ще е интересно да наблюдаваме и резултати...

# 16
 За съжаление ме налегнаха други финансови грижи и не можах този месец да поръчам ензимите, но следващия ги взимам.

Аз ще " лекувам" висок TSH, схващащ се кръст, проблеми с венците и евентуално кисти на яйчниците.....Божееееее, като ги изредих нещата и се уплаших  ooooh!

Благодаря за темата, PinkPanther    bouquet

# 17
qweenofjoy - за съжаление хората, които споделят впечатления са малко. Но има и такива.

simpatiuh4e - всичко това, което описваш сама с ензими няма да стане. newsm78

Ще трябват и други добавки. Трябва да си напълно наясно какво ще лекуваш.

# 18
 PinkPanther, да разкажа отначало.

Всичко тръгна от разрастване на венеца в областта на мъдреца. Лицево- челюстния ми хирург поиска и консултация с ендокринолог и гинеколог. И на мен другия понеделник ще ми се прави операция на венеца за изрязване на разрастването и вадене на мъдреца.

Ендокринолога ми пусна изследвания и TSH ми е 5, като референтната стойност е 5.1. TAT, MAT, FT3 и FT4 са ми в границата. Ендокринолога предложи да мина на диета, да ям повече риба и след няколко месеца да проверя пак стойността, тоест щом антителата и другите хормони са ми ОК, може TSH и въз основа на стрес да е бил висок. Тъй като бях спряла кърмене един месец преди всички тези истории, нормално е да имам някаква промяна в МЦ, закъсня ми с два месеца. Затова ендокринолога предположи, че имам и поликистозни яйчници. Още не съм отишла на гинеколог.  Blush След операцията ще ида.

А, и през това време ми се сецна веднъж и кръста, два дни бях почти неподвижна. За четири години това ми е второто сецване.

Та това са моите "болежки". Дълъг стана пост-а, извинявам се   bouquet

# 19
И на мен останалите хормони на щитовидната са в нормални стойности, само ТСХ ми е 4,65 при последното изследване. Още няколко дена и ще отида на контрола за ТСХ-то... и ще пиша какво се е случило при мен.

# 20
Опитайте се да запомните нещо важно: стойности на TSH над 2.10 са форма на латентен хипотиреодизъм, който има всички шансове да стане открит и да скочи изведнъж на 6.00 например.

2. Ендокринолозите по принцип при високи стойности на TSH ще ви предпишат Л-тироксин 50 мкг, без да се интересуват това достатъчно ли е или не. А при прием на Л-тироксин е редно стойността на TSH да е около 1.00, респ. температура сутрин преди ставане = 36.8°С.

3.Това,че стойностите на T3 и Т4 са в норма, а TSH е високо, може да се онагледи с автомобил движещ се със същата скорост, но харчейки много повече бензин.

simpatiuh4e - засега имаш само хипотиреодизъм. Останалото са предположения.

Аз бих предложил да включиш и CoQ10. Най-добре Ubiquinol 50 мг. И, разбира се - рибено масло.

# 21
  Рибено масло пия вече.

Линк към предпочитана марка за Ubiquinol от iHerb?

Благодаря   bouquet

# 22
# 23
Извинете, само да не ви изпусна.

# 24

Аз бих предложил да включиш и CoQ10. Най-добре Ubiquinol 50 мг. И, разбира се - рибено масло.
[/quote]

А защо точно 50 мг. има едно предложение на др.Бест за 100мг с черен пипер....за по-добра усвояемост?

# 25
Ubiquinol e много по-мощен от обикновения CoQ10 (Ubiquinone). А Биоперина е за по-добро усвояване, да, на Ubiquinonе-а.

Това е моята препоръка, изборът е твой.
Peace

# 26
  • Казанлък
Здравейте!
Започнах да пия ензими преди 8 дена. Поръчах Serrapeptase,Nattokinase,Papaya, Bromelain и Pancreatin. Като 2 пъти на ден приемам от силната Serrapeptase, а един път- от другата.
Добавях ги постепенно,след няколко приема забелязах,че ги приемам добре. В началото имах киселини от  Bromelain,но сега е по-добре. Просто един час след това хапвам поне някоя бисквитка и така всичко се регулира. Приемам ги далеч от храната,но последния прием е преди сън.
Пия си и капсули рибено масло, вит.В-комплекс сутрин и вит. Д3 надвечер, а също и така Doctor's Best, Glucosamine Chondroitin MSM. Засега всичко е наред,надявам се по-късно да имам и подобрения на моите проблеми с гръбнака и ставите.
На всички пожелавам хубави слънчеви дни без болка и добро настроение!!!

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 20:45 от valpan

# 27
Ubiquinol e много по-мощен от обикновения CoQ10 (Ubiquinone). А Биоперина е за по-добро усвояване, да, на Ubiquinonе-а.

Това е моята препоръка, изборът е твой.
Peace
Пинки това е ясно, въпроса беше по-скоро защо 50мг.

# 28
Koд за отстъпка: OTE655

# 29
qweenofjoy - CoQ10 нормално се синтезира в организма, но синтезът намалява с възрастта.

От контекста схващам, че си млада жена и при тебе очаквам 50 мг да стигат. Бих предложил 100 и пивече милиграма на хора над 60 години и то мъже.(килограмите...)

В случай на нужда можеш да пиеш по две капсули, докато иначе да намалиш дозата наполовина би било трудно.

Общи условия

Активация на акаунт