Лечение с протеолитични системни ензими (3-та тема)

• 137 036
  • 762
  •   1
Отговори
# 570
oxyfox, извини ме, дано не досаждам! Ще трябва да си провериш ТСХ, особено щом не взимаш тироксин. Според мен е много важно това.

# 571
кия - имаме още 3-4 случая на "светкавично" забременяване след започване прием на ензими.(след дългогодишни опити)

Ще се радвам ако някоя от тези дамите се обади да сподели мнение.

# 572
кияНе се притеснявай. Голям човек съм и всички мнения ще са ми полезни и съм благодарна за тях. ТСХ го следя постоянно и последна година ми е в нормата. Сега като правя всички изследвания свързани с бременността задължително ще проверя и ТСХ и антителата, и Т3 и Т4.

# 573
PinkPantherИ аз ще се радвам , ако някоя от тези жени сподели, как вървят нещата при тях.

# 574
кия - имаме още 3-4 случая на "светкавично" забременяване след започване прием на ензими.(след дългогодишни опити)

Ще се радвам ако някоя от тези дамите се обади да сподели мнение.

Много моля, да препоръчатени ензими, които да се приемат при липса на бреманност и в каква доза!
Следя темата за Iherb, но тази открих днес, и съм доста впечатлена от регистрираните резултати!

# 575
Ензимите са това:

http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-High-Potency-Serrapeptas … e-Caps/23747?at=0
http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-Nattokinase-2-000-FUs-90 … ggie-Caps/33?at=0
http://www.iherb.com/Now-Foods-Bromelain-415-mg-180-Tablets/436?at=0

Пият се три пъти дневно по едно от всички (бромелаин - 2) на гладно (един час преди ядене и два часа след ядене).

Но те съветвам да почетеш повече от темата, има полезни неща.

bg Код за 5 $ отстъпка в iHerb: ХIХ862 animal037

# 576
Притеснявам се дали лечението с ензими ще е напълно безвредно, след проведено лечение на пристъпна тахикардия чрез аблация  newsm78
 въпреки, че прочетох това мнение за един от ензимите "Amazing result November 04, 2009
From Massachusetts
I am 71. Three months ago, I noticed my pulse was "missing beats", maybe one in six. After EKG and Holter monitor, my doctor and a cardiologist he consulted diagnosed me with PAC (premature atrial contraction) and PAT (paroxysmal atrial tachycardia), but it wasn't serious enough for medication yet, though he did recommend magnesium. He said come back and see me in a while. Since then my pulse seemed to get more irregular, despite magnesium aspartate. I searched reviews on iherb and found Doctor's Best Nattokinase. I took four capsules a day. Within a week my pulse was totally even and the rate around 70 (from 100). I am also much more energetic and can feel my blood flowing. To me this is a small miracle! Thanks. "

Последна редакция: сб, 17 сеп 2011, 20:58 от petya_p

# 577
  • Варна
Пинко, какво би ми препоръчал да взема за майка ми: тя е на 55, с Остеопения (бивша Остеопороза, би си Акласта и Бонвива последната година и постигна сравнително добри резултати), отделно има висок холестерол.
И за мъжа ми: високо кръвно, наднормени килограми (30-годишен е) с ужасно често и силно главоболие...
Ще поръчвам от Iherb, ако може направо линкове...

Последна редакция: нд, 18 сеп 2011, 08:34 от Toni_baraboni

# 578
извинявам се за въпроса ми  сигурно вече многократно е задаван ,но от къде мога да ги намеря

най-бързо, разбира се и да са възможно най-добри!!!

благодаря

# 579
  • в 1001-та нощ
спешно ли е?

най-изгодно е от сайта

най-бързо е от магазини в БГ, но в тях няма всичко и цените са двойни, тройни  newsm78

# 580
От няколко дни взимам ензимите и спя като пън, а вечер в 10 ч вече съм умряла за сън, много ми се доспива / по принцип не си лягам преди 11,30 - 12,00, обаче сега направо едва издържам до това време/. Дали е от ензимите?
Иначе друго действие засега не усещам...

# 581
petya_p - някъде през седмица-две обсъждам новостите с един топкардиолог (също пие ензими заедно с жена си). При първа среща ще обсъдя твоя проблем с него.

До сега не съм чул за неблагоприятно въдействие върху сърцето. Иначе и аз бих предложил прием на магнезий.

Toni_baraboni - за майка ти това:

http://www.iherb.com/Carlson-Labs-Bone-180-Soft-Gels/25569?at=0

и мазане с крем Прогестогел от аптеката.

Мъжът ти да изкара един курс с ензими (биха повлияли кръвното) + също магнезий (за главоболието):

http://www.iherb.com/Now-Foods-Magnesium-Caps-400-mg-180-Capsules/662?at=0

кия - да, случва се често, но след около седмица преминава.

bg Код за 5 $ отстъпка в iHerb: ХIХ862 animal037

# 582
Пинки, чете ли "Ензимният фактор" ? Не е баш за протеолитичните ензими, но има много полезна информация. Препоръчвам я на всички тук.
Като каза за кардиолог, та се сещам колко незаинтересовани  и понякога невежи са лекарите относно всичко различно от това, което са учили и си знаят. Ти ли запали кардиолога по ензимите? Млад ли е /интересно ми е от коя възрастова група лекарите са по-склонни да приемат алтернативни методи на лечение/?

# 583
  • в 1001-та нощ
аз я прегледах при един лекар (докато чаках за квантов)  newsm78 стори ми се, че не бих я купила, но вероятно защото не се задълбочих много  newsm78

# 584
petya_p - някъде през седмица-две обсъждам новостите с един топкардиолог (също пие ензими заедно с жена си). При първа среща ще обсъдя твоя проблем с него.

До сега не съм чул за неблагоприятно въдействие върху сърцето. Иначе и аз бих предложил прием на магнезий.

Много благодаря! Чакам с нетърпение!

Общи условия

Активация на акаунт